89
Te hogyan hallgatod a zenét?
-
#89 Nálunk se sajnos, de dugiba fülhatgatón megy a sláger néha -
balintsanyi #88 Én csak munka előtt/után szoktam, sajnos a melóhelyen nem lehet :S -
celiss #87 Igen szerencsések vagyunk a rádió terén, most is nagyon jó számokat játszanak a slágeren. -
#86 Szerencsés, nálunk se rádió, se mp3, se semmi... áááh, inkább nem is mondom semmit se, csak jobban elkeseredek! -
celiss #85 Munka közben nagyon halkan mehet a rádió nálunk is, ettől mindenkinek jobb lesz a kedve is munkához, főleg a sláger rádió a nyerő, ezekből a zenékből mindenkinek tetszik vmi. Otthon persze pluszba minden más zene még a rádió mellé.... -
#84 ha meg nem Sláger, akkor valami jó kis zúzós "metálmuzsika" :) de inkább Sláger -
balintsanyi #83 mondjuk nem mindegy, hogy milyen a melód, ebben tikonak igaza van. én ha monoton munkát csinálok, akkor jó a monoton zene is, meg az olyan műsor is, amire figyelni kell egy kicsit. de ha koncentrálnom kell, akkor elektronikus, vagy vmi bonobo-féle downtempós vmi, vagy semmi. -
#82 nekem táctác szól munka közben^^ teljesen jó. mezei rádió pont nem passzolna ide a senkinek se szóló zenéikkel. + ami itt megy tényleg pofázás és reklám mentes. sláger meg 10 után azonnal elkapcsolós. -
#81 Hát ha sebész vagy, vagy valami hasonló, akkor tényleg ne hallgass bumerángot:D Munka mellett amúgy tökéletes, csak tényleg nehezebb koncentrálni közben:) -
balintsanyi #80 így van, munka közben nem jó a tuctuc.. nálunk is főleg sláger szokott menni, ha éppen be lehet kapcsolni a rádiót, mert a főnöknek is olyan a kedve.. mondjuk a bumerángot tuti nem tudnánk hallgatni, mert mindenki dőlne a röhögéstől.. -
#79 hogy hogy hogyan? milyen eszközzel, vagy milyen pózban?...
én mp3 lejátszón, vagy a kedvenc kis hangrendszeremen otthon (creative 2.1).
a gép/sör/bor mellett/előtt ülve/állva, BKV-n, buszon, vonaton, meló közben ha lehet...
sokat hallgatok zenét.... -
lolita99 #78 persze, gondolom. csak az a baj h a főnökök ezt nem értik. de vajon miért? ők sosem voltak alkalmazottak??? nem tudják h mennyire jó ha szól vmi munka közben? speciel én a slágerre szavaznék, ha megkérdezné h mi szóljon..:) ott tök jó,vidám számokat adnak, de az ilyen tuctuc jellegű dolgok kimaradnak, ami nekem pont jó. -
obamamama #77 Tudom, énsem bírom ki zene nélkül. Nálam itt nagyon halkan szólhat csak a rádió. Alig hallom, hogy mi szól, de azért szól. E nélkül még jobban szenvednék munka közben :D -
lolita99 #76 :D:D ne merészeld!! komolyan mondom h van abban a Máté Péter örök zöld slágerben vmi, hogy: zene nélkül mit érek én??:D:P:)
-
obamamama #75 Nah majd én szólok annak a főnöknek :D Lesz botrány holnap hajnalig -
lolita99 #74 most mi kirúgunk a hámból. nálunk szerencsére senki sem besúgó típus.. éppen a neoton família holnap hajnalig című száma megy..:) imádom!!!:) -
obamamama #73 "de nincs kedvünk" :D Szeretnék én ilyen munkahelyet, Nálunk nem jelent semmit, ha nincs bent a főnök, van néhány kolléga akik katonás rendet szeretnek tartani :D Tehát még normális hangerőn sem mehet a rádió, nemhogy énekelni :D -
lolita99 #72 kellene, de nincs kedvünk.. pedig csak hét eleje van, de ma nincs benn a főnök,szóval szól a sláger és mikor ki kezd el énekelni. egyéni előadó stílusban..mókás..:D:D jónak ígérkezik ez a nap..
:D az egyik kollegina itt ropja a Miami sound machine congájára..:D ilyenkor szeretek bejárni dolgozni..:D -
obamamama #71 Nemtudom miért... de már nagyon rég így van :D Csisztu Zsuzsa? Ezt sem tudtam. :D Karaoki? :D Inkább dolgozni kéne, nem? :D -
lolita99 #70 McGyver???? miért??:D:D na ezen nagyon jót nevettem..:D nekem McGyver speciel nagyon nem jött be, viszont Bochi.. irigylem is a sok nőt, akinek köze volt hozzá, kezdve Csisztu Zsuzsával és folytatva rengeteg nővel..
éppen a never say good bye c szám megy rajta.. benn ökörködünk a kollégákkal..:D:D
menni kellene karaokizni!!!:):) -
obamamama #69 Najó... elhallgatnám egész nap, ahogy beszél :D De amúgy tényleg nem jön be :D És amúgyis mindig McGyver jut eszembe róla, nemtommiért :D -
lolita99 #68 szerintem hihetetlenül szexi a fellépése. árad belőle az intelligencia, a stílus.. tetőtől talpig férfi.. és az a humor!! na ne mondd nekem h saját, élő, non stop bumerángot nem akarnál?:D -
obamamama #67 Nemtudom mit lehet ennyire imádni ezen a Bochkoron :D Persze a műsorban jó, de amúgy semmi extra :) -
lolita99 #66 ááá, miért nem voltam szegeden akkor? imádom szegedet, a slágert és Bochkort meg pláne!!!!!:):) nem is tudtam h gitározik.. a repülő szenvedélyéről hallottam, de a gitározásról még soha..
anno tök jók voltak ezek a roadshow-k.. lesz idén is?? -
gerbano #65 Biztos jó lehetett, nekem elég ha rádióban hallgTOM ŐKET :D -
hapcikapitany #64 Emlékszem arra egy szegedi slágeres roadshow-on fellépett a Republik és Bochkor beállt az egyik számra gitározni. Egész jól tolta. :P -
en2 #63 Katt a lejátszógombon: http://szabadforum.com/node/182#comment-5341 -
Tankaranka453 #62 nagypapának nagypapa és vicces is,úgyhogy stimmel:)én a játékaikat is nagyon szeretem:)nem túl rég volt az,amikor európai nagyvárosokba lehetett menni. -
jojo10 #61 igen szerintem is már eléggé kötődnek... hát nem tudom...mert ő ilyen vicces nagypapa vagy nem is tudom...de ezt nem bántásból írom...csak fura lenne, de szerintem ettől nem kell félnünk, hogy bárhová is átmennének... -
Tankaranka453 #60 miért?:D szerintem simán rappelne is vagy breakelne is:D:D bennem nincsenek ilyen korlátozó tényezők:D de szerintem sose mennének át,gondolom már nagyon kötődnek a slágerhez:) -
jojo10 #59 igen...tudom:) csak úgy értettem, hogy pl a Boros-t biztos nem tudnám elképzelné egy modern zenéket játszó rádióban... -
Tankaranka453 #58 :D hát mondjuk a bumerángban olyan sok zene nincs is,de nem is baj,nekik jobb a beszélőkéjük!:) -
jojo10 #57 igen ez szerintem is így van, de ezek a régies slágerek hozzá tartoznak a Bochkorékhoz...legalábbis én nem is tudnám elképzelni őket, hogy most mai modern zenét játszanak... -
Tankaranka453 #56 Szerintem sokan vannak így..ha mondjuk átmenne a műsor egy másik rádióba,akkor valószínű,hogy nagy tábor tartana velük! -
jojo10 #55 Hát talán jobb is, hogy nem:) de a humoruk azt tényleg iszonyatosan jó, és amúgy szerintem is a bumeráng a legnagyobb erősségük...bár meg kell mondja, hogy mást nem is nagyon szoktam hallgatni a Slágeren... -
Tankaranka453 #54 hát a cd-re nem emlékszem,de biztos hogy nem vettem volna meg:D Ezt kivéve szeretem a humorukat!Szerintem a sláger legnagyobb erőssége a bumeráng!biztos hogy emiatt nagyon sokan hallgatják. -
ribot #53 amúgy otthon, buszon, munkahelyen, utcán, mindenhol ahol csak tudom amilyen pozícióban csak tudom! :) -
jojo10 #52 hehe:) igen mondjuk az érdekes... szerintem amúgy ők írták...ha emlékszel volt is nekik egy cd-jük amit kiadtak...de hát ugye nem emiatt szeretjük őket:) -
Tankaranka453 #51 Nekem egy dologtól üt meg a buta:D mikor felhívják Briant és elkezdik neki énekelni a Hy Brian-t..attól kész vok:D Nem tom ki "írta" az a dalt,de szörnyűűűű!!! -
jojo10 #50 jaja azok a poénos hírek iszonyat jók:) de azért a prímet nálam a Boros Bochkor páros viszi akárki akármit mond...