-
#21 nem wow klón hanem wow, csak az interface más, ekkora hasonlóság nem lehet véletlen, gameplay videoban látszik hogy a mozgás meg a fight is szinte ugyanaz. vagy vették vagy lopták a wow enginet és tartozékait :) -
#20 gondolj bele milyen jó reklám lehet a játéknak :D -
#19 Tuti jonnek majd a szokásos "wowklon" emberek, de fontos megjegyezni hogy a rage of mages (ami ennek a jateknak is az alapja) 1997-ben jelent meg, es talan ez elso olyan jatek volt, ahol remekol otvoztek a strategia elemeket a szerepjatekkal. A rage of mages-t sokkal inkabb egyfajta warcraft 2, RPG otvozetek tekintettek anno. Illetve itt nem egy huszadrangu jatekfejleszto ceggel van dolgunk, ez a ceg nem egy jatekot rakott mar le az asztalra. -
#18 mondhatni igen.... csak "ingyen" (micro payment van) -
#17 Érdekes lehet, de ez már annyira WOW koppintás, hogy nem fogja hagyni ezt a blizz sztem :) ( bár kénytelen ha okosak) -
#16 mi ez? valami ruszki wow? -
#15 Pár kép:
-
#14 http://pc.ign.com/objects/011/011336.html
tudtommal ez a rage of mages 2. 1999-ben jelent meg PC-re. Ez egy teljesen új fejlesztés, idén tavasz óta zajlik oroszországban az orosz nyelvű bétateszt. -
#13 Szerintem a másikat fogják zárni. Időrendben az a későbbi, és ha nem ez dönt, mi más... De azért tegyél be képeket a játékról, hadd jöjjenek ide a népek. -
#12 Igen, ismerem. Sokat jártam a weboldalukon, igaz, akkor a pécés verzió még csak készült. A Nival anno főleg handheldekben gondolkodott. Így jelent meg ugyanennek a játéknak (amiről szól a topic) a pocket PC verziója 2005-ben. Kb 2006-ra sikerült emberi nyelvűt beszereznem belőle. -
#11 Mivel az én topicom valszeg törlik, itt egy kis összefoglaló amit idáig megtudtam a produktumról: Új fantasy (kicsit sci-fi) MMORPG a láthatáron!
A neve Allods online. Amit idáig tudni lehet, 6 faj, 8 kaszt, 2 nagy frakció(3-3 faj tartozik a két frakcióhoz).
A világ ahol a játék zajlik egy kataklizma során darabjaira robbant szét, és különálló "sziget"-ként lebegnek a földdarabok egy "Astral" nevű térben. A szigetek között Astral hajókkal lehet közlekedni, amit a játékosok maguk is vezethetnek. (ha vásárolnak maguknak). Természetesen lesznek menetrendszerű járatok is. A hajók harcolhatnak egymással és több ember kell a vezérlésükhöz.
a 8 kaszt:
Warrior
Templar
Scout
Priest
Pagan
Sorcerer
Necromancer
Miszticizmus(?)
A fajok között van elf, orc a többi ahogy nézem az embernek valamiféle alfajai lehetnek. Illetve van még egy ilyen kis szőrös goblin féle faj, ők azért furcsák mert mindig hárman vannak együtt. A játékos is egyszerre hármat irányít(bár szerintem külön-külön nem lehet őket vezérelni)
Több játéktechnikai dolgot nem tudok, lássuk a fejlesztő, kiadó részét a dolognak.
A játékot egy orosz cég, a Nival Online fejleszti aki már tett is le valamit az asztalra, nevezetesen a Magyarországon is megjelent Rage of Mages című játékot. (Talán páran emlékeznek rá, valamikor '97 környékén jelent meg, egyfajta szerepjáték-stratégia hibrid volt.)
A cég 12 millió dollárt kapott a játék elkészítéséhez, ami nem kevés pénz.
Európában a játékot a Gpotato fogja terjeszteni.
A zárt bétára elvileg már lehet elő-regisztrálni, de valami még nem oké, mert a dragonicara mutat jelenleg a reg gomb :).
A játék a micro payment technológiát használja, tehát a kliensért nem kell fizetnünk és havidíj sem lesz. A játékban található Item Shopban tudunk különféle, elméletileg a játékélményt nem befolyásoló (iiistenem de sokszor hallottuk már!!!) tárgyakat venni.
A játék előreláthatólag 2009 őszén jelenik meg, hogy a zárt, illetve a nyílt béta mikor kezdődik arról még semmi információ sincs.
Még annyi, hogy tudtommal ez az első olyan Micro payment-es játék ami nem távol keleti import, hanem teljesen nyugati fejlesztés.
-
#10 Ez nem az a játék. Hanem a Rage of Mages egyfajta folytatása. Méginkább olyan mint a warcarft es a WoW viszonya. Egy bizonyos stilusu jatek atultetve mmo-ba. -
#9 Én ezzel a játékkal kb 3 éve már játszottam, igaz, pocket PC-n.
Jó nagyon. Amúgy "Rage of Mages II." az angol címe. Az orosz címe pedig Аллоды. Az "Allods" hülyeség -
#8 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1240843536
hehe scaryvel kicsit egy rugora jar az agyunk :D:D -
Enc0re #7 kit érdekel? -
vzajcev #6 PVP-fight, kicsit kaotikus :) -
#5 érdekes...az oroszok kockák..tuti hogy az első top 50 full lvl-s mind orosz lesz :D -
#4 most hogy mondod xD -
#3 azthittem valami szerencsejátékkal kapcsolatos izé lesz a topic -
#2 a hivatalos orosz oldal, képekkel, videókkal és egyéb információkkal!
Aki nem tud oroszul az használjon weblapfordító oldalakat (webforditas or goggle translate) -
#1 Egy újabb MMORPG, amely megpróbálja az "INGYENES" irányvonalat követni. A Nival Online fejlesztői, hivatalos bejelentésükben leleplezték az ingyenes játékmenettel rendelkező Allods Online című játékukat. A Nival Online fejlesztői korábban a népszerű Rages of Mages játékokon dolgoztak, sőt az ő nevükhöz fűződik a Heroes of Might and Magic V. is.
Fantáziavilágba csomagolt játékuk az asztrális anyagban lubickoló varázslatos Allods szigeteken játszódik és lenyűgöző történetével, valamint klasszikus MMORPG játékmenetével kategóriája egyik kiemelkedő darabjának tartják fejlesztői. A Nival Online 12 millió dolláros támogatáshoz jutott, így érthető hogy a játékukat "kiemelkedőnek" tekintik. Nem egy grindelős "mész és gyaksz" tipusu produktum, az ígéretek szerint questorientált lesz és a grafika
(a többi MMORPG-n kívül) tényleg jobban hasonlít a WoW-ra.
Az Allods Online világában az asztrális anyagban úszó szigetek között Csillagközi Hajókkal közlekedhetünk és két, egymással szembeálló frakció (League és Empire) bátor harcosai között viaskodhatunk. Lenyűgöző történetvezetés, klasszikus RPG játékmenet, látványos csaták, hat választható faj nyolc karakterosztállyal.
Drága orosz elvtársaink már március óta próbálgatják a játékot, így képek és videók már találhatóak a neten!
Megjelenésére 2009 őszen számíthatunk, béta teszt nyáron várható angol, francia és német nyelven!
Én mindenféleképpen kipróbálom, igaz most a RoM-al foglalkozok inkább és még a WoW ra se nézek rá :D ... de egy próbát megér :) ... persze majd meglátjuk, hogy milyen pluszt nyújt majd, az ingyenességen kívül. :)
Hivalatos európai oldal
És a végére egy gameplay video