23
  • Paddy
    ez tényleg nagyon gyökér. mindig a buta amerikaiak jönnek a baromságaikkal. olyan sok ész kell ahhoz, hogy belássák: ha huzamosabb ideig nem végzek sportszerű mozgást akkor izomlázam lehet vagy ne adj Isten izomhúzódás??
    Mielőtt bekapcsolják a WII-t előtte be kellene melegíteni egy kicsit a rozoga testrészeket...és bassza meg erre külön orvos csoport van odaát...pffff szánalom felsőfokon...mindig a bunkó amerikaiak.
  • Fbn Lx
    ez röhej. szánalom. :DSAd

tiltsuk be a focilabdát és a futást, a világ sportsérüléseinek legnagyobb hányadáért felelősek!
  • Julius Caesar
    én teniszezek. nem rossz ötlet a wii, kicsit kirángat a karoszékből (bár azért 80000000 kj-t itt se égetsz el), de az igazi szabadlevegős sportot nem helyettesíti.

ja úgy teniszeke, hogy hobbi szinten. versenyhez gyenge is vagyok meg energiát/időt e szánnék rá. de jó kimodulni rendszereséggel. és a csapatjátékok/valaki ellen játszás jobb, mint az egyedüli sport, mert az tényleg uncsi (konditerem, futás)
  • NEXUS6
    Megszólalt az izomagy!

Nekem ettől az egész Wii + sport hülyeségtől a teleshopos állatságok jutnak az eszembe. Ott is sok mindent lehet rendelni porszívótól kezdve a tudományos izé ismeretterjesztő könyvekig. Minden jól is hangzik, csak épp a 99%-a szemét. Ettől persze még él és virul maga a műfaj. Mert az emberek szeretnének olyan világban élni, ahol a képernyő elöl minden elintézhető.

De ez még azért nem az!
  • TorrenteXY
    Azéret lehet jó a Wii, mert azért valamilyen szinten összeállít egy edzéstervet, bár biztos nem olyan jót, mintha lenne egy személyi edződ. Sokan nem szeretnek kimozdulni otthonról, és ha játékkal kötik egybe a sportolást, szerintem azzal nincsen baj. Mert azért valljuk be, a konditerem ha nem haverokkal jársz le, unalmas. A futás is unalmas egy idő után, ha ugyanazon a környéken kocogsz. Élvezetesebb sportokhoz, mint foci, csapatjátékok akkor meg alkalmazkodni kell a többiekhez időbeosztásban.
  • Don Kanyar
    MI A GENYÓ EZ A WII ???
  • torjoz
    Védő plexi a "lapos" tv elé?
  • Beatmaster
    inkább vennének fitnessz bérletet, meg esetleg edzéstervet egy olyantol, aki foglalkozik is az edzésterv betartatásával. Én egy héten 5 napot tornázok, megvan az edzéstervem, és igen, szoktam elszenvedni séruléseket, mint pl beutom a fejem a 20 kilos sulyba, mikor huzom át a fejem felett. De Wii-vel hogy az istenbe lehet sérulést elszenvedni? Ha az ember rendszeresen bemelegit és nyújt, akkor nemlesz semmi gond. Egyébként is, nekem a fekvotámasz a bemelegités egyik része.
    És most johetnek a kommentek, hogy megszólalt az izomagy :)
  • M2 #15
    Az nem vigyorog hanem vicsorít, csak hát miután pofán csapta magát a kontrollerrel és megműtötték az arcát, azóta torz szegényke.
  • NEXUS6
    "Amennyiben valaki figyelmesen átolvassa a kezelési útmutatót, akkor nem történhet szinte semmi baja. Úgy gondolom, hogy egy-egy esetet felkap a sajtó, tehát közel sem a konzollal vagy a játékokkal van baj" - reagált a hírre Gerald Kossaer, a Nintendo szóvivője.

Ezt a szöveget szerintem még ő sem hiszi. Ezek a szövegek nem azért vannak, hogy ha betartod az abban foglaltakat, akkor ne sérülj le, hanem hogy bevédjék a céget, ha mégis lesérülsz.

Amúgy az fekvőtámaszt nyomó fickó a képen engem is hihetetlenül ingerel egy kis testmozgásra! Hogy lehet így vigyorogni miközben valaki elvileg jelentős erőkifejtést végez!? Úgy lerúgnám a zarcát rüsszttel rendesen megküldve!
  • bakagaijin
    Nem (csak) az eldobás a gond, hanem hogy előtte meg sem mozdultak, most meg hirtelen mozdulatokat végeznek - bemelegítés-jellegű tevékenység nélkül.

Ez a hír legalább azt jelenti, hogy az emberek felálltak a karosszégkből és mozognak. Ha sérülnek, hát sérülnek :).
  • tomcsa4
    Zola2000, mit szólsz ehhez? Életveszélyes a Wii :)
  • Balumann
    Ez már tényleg a ROFL kategória. Igazi extrém sport, meg kell fogni kézben a irányítót és közben kar és kis testmozgásokat kell végezni, úgy hogy nem szabad eldobni a távirányítót... komoly feladat :D
  • TeDDyRuSh
    Igen, ha consolon akarsz sportolni, akkor egy-két dolgon változtatni kell, mert nem csak ezeket a sérüléseket szerezheted:

http://www.youtube.com/watch?v=FqfPq1HsR-E&feature=related

• Tetsuo
    raradasul nem is megfeleloen jogazik az, aki Nintendoval csinalja.. 1 igazi instruktor mindenkeppen kell az elejen, foleg a "tipikus amerikainak".
  • drucski
    Nahát!Már a MOZGÁS is veszélyes?
  • coolbboy83
    A legtöbb DOS arcú monitorfej , töttyedt, puhos, és csak a gép előtt ül.....
    Az összes számítógées haverom lusta és puhos..., lusták egyet focizni vagy bármit ami sport.
    Ki azt a kúrva dugót a falból, aztán let'z go sportolni valamit!!!
  • vafeN
    Inkább, de most fekvőtámaszt tudd csinálni az ember szoftvernélkül, meg jógázni is.
  • TorrenteXY
    Inkább vegyen tízezrekért sportszoftvereket, amikre legalább néha csinál valami edzésfélét, mint helyette x hónap WOW előfizetés.
  • daneelolivaw
    miféle retardált idióta vesz szoftvert 15ezerért,hogy tudjon fekvőtámaszozni meg jógázni??? elmebeteg pénzköltő barmok
  • Adam II
    Klasszikus
  • fizik
    Aki a wii-fekvőtámasz közben, vagy egyéb ilyen szarságban megsérül, az meg is érdemli. Nem a mozgással, vagy nem mozgással van alapvetően baj. Hanem, hogy az emberek jórésze idióta.
  • flashpointer
    ha csak ülünk a gép előtt az a baj, ha aktívan játszunk az is baj.
    Wii előtt 15 perces bemelegítő futas es negyütemű fekvőtámasz!