Készül a Tini nindzsa teknőcök reboot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez 1990es film olyan extra dolgokat még jelmezekben se kell várni tõle
ilyen gagyi jelmezekkel nem mennek semmire.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
az újban már megcsinálhatnák rendesre a jelmezt mert igazából elég hülyén nézett ki
Ahogy már korábbi cikkhez írtam..jó lenne,ha felednék azt a baromságot,hogy Splinter patkány volt,aki elleste gazdája mozdulatait és szemtanúja volt a meggyilkolásának...és jó lenne,ha a rendes alapot vennék elõ,mikor Hamato Yosi+ként õ is ember volt és riválisa Shredder-nek..aztán csatorna,radioaktív szarság,majd patkányokkal kontakt miatt átváltozás....
Bírom ezeket a hullámokat a filmezésben. Elõször jött a csomó remake, aztán jöttek a prequelek, most meg a rebootok.
az 1-2 nagyon ott volt a toppon még mostani szemmel is. Fõleg super zúzó! 😛 A 3 meg a ezotikus helyszin miatt tetszet de nagyon.
Ó igen, az elsõnek iszonyat milyen hangulata volt ... a többi viszont már nem tudta hozni azt a színvonalt (gyatra író miatt term.)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én szerettem az elsõ élõszereplõs filmet. Kíváncsi vagyok, ebbõl mit hoznak ki.
Gaming is believing.
Más közönséget céloz meg szerintem. Én is jobban szeretem az élõszereplõs filmeket, mint az animációs ill. rajzfilmeket.
Miért kell erõltetni ezt az élõszereplõsdit?