Egyre élénkebb az érdeklődés a Linux iránt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe. Most mondjam azt h csodálkoztam volna ha nem ezt a következtetést hozod ki belõle az 500as betûméreteddel?😄<#nevetes1><#nevetes2><#lama><#banplz>
Érdemes kipróbálniuk a LIVE CD-vel bootolható LINUX-okat a Windows használóknak. Én 2006 óta használok Ubuntu-t, nagy megelégedésre.

Idézem : "Egyre élénkebb az érdeklõdés a Linux iránt"

No comment.

Ennyit a Windows 7-rõl

<#eplus2>

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

Sanyix
vindózt használsz? Hogy mered használni mielõtt láttad volna a forráskódját! 😄
De most ezt komolyan írtad vagy hülye-e vagy? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vorpal
Óha - flém

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

"Hozzáértõ rendszergazdát kéne alkalmazni"

Es minden sw/hw bevezetese elott adni a rendszergazdanak egy disassemblert/elektronmikroszkopot, es megvarni azt a par evet, amig kepbe kerul a rendszerrel. 😊

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

Sanyix
Pont erre céloztam a hülyeséggel. Hozzáértõ rendszergazdát kéne alkalmazni, paranoia nélkül, és nem egy telefondroidot aki minden parancsot a supporttól kérdez.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ezt is meglehet venni dobozos termékként, amivel a vállalatok élni is szoktak. Ebben az esetben nem a rendszert fizeted ki, hanem a hozzájáró supportot.
Sanyix
"Linux eladások" A hülyeség vállalati szinten határtalan, tapasztalom is, látom is 😊