1877
-
#97 Agyam eldobom... Eddig is tudtam, hogy egy szar lesz ez... de egy 100%ban autós játék nem támogatja a kormányt... 2011? Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni. Köcsög konzolportok. -
ntex #96 Remélem majd nem lesz olyan illúzióromboló a forgalom mint a GTA-ban mikor le lettek cserélve az autók 3-4 Lamborghini vagy Ferrari állt a kereszteződésben egymás mögött -
Ariakus #95 Sztem azt mondta, hogy kormányt nem fog a játék támogatni, mert sokat kell jobbra és balra kanyarodni és ez megterhelő és fárasztó. De sztem ez nem gáz ha jól lehet majd Pc-n billentyűzetről irányítani, mert ez olyan GTA szerű játék nem versenyzős, ilyen típusú autós játékba sztem felesleges a kormány. -
Szabi1991 #94 a kormányost részt sajnos nemigazán értem, elég furán beszél az emberke, de remélem nem azt mondja amit gondolok :-( -
Ariakus #93 És ahogy láttam egész jó a választék, nem mint pl. a TDU 2-ben ahol 80%-ban a trendi és unalmas luxusszuperjárgányok uralják a játékot. -
Szabi1991 #92 a második vidiben jól megfogalmazzák az autóváltós izét, átugrasz másba mint Smith ügynök a Mátrixban... vagy mint a Terminator 3-ban amikor a "csaj" irányítja a többi autót :D
meg az is kiderül a 2. vidiből hogy több mint 130 autó van -
Szabi1991 #91
-
Héeder #90 Nekem olyan nFS hangulatú a játék, bár ha ilyen nfs-t kapnánk, amibe ilyen a fizika, van belső nézet, akkor életben maradna a Nídforspíd.
De mint autós játék, nekem ez tetszik. -
Bullitt #89 Sam és Dean Winchester is cameozik. -
#88 az, legfokepp demonos :D -
#87 Akkor ez valami démonos játék? :) -
#86 Teljesen jól értelmezed. Így fogja megszállni az autókat vezetőket... -
#85 Most én értek valamit félre vagy tényleg "repülve" a célkereszttel szál át másik autóba? (szerintem elég béna) -
Szabi1991 #84 kicsit terminátor 3 hangulatú, de tetszik :D
-
#83 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főhősünk kómába esik és testen kívűl tud majd mozogni... kocsikba beugrani. Mint mondtam... BULLSHIT! -
#82 Lehet hogy lemaradtam valamiről, de szerintem a sztoriról nem sokat lehet tudni. Addig látatlanban nem nyilvánítanék -főleg ilyen élesen- véleményt.
Amit látni lehet, az alapján teljesen korrekt munkát fognak kiadni a fejlesztők a kezük közül. Az 1 szintjét tuti nem éri el, de nem biztos hogy rosszabb, csak más. Nem az amit az emberek akarnak, de egyébként nem rossz.
A videók alapján egyedül a nitro megvalósítása nem tetszik, és az, hogy nem látni az első részben meglévő sűkebb meredek utcákat.
A kocsiváltás meg csak lehetőség, plusz adalék. Valamelyik videóban nyilatkozta is az egyik főmufti, hogy egyetlen váltás nélkül is végig lehet tolni a küldetéseket. -
#81 Hát ez akkora fos: Nekem első kettő nagyon bejött, harmadik csak azért nem, mert szar volt a PCs irányítás.
Mi volt a legföbb jellemzője az előző részeknek? A sztori. Gamerként SÉRTŐNEK érzem, hogy egy ilyen mocskot akarnak lenyomni a torkunkon, mint sztorit. Látszik, hogy megint a 10 éveseknek készül a játék: Elkúrtad? Semmi gond... ugorj át egy másik verdába...
Pedig maga az autókázás nagyon jól néz ki, csak hát... -
Szabi1991 #80 térkép
-
Szabi1991 #79 lesz, sőt még a kormányt is tekeri rendesen :-)
-
MauroN #78 Lesz benne belsőnézet? Vagy az csak átvezető videón lesz? -
#77 metal -
Szabi1991 #76 azt a qúúú, Lamborghini Jalpa :O
-
Szabi1991 #75 jól néz ki, autólista barátságos, fizika elviselhetőnek tűnik, hangulat úgy tűnik megvan, ha nem lesz nagyon gagyi konzolport akkor még talán jó is lehet :D
-
#74 Nagy Bullitt szaga van a dolognak, egy fekete Chargert láttam is a videóban. -
Bullitt #73 Na, most megy egy demo élőben. Lesz split-screen és a sztori a 3. rész után játszódik. -
#72 Jó lenne. De ezzel a shiftes szarral kinyírták. Számomra halott a Driver franchise. -
#71 E3 Trailer -
#70 jah az első nagyon jó volt.. azóta lejtőn ez a sorozat is sajnos.. :(
mondjuk én nem tudok játszani vele, mert w7-en nem indul el :DD -
#69 Érdekes. Ha hozza az első rész színvonalát az autós részben akkor elnézem ezt a baromságos testből kiszállós, de autóból nem lehet agymenést. -
#68 Akkor próbáld ki az elsőt, az igazán jó :) -
#67 Nem tudom nekem a Paralel volt az első driver amit végigvittem!
A 3-al fényévente nyomok 1 küldetést de nagyon nem jön be! -
#66 "A játék főszereplője ismét John Tanner nyomozó lesz, aki ezúttal is mindent megtesz, hogy lekapcsolja a bűnözőket. Barátunk egy szörnyű baleset után viszont furcsa dolgot vesz észre magán, nevezetesen azt, hogy képes kiszállni saját testéből és átvándorolni egy másikba, vagyis "shiftelni"... Legalábbis ezt hiszi. A valóság az, hogy szegény Tanner nem igazán úszta meg a balesetet és kómában vegetál egy kórházban.
További változás, hogy Tanner csak a testéből tud kiszállni, a kocsijából nem. :) A fejlesztők úgy gondolták, hogy elegen csinálnak ilyen GTA szerű sandbox csodákat, nekik elég a vezetés."
-
Lowosan #65 Sziasztok!
Ez sima autóversenyes játék lesz vagy lehet majd szabadon mászkálni autó nélkül,mint az előző részébe a Parallel Lines-ba? -
#64 Új videó -
#63 Szeptemberben jön! -
#62 Csak piszok kevés autó volt benne, de az előzőhöz képest sokat léptek előre. -
#61 Nekem bejött :) -
#60 nagy szam volt, foleg a driv3rhez kepest maximalizalt gravitacio utott benne nagyot, ami totalisan elvette a jatek tortenetenek vegigjatszasat nalam... -
ricsa008 #59 Parallel Lines -
steweee #58 mi is volt a legutolsó megjelent rész neve ? talán 2010 elején adták ki