15
  • gothmog
    #15
    aztabalfaszt
  • adler741
    #14
    Először is sztem az embernek el kellenne jutnia egy magasabb értelmi és értékelési szintre,hogy belássa azt és ugy is lássa ahogyan az történik mindenki a maga modján ott ahol éppen tart,és csak semmi túlzás ugy hogy meg is tudja emészteni az igazságot.A passziv ellenállás ezután olyan dolog hogy a akik a hatalom mögött az demokrácia álarcosbálának látszata mögé bújva élnek,ha azt látják hogy ez nem érdekli a többséget sőt elfordulnak tőle amiről ők azt hiszik hogy HATALOM ,és hirtelen azt tapasztalják hogy amint ők a hatalmat mit megéltek hirtelen a nulla szintre csökken,ha egy ember kinek 20 millios kocsija van a kutyát nem érdekelné gondoljuk hogy vennének olyat?mért legyek boldog akkor ha 4 évente le kell cserélem ezt-azt vagy plazma tv veszek?Ezvalodi szabadság?Nem ez a belénksújkolt szabadság amit tanítottak nekünk a médiában,meg a környezetünkben tapasztaltunk.A sokágú polip karjainak levágása egyszer megtörtént 33 - 39 ig németországban nem kell ecsetelnem kik és hogy vitték végbe mindezta német akkori gdp 5 év alatt a duplájára emelkedett,a háború viszont a legjobb üzlet lett a nemzetközi bankárok számára kik milliók életével felelnek és visszamenőleg több 100 évre ,meg az akkori hatalom is .ez az út nem járható.
    Ha valaki ugy érzi van benne valami gondolkozzon el rajta ha meg nem ugy érzi mert nem ez az értékrendszere azonnal felejtse el..
    egy kiss off.
    Garett27 koszi egyébbként a kedvenc régi játékom föhősének a nevét viseled.
    on.
  • gothmog
    #13
    mit? tényleg, mit?
  • Garrett27
    #12
    Ejha! Ittam minden egyes szavad!! Már hiányzott egy ilyen, majd' mindent összefoglaló hsz..
  • adler741
    #11
    Halgatyó irásával mélyen egyetértek,nagyon éredekes.Szóval a megoldás érdekelne mit lehet tenni ez ellen? ,talán csak az emberek tudatának felhomályosításával és a passzív ellenállás megteremtésével,hogy mindenki elfordul ettől ami ránktelepedett,vagy a nyilt ellenállással a sokágú polip karjainak együttes! levágásával..Ha az internet nem lenne ami az utolsó szabad vélemény nyilvánítás volt még ennyit se tudnánk ,nem véletlen hogy a pont erre mennek rá burkolt indokokkal pedofil, terror gyanu stb...
    Tenni kéne valamit.
  • Sanyix
    #10
    1 db AT-4-el, és HEDP lövedékkel, akár a budai oldalról, egy ember által, észrevétlenül rá lehetne omlasztani a parlamentünk kupoláját a bent ülő mocsokra.
  • Sanyix
    #9
    Ezek a terrorcsoportok látszólag a totális megfigyelésre, és elnyomásra törekvő hatalmakat támadják. Csak az a baj, hogy nem mindig megfelelően. Mert egy metrót, vagy vasútállomást felrobbantani az terrorcselekmény, méghozzá rossz!

    A hatalmat kéne támadniuk. Parlamentet, politikusokat kivégezni felrobbantani, hiszen ők akik a gondot okozzák.
  • halgatyó
    #8
    Ahogyan a szociális piacgazdaságot kihajították, megsemmisítették mindössze 20 év alatt, ugyanúgy a mai, viszonyalgos szabadságot is meg lehet semmisíteni, becslésem szerint ehhez nem kell több, mint 30 év. Ennyi idő kell az embertömegnek a teljes felejtéshez, valamint -- anyagi hátterük, egzisztenciájuk elvételét követően -- a tudati bedaráláshoz.

    Az utóbbi évek "fejlődését" látva, úton vagyunk efelé.
    Lehet, hogy 30 év múlva irigyelni fogjuk a kínaiakat és az irániakat?
  • halgatyó
    #7
    Ha valaki ismeri ezeket a terrorpistákat, mondja már meg nekik, hogy az ingatlanadót kiagyaló ordító mocsokszarokat kellene apró fecnikre tépkedni!
    Meg a fizetóparkoló maffiákat.
  • halgatyó
    #6
    Az, hogy a "nyugati" országokban MOST ÉPPEN ismétlem MOST ÉPPEN viszonylagos szabadság van, nem tévesszen meg senkit!

    A KIRAKATBAN FELMUTATOTT SZABADSÁG arra jó nekik (a háttérhatalomnak) hogy megkönnyítsa behatolásukat a világ többi, szigorúbb rendű országaiba.

    Erre jó tapasztalat az, ahogyan a 20.század 80-as évei-ig létező SZOCIÁLIS PIACGAZDASÁG, és a jólét, A DOLGOZÓ KÖZÉPOSZTÁLY PROSPERITÁSA hatalmas szerepet játszott a kommunista ideológiájú országok tömegszemléletének alakításában!

    MIUTÁN A SZOCIÁLIS PIACGAZDASÁG ELVÉGEZTE FELADATÁT, KIDOBTÁK. HELYETTE JÖTT AZ AZ ISZONYAT, AMIT MOST MÁR A LEGTÖBB EMBER MEGTAPASZTALT.
    A szociális piacgazdaság megtette kötelességét, mehet...

    A SZOCIÁLIS PIACGAZDASÁGOT ÉS AZ ÁLTALA LÉTREHOZOTT TÖMEGES ÉS MAGAS ÉLETMINŐSÉGET PILLANATNYILAG LEGINKÁBB A KÖRNYEZETVÉDELEM ÁL-JELSZVAI MÖGÉ BÚJTATVA VONOGATJÁK VISSZA
    SZÉPEN LASSAN, DE NAGYON BIZTOSAN, 4+4+4+4+4+4+4.... éves kormányzati ciklusoktól FÜGGETLENÜL.
    Úgy látszik, mostanában megunták a TÖKÖLÉST és gyorsítottak a folyamaton: a nyakunkba tolták ezt a "világgazdasági válságot". Az ÖTLETET a korábbi válságok adhatták, amikor még nem volt ez a mindenfelé eluralkodó hitelpénz-rendszer, nem volt fejlett hírközlés és internet, nem voltak összekapcsolva az információs hálózatok... és még rengeteg dolog máshogyan volt mint ma.
    Ép ésszel látható, hogy a mai viszonyok között nem alakulhatott volna ki gazdasági világválság, he nem lett volna az egész betervezve.
    És most szívják ki a fejlett országok lakosságának a maradék vagyonkáját, amely a tőlük független kis apró egzisztenciákat biztosította a középosztály számára.

    Nos, a mostanában nagy garral terroristának hazudott országok és mozgalmak leginkább NEM KÉRNEK EBBŐL A HÁTTÉRHATALOMBÓL! Nem kell nekik gazdasági világválság, nem kell nekik az IMF, nem kellenek a gazdasági dirigensek és az ideológiai megmondóemberek, nem kellenek nekik a Verebesek és a Bethlenek a képernyőre, nem kérnek a környezetvédelmi jelszavakba burkolt szegénység-ideológiából, nem kell nekik Kyotói vécépapír-egyezmény és társai, nincs szükségük fizetőparkolási maffiákra meg építőiparnak álcázott lakosság-kiszorításra, nics szükségük őrzött-védett lakóparkokra a még-egyenlőbbek számára, és korlátlan tolvajlási-rablási jogokkal rendelkező kisebbségekre sem, nincs szükségük a számukra IDEGEN szájzártörvényre és nem kérnek minden kis faluba hatalmas vasbeton holo-emlékműveket...

    És még sorolhatnám sokáig, hogy miért nincs szükségük arra a társadalmi-gazdasági RÁKBETEGSÉGRE, ami a mi országainkat már majdnem széjjelrágta.
  • halgatyó
    #5
    Ez a kérdés rém bonyolult.
    Asszem leszögezhetjük, hogy sem a német, sem a magyar NÉP nem ellensége az otthon, hazájukban lakó araboknak. A kurmányokkal és persze a mögöttük álló arctalan hatalommal már egészen más a helyzet.
    Továbbá, a "fejlett" országokba BEÁRAMLÓ KÜLFÖLDI, NAGYON IDEGEN kultúrájú és SZOKÁSRENDŰ részben arab tömegekkel már vannak problémák.

    Rejtély, hogy ugyanaz az arctalan mocsokhatalom, amely évtizdeek óta, hol trükkösen hol meg nyílt erőszakkal ERŐLTETI az európai népek NYAKÁBA az idegen, nem beilleszkedő tömegeket,
    nos ugyanez az arctalan aljas mocsokhatalom a SAJÁT HAZÁJUKBAN PEDIG GYŰLÖLI ŐKET.
    Magyarázat többféle van, de az események egyirányba mutatnak: aki nem engedi be ennek a mocsokrongy háttérhatalomnak a MEGMONDÓEMBEREIT, IDEOLÓGIÁJÁT, és persze a mindenkit eladósító és kifosztó bankjait és mérhetetlenül aljas és ostoba gazdasági rendszerét,
    az ellen gyűlölködő sajtóhadjárat-tömeget indítanak, majd ellenzéki csoportok felfegyverzésével belső háborúkat, ezzel gyengítik vagy megdöntik, és ha így nem megy, akkor nyílt háborút indítanak.

    Csak pár példa: szerbek a 90-es években (itt az albánok nem bizonyultak elég erősnek), Irán folyamatosan, most éppen Bolívia, vagy a rettenetes belső életszínvonalat biztosító Észak-Koreára sem azért fenekednek, mert a nép éhenhalogat, hanem azért, mert ennek a hasznát nem ők fölözik le...
  • Alvarez999
    #4
    Mivel a videó az interneten bukkant fel, Németország természetesen további drasztikus lépéseket fog tenni az internet még szigorúbb ellenőrzése érdekében.

    Legalábbis ez tökéletesen beleillenék az idióta német politikusok eddigi lépései sorába.
  • Tetsuo
    #3
    LOL Nemetorszag annyira ellensege az araboknak, mint Mo kb.
    Inkabb USA meg Britannia lenne a celpont.. ez a video lehet h nem is az araboktol jott ;)
  • pasi29uk
    #2
    ...ha a karikatúrák miatt tüntetéseket rendeztek, kocsikat gyújtottak fel, zászlókat égettek... szerinted mit csinálnának, ha kapnának akár egy 10 perces videót?
  • Sir Ny
    #1
    Én, Németország helyében fenyegető videókat küldenék az al-Kaidának poénból.