1877
driver.png
  • Fpocok
    Agyam eldobom... Eddig is tudtam, hogy egy szar lesz ez... de egy 100%ban autós játék nem támogatja a kormányt... 2011? Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni. Köcsög konzolportok.
  • ntex
    Remélem majd nem lesz olyan illúzióromboló a forgalom mint a GTA-ban mikor le lettek cserélve az autók 3-4 Lamborghini vagy Ferrari állt a kereszteződésben egymás mögött
  • Ariakus
    Sztem azt mondta, hogy kormányt nem fog a játék támogatni, mert sokat kell jobbra és balra kanyarodni és ez megterhelő és fárasztó. De sztem ez nem gáz ha jól lehet majd Pc-n billentyűzetről irányítani, mert ez olyan GTA szerű játék nem versenyzős, ilyen típusú autós játékba sztem felesleges a kormány.
  • Szabi1991
    a kormányost részt sajnos nemigazán értem, elég furán beszél az emberke, de remélem nem azt mondja amit gondolok :-(
  • Ariakus
    És ahogy láttam egész jó a választék, nem mint pl. a TDU 2-ben ahol 80%-ban a trendi és unalmas luxusszuperjárgányok uralják a játékot.
  • Szabi1991
    a második vidiben jól megfogalmazzák az autóváltós izét, átugrasz másba mint Smith ügynök a Mátrixban... vagy mint a Terminator 3-ban amikor a "csaj" irányítja a többi autót :D

meg az is kiderül a 2. vidiből hogy több mint 130 autó van
  • Szabi1991

• Héeder
    Nekem olyan nFS hangulatú a játék, bár ha ilyen nfs-t kapnánk, amibe ilyen a fizika, van belső nézet, akkor életben maradna a Nídforspíd.
    De mint autós játék, nekem ez tetszik.
  • Bullitt
    Sam és Dean Winchester is cameozik.
  • bertino
    az, legfokepp demonos :D
  • Shep
    Akkor ez valami démonos játék? :)
  • Fpocok
    Teljesen jól értelmezed. Így fogja megszállni az autókat vezetőket...
  • Shep
    Most én értek valamit félre vagy tényleg "repülve" a célkereszttel szál át másik autóba? (szerintem elég béna)
  • Szabi1991
    kicsit terminátor 3 hangulatú, de tetszik :D
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főhősünk kómába esik és testen kívűl tud majd mozogni... kocsikba beugrani. Mint mondtam... BULLSHIT!
  • bulba
    Lehet hogy lemaradtam valamiről, de szerintem a sztoriról nem sokat lehet tudni. Addig látatlanban nem nyilvánítanék -főleg ilyen élesen- véleményt.
    Amit látni lehet, az alapján teljesen korrekt munkát fognak kiadni a fejlesztők a kezük közül. Az 1 szintjét tuti nem éri el, de nem biztos hogy rosszabb, csak más. Nem az amit az emberek akarnak, de egyébként nem rossz.
    A videók alapján egyedül a nitro megvalósítása nem tetszik, és az, hogy nem látni az első részben meglévő sűkebb meredek utcákat.
    A kocsiváltás meg csak lehetőség, plusz adalék. Valamelyik videóban nyilatkozta is az egyik főmufti, hogy egyetlen váltás nélkül is végig lehet tolni a küldetéseket.
  • Fpocok
    Hát ez akkora fos: Nekem első kettő nagyon bejött, harmadik csak azért nem, mert szar volt a PCs irányítás.
    Mi volt a legföbb jellemzője az előző részeknek? A sztori. Gamerként SÉRTŐNEK érzem, hogy egy ilyen mocskot akarnak lenyomni a torkunkon, mint sztorit. Látszik, hogy megint a 10 éveseknek készül a játék: Elkúrtad? Semmi gond... ugorj át egy másik verdába...

Pedig maga az autókázás nagyon jól néz ki, csak hát...
  • Szabi1991
    térkép

• Szabi1991
    lesz, sőt még a kormányt is tekeri rendesen :-)
  • MauroN
    Lesz benne belsőnézet? Vagy az csak átvezető videón lesz?
  • bertino
    metal
  • Szabi1991
    azt a qúúú, Lamborghini Jalpa :O
  • Szabi1991
    jól néz ki, autólista barátságos, fizika elviselhetőnek tűnik, hangulat úgy tűnik megvan, ha nem lesz nagyon gagyi konzolport akkor még talán jó is lehet :D

• Kit--Kat
    Nagy Bullitt szaga van a dolognak, egy fekete Chargert láttam is a videóban.
  • Bullitt
    Na, most megy egy demo élőben. Lesz split-screen és a sztori a 3. rész után játszódik.
  • Fpocok
    Jó lenne. De ezzel a shiftes szarral kinyírták. Számomra halott a Driver franchise.
  • grebber
    E3 Trailer
  • Krisztiam #70
    jah az első nagyon jó volt.. azóta lejtőn ez a sorozat is sajnos.. :(
    mondjuk én nem tudok játszani vele, mert w7-en nem indul el :DD
  • Kit--Kat
    Érdekes. Ha hozza az első rész színvonalát az autós részben akkor elnézem ezt a baromságos testből kiszállós, de autóból nem lehet agymenést.
  • Rowlend
    Akkor próbáld ki az elsőt, az igazán jó :)
  • grebber
    Nem tudom nekem a Paralel volt az első driver amit végigvittem!
    A 3-al fényévente nyomok 1 küldetést de nagyon nem jön be!
  • grebber
    "A játék főszereplője ismét John Tanner nyomozó lesz, aki ezúttal is mindent megtesz, hogy lekapcsolja a bűnözőket. Barátunk egy szörnyű baleset után viszont furcsa dolgot vesz észre magán, nevezetesen azt, hogy képes kiszállni saját testéből és átvándorolni egy másikba, vagyis "shiftelni"... Legalábbis ezt hiszi. A valóság az, hogy szegény Tanner nem igazán úszta meg a balesetet és kómában vegetál egy kórházban.

További változás, hogy Tanner csak a testéből tud kiszállni, a kocsijából nem. :) A fejlesztők úgy gondolták, hogy elegen csinálnak ilyen GTA szerű sandbox csodákat, nekik elég a vezetés."

• Lowosan
    Sziasztok!
    Ez sima autóversenyes játék lesz vagy lehet majd szabadon mászkálni autó nélkül,mint az előző részébe a Parallel Lines-ba?
  • Prince23
    Új videó
  • Prince23
    Szeptemberben jön!
  • Kit--Kat
    Csak piszok kevés autó volt benne, de az előzőhöz képest sokat léptek előre.
  • Kit--Kat
    Nekem bejött :)
  • bertino
    nagy szam volt, foleg a driv3rhez kepest maximalizalt gravitacio utott benne nagyot, ami totalisan elvette a jatek tortenetenek vegigjatszasat nalam...
  • ricsa008
    Parallel Lines
  • steweee
    mi is volt a legutolsó megjelent rész neve ? talán 2010 elején adták ki