1877
-
#17 szerintem is hangulatos volt
volt nehany idegesito bug
de nembaj az:D -
#16 haladni kell a korral, minek modelleznének le egy hatalmas várost ha gyalog szerrel nem lehetne végig sétálni az utakon ? mint az autós és lövöldözős jeleneteket jól kell megcsinálniuk, bár én az ubisoftban bízok hogy élvezetes játékot dobnak össze...
-
#15 jaja, mekkora stunt jeleneteket lehetett csinálni benne, űberelt -
#14 viszlát -
#13 Lehet nagy kár volt kihagyni a Dirver 3-at részedről. Én is olvasom mindenhol, hogy szidják, mintha nem is játék lenne. Ennek ellenére én kifejezetten jót szórakoztam vele. -
lovacska25 #12 Videó a játékról -
#11 Szerintem meg semmi probléma se volt a Parallel Lines -el. -
#10 Remélem lehelnek életet ebbe az elsazródott sorozatba..az 1 még nagyon frankó volt tényleg, a többi meg egy zsák fos...remélem nem olyan lesz ez a Driver mint a Wheelman :D:D:D -
#9 -
#8 Ha nem akarnak egy GTA klónt csinálni a sorozatból, hanem inkább a küldetés alapú akció-autókázós stílust választják, akkor szerintem jó lesz. -
COOLancs #7 Driver 1 istenkirály császár volt, meg a 2-is még PS1en nyomtam velük, a 3-at a rossz kritikák miatt inkább kihagytam, nehogy megmérgezze az elődök emlékét Ha a Driver 1 feelingjét visszahoznák, az OK lenne -
#6 jaja az nagyon gáz volt :D:D
A driver 1-nek volt a legjobb írányítása annak idején :D:D ha ilyesmire sikerülne ennek is az írányítása akkor annyira szar nem lehet D:D: -
ldavid #5 a legutóbbi elég gáz volt, valahogy nem hiszem, hogy ez sokkal jobb lesz -
#4 :D -
#3 Na ez érdekes lett:D -
#2 Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines és úgy tűnik, hogy hamarosan új epizóddal bővül a sorozat.
2007-ben jelent meg a Driver: Parallel Lines és a szaksajtó nem jutalmazta túl magas pontszámmal a játékot, ám kellemes időtöltés biztosított az unalmas órákra. A kiadó úgy gondolta, hogy ideje lenne feléleszteni a sorozatot két éves álmából, s a napokban levédette a Driver: The Recruit nevet, amivel elismerték, hogy egy új játék van készülében a Ubisoft Reflections nevet viselő stúdióban. Sajnos a célplatformokat még nem ismerjük, de vélhetően PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is egyaránt megjelenik majd az új Driver.
From: gamekapocs.hu
-
#1 Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines és úgy tűnik, hogy hamarosan új epizóddal bővül a sorozat.
2007-ben jelent meg a Driver: Parallel Lines és a szaksajtó nem jutalmazta túl magas pontszámmal a játékot, ám kellemes időtöltés biztosított az unalmas órákra. A kiadó úgy gondolta, hogy ideje lenne feléleszteni a sorozatot két éves álmából, s a napokban levédette a Driver: The Recruit nevet, amivel elismerték, hogy egy új játék van készülében a Ubisoft Reflections nevet viselő stúdióban. Sajnos a célplatformokat még nem ismerjük, de vélhetően PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is egyaránt megjelenik majd az új Driver.
From: gamekapocs.hu