17
  • Sanyix
    #17
    te lehetsz kb az egyetlen kivétel. Rajtad kívül mindenki szerint a nod32 a leggyorsabb és legjobb, és mégtöbb ember tudja hogy a norton egy lassú batár lyukas szar, mint ahogy számtalanszor bebizonyosodott..
  • HeavyDee
    #16
    Csak kár, hogy a terroristák kezében van a dolog.
  • NexImpera
    #15
    nem azér de ez a cikk olyan mint egy időjárás jelentés
    "miután a féreg május 3-án befejezi az újabb számítógépek
    megfertőzését."
  • Laceee
    #14
    de jó látni mikor az egyik teenager oltja a másikat :)
  • Ryder7
    #13
    használjunk Vistát? ugye nem a Vistara hanem a Win7-re gondoltál?
  • RoCkEtAnDrEw
    #12
    a nod32vel kitörölheted, én nekem személy szerint a norton 360 jött be/jön be nagyon teljesítményben, és sebességben is a legjobb. továbbá használjatok olyan e-mail klienst/ freemailhez hasonló webes felületet, ami nem jelenít meg semmit az email text plain tartalmán kívül ;-) az xpket meg tessék már elfelejteni..pláne az sp2őt. emberek 2009 van. :/
  • Gerygrey
    #11
    Nem. Win7-tel bootolva, amire már a telepítéskor felraktam a nod32-t, meg tudom nyitni, viszont a régi partíciómon levő XP-vel nem.

    Egyébként megmondom őszintén, eddig én is abba a csoportba tartoztam, hogy minek a vírusírtó, odafigyelve netezek. Aztán egy SD kártyán megkaptam ezt a gyönyörűséget és azóta szenvedek vele, felraktam Kaspersky-t, AVG-t amik leszarták, a nod32 meg már nem tudta rendesen lepucolni mert mindig visszatért, és az update se ment.

    Kb március eleje óta várok arra hogy legyen RC a Win7-ből, akkor megfogadtam hogy a Firefox után a nod32 feltelepítése lesz az első lépés :)
  • lac111
    #10
    Igen, inkább az a baj, hogy még mindig nem fogták fel az emberek a vírusirtó fontosságát. Pedig sok kellemetlenségtől szabadíthat meg.
    Mostanság ha tehetem Linuxot használok(játékok terén gyengélkedik sajnos, de ez érthető :) ). Szerencsére már egyes kiadások eljutottak a tényleg felhasználóbarát szintre. Egyre kevesebb a nemszeretem-hardver probléma, és szinte mindent meg lehet csinálni vele, amit egy mezei Windows-zal.
  • gothmog
    #9
    ha fent van a vírus, erre az oldalra enged hozzáférést?
  • Andr0
    #8
    ESET Conficker Remover

    ez itt a reklám helye btw használjátok ha kell!!!!!!!!
  • Ryder7
    #7
    most miért vagytok úgy oda ezért a Conficker virusért? ki kell húni a netkábelt és kész. ámen.
  • Andr0
    #6
    ez a baj hogy internethez nem kell jogsi^^ Másik probléma hogy sokan még vírus
    irtót sem használnak merthogy minek... btw eset power...×Ð

    Gnome: én soha nem küldtem ilyeneket tovább.. Én elsőnek amit megtudtam az internetről hogy soha senkitől semmit csak ha tudod miaz...

    megj.: spam leveleket nem nagyon kapok hála Gmail szűrőnek...
  • kisedi
    #5
    A cikk igaz! Az SP2-es XP-ken úgy végigsöpör mint a huzat!
    Kapersky, NAV, NOD, AVAST mind csak akkor szólt amikor már bennt van a SYSTEM32-ben! Kitrörölni is csak trükkel lehet mert lecserél egy rendszerfájlt. Leírtani pedig csak egy tiszta gép bevonásával lehet, majd jöhet az SP3 install. SZívás tudom, de nem butaság a Windows update..Jah a biztonsági központ feletti kontrollt is letiltja!!
    A lényeg: a conflicker egy trójai, mely tunnelt nyit a tűzfalakat megkerülve és beengedi a kedvenc virusait...
  • norbi4567
    #4
    A spam csak az egyik terjedési módja.
    Haver gépén volt rajta 1x. Aztán a pen-drive-omra ráment. De szerencsémre amint nyitottam volna meg a saját gépemen az avast jelzett hogy nemkéne...
  • lac111
    #3
    Még a cikkbe is le van írva, hogy Pendriveokon is terjed. Koliba én is így kaptam meg majdnem, csak szerencsére az Nod32 elkapta.
    És ahogy Gnome is írta, az internet nincs IQ vagy akár képzettségi szinthez kötve, szóval akárki hozzájuthat... Még az igen tudatlanok is..
  • Gnome
    #2
    Még jó, h ide ennyire vérprofi VérIstvánok járnak mint az első hozzászóló....sőtt még az ismerősei sem bukják be a kártevőket...gondolkodj már, h globálisan akár ha 1%nyi ember is sikeresen áldozattá válik akkor az nmár iszonyat nagy nyereség lenne nekik..jelenleg kb 1milliárd internetező van a világon...megfertőzték a Francia Tengerészet hálózatát, Sheffield-i repülőtér hálózatát és a Budeswehr hálózatát is...hiddel nem csak spam útján terjednek....

    nagyon bírom a fajtádat, gondolom ilyenkor elégtételt érzel magadban, és megsimogatod a fejecskédet, h milyen ügyes jókisfiu voltál h nemdőltél be.... kezdő internetezőként kíváncsivok hány lánclevelet küldtél tovább emailban, h kapj egy ingyenmobilt...
  • Andr0
    #1
    ezek amatőrök... Spam levelekkel terjednek... az én ismerőseim között egy olyan sincs aki ilyennek bedőlne... bár vhogy az msn vírus is elterjedt-.- úgy látszik amatőr felhasználóknak a legnagyobb ellensége az amatőr kártevők...