Az idős emberek jelentik az internet jövőjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg Kínában...
tudom, hogy OFF, de a gond ezzel az, hogy sokkal több új születik, mint amennyi "régi" meghal 😛
Egyébként nem tudom, mi ebben a pláne. Az én apám 40 éves kora körül kezdett el elõször foglalkozni pc-kkel, akkor még commodor64 szinten, majd fokozatosan fejlõdött, ahogy a technika is fejlõdött. Az internetet is használta.
Ha ma élne, most lenne 60 éves, és természetes, hogy használná az internetet. Miért ne használná???
Szóval nem értem, hogy mi a cikk célja igazából. Ennyi erõvel azt is leírhatnák, hogy napról napra öregszenek az emberek. Természetes folyamat. No meg újak születnek.
Ha ma élne, most lenne 60 éves, és természetes, hogy használná az internetet. Miért ne használná???
Szóval nem értem, hogy mi a cikk célja igazából. Ennyi erõvel azt is leírhatnák, hogy napról napra öregszenek az emberek. Természetes folyamat. No meg újak születnek.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Amerikai tájszólással írta a world szót! <#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Lehet, hogy leírta egyszer, és hogy többször ne kelljen, mindenhová odamásolta. Így rossz lett az összes.
Gaming is believing.
Ez mind szép és jó.... bár nemhiszem hogy pont a net jövõje föggne ettõl, max a netszolgáltatók mégtöbb elõfizetõre találnak.
De mondja már el nekem valaki hogy mi a ********************** a "Wirld Wide Web"?!?!?!?
Elõször azt hittem mellényúlt a cikkíró.... de amikor 3sorral lejjebb ismét ezt írta elég kíváncsivá tett 😊
De mondja már el nekem valaki hogy mi a ********************** a "Wirld Wide Web"?!?!?!?
Elõször azt hittem mellényúlt a cikkíró.... de amikor 3sorral lejjebb ismét ezt írta elég kíváncsivá tett 😊
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
A sok kis csira hogy rááldozza a fiatalságát a wowra és társaira, pedig ráérnek nyugdíj után az mmorpg császárai lenni. Akkor már egészségügyileg is elõny ha otthon marad...