95
FIA Formula Two Championship
-
#95 Egy az egyben ilyet kapott most az időmérőn Felipe Massa is, csak egy rugóval, nem kerékkel :/ -
#94 Ha 1 másodpercel később jön akkor megússza :S
-
#93 RIP -
#92 -
#91 nyugodj békében :(
láttam én is a balesetet, de azt hittem nem lesz belőle nagyobb baj...erre tessék -
#90 basszameg... :/ -
#89 -
#88 Én is most olvastam, szörnyű
Henry Surtees dies after F2 crash
-
#87 R.I.P. Henry Surtees -
#86 Surtees-ről tud valaki valamit, állítólag nagy a baj. -
#85 bocs, nem néztem mi történt. csak az első futam volt számomra uncsi. szegény Surtees. -
#84 Hát ha neked ez a futam unalmas volt akkor benned van a hiba:)
Szegény Henri:(((( -
#83 tiszta unalom már... -
#82 Én az eélejáét nem láéttam.Mi történt? -
Monoton #81 Én elkezdtem, de majdnem bealudtam :) -
#80 Ki nézi most? -
#79 Feltennék egy jogos kérdést: Ahogy elnézem ahogy a forma1-ben, itt is helyes kis lyányocskák tartják a táblákat a kocsik előtt... No de Natachának is? :D -
#78 -
#77 a köridők alapján a Formula Masters környékére, kicsit talán elé tenném az autók erősségét.
Wickens megint nyert. Nagyon jó a srác, nem véletlenül Red bull gyerek. Bortolotti második, Eng végre bejött harmadiknak. Várom a folytatást :) -
#76 Na-ná:D -
#75 ok-ok, azért nem általános sulisok, de értem. azért mondtam, hogy még biztos alakul. -
#74 18-26 évesek basszus:)
Mit vársz tőlük.Ismétlem magam:Nem F1!:D -
#73 háát, megnéztem most a 2. futamot.
nem egyszer előzés előtt a megelőzendő autó elkezdett cikázni ami szerintem elég amatőr, idétlen és nem is etikus dolog.
nem fogott meg de még biztos kialakul. Szegény Brundle barátunk kapott csak kört ;) -
#72 1.Wickens Éljen!!!!!!!!!!4
2.Bortolotti Szép volt!
3.Eng Na végre!:D -
#71 Lehet,hogy esni fog!:D -
#70 Gachnang kiesett:((((( -
#69 Mindjárt kezdődik! -
#68 -
#67 egy összefoglaló videó a versenyről van valahol? -
#66 épp ezért lehetnének meggondolatlanok, elvadult állatok a pilóták. A Catalunyai WSBR futam óta nem láttam ilyet. :s
Mellesleg a csaj tök jól ment a mezőnnyel, azt hittem valahol körönként 1-2 mpt fog kapni. ha nem többet. a mezőny viszont szétszórt nagyon, az időmérőben elért köröket nézve. -
#65 Első futam volt még csak.Ne várj sokat tőlük.Ez nem F1 ez F2:D -
#64 Soucek autója miért állt le? Hegewaldot sajnálom, Wickens nagyon jól teljesített. Eng hibázott sajnos. Nem volt annyira unalmas a futam, de lehetett volna izgibb is. -
#63 Wickens győzött!:D
Éljen!De Eng-et sajnálom:) -
#62 Wickens hogy szétszopatott mindenkit az Sc után:D -
#61 Fogalmam sincs.Nézd meg! -
#60 Kérdés:
Teljesítmény tekintetében hova sorolható az F2, erősebbek mint a GP2-k? -
#59 IFM futam euro2-n már megy. -
#58 De.A hivatalos oldalon leeht majd nézni:) -
#57 neten nem közvetítik valahol? nincs eurosport 2őm :( -
#56 Holnap Wickens és Hegewald indul az els ősorból!