4
  • Gonz0
    #4
    Azt ugye tudjátok, hogy a cikk internet előfizetésekről szól? :)
  • TeDDyRuSh
    #3
    Én elhiszem, hogy az car, de nekem egy átgondolatlan intézkedésnek tűnik az NHH részéről. Én gondolkodom egy új telefon vásárláson, de félek, hogy a szolgáltatóm nem ad olyan kedvezményt a telefon vásárlásakor, mint ha áláírnék pl. 1 vagy 2 évet. Ezért jó lenne, ha bizonyos szolgáltatásoknál, akcióknál maradhatna a közös kockázatviselés szolgáltató és ügyfél között.
  • Alvarez999
    #2
    Ezt nem tudom, de remélhetően megszűnnek az olyan hűségszerződések, amelyeket csak úgy mondhatnék fel, ha kifizetem a hűségidőből hátralévő időre a teljes előfizetési díjat. Ami hát igencsak gusztustalan és erkölcstelen kikötés a szolgáltató részéről, hiszen az esetleges veszteségek megtérítését még megértem, de hát a szolgáltatást már nem veszem igénybe, azért miért kellene fizetnem?
  • TeDDyRuSh
    #1
    Fasza...akkor ez most azt jelenti, hogy el fognak tűnni a 0 forintos IPhon, stb.? Ugyanis a kétéves hűségnyilatkozat előfizetői szerződésébe volt beleépítve a készülék részlete. Vagy ez áruhitellé fog átminősülni, melyeket a szolgáltatók biztosítanak? Vagy teljesen eltűnnek a pár ezres szuperkészülékek a szolgáltatónál, mert nem lesz semmilyen biztosíték, hogy a vásárlás után ott marad a szolgáltatónál az előfizető? (persze kivételek a hűségpont rendszerek)