A Blizzard és az EA uralja a játéklistákat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ja, ha az elsõ 10-et kihagyod az eladási listáról, akkor a világelsõ a korábbi 10. helyezett lesz."
biztos?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Az Electronic Arts-al kapcsolatban egy kis "mazsola": "Kalózok áldozata lett a The Sims 3

Két héttel áll a megjelenés elõtt az EA játéka, de már felkerült egy kalóz letöltõ oldalra."
http://www.jatekhirek.hu/jatekhirek/kalozok_aldozata_lett_a_the_sims_3_4260_478615.html
"ebben azonban nem vették figyelembe a digitális, online terjesztési csatornák eredményeit."

errõl az jutott eszembe, hogy...

"... a Szabó baktert meg emberi számítás szerint kihagyom"...
Ja, ha az elsõ 10-et kihagyod az eladási listáról, akkor a világelsõ a korábbi 10. helyezett lesz.

nagy ügy...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

BCS pixel
a Blizzard megértem, az ea meg szörnyen nagy

Ilyen a Sims 2? Nocsak<#wow1>...mert a WoW-ra nem áll amit irtál,az tuti<#hehe>
5szor azért nem, de Mo-n is szépen fogy a Sims...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Balumann
Warezzal is lehet játszani, vannak jó szerverek... Az oka amiért érdemes megvenni:
-a mûfaj kedvelõit hosszú idõre leköti
-igényesen van kialakítva, szép, jól van optimalizálva
-sok dolog, amire odafigyeltek hogy érdekes legyen, ne legyenek idegesítõ dolgok benne, ötletes, változatos helyszínek, hangulatos, stb.

Mai játékokból nagyrészt ezek hiányoznak sajnos.

kozik
Azt az agyatlan hozzáállást ne is említsük, amikor a gamernek tetszik a cucc, és ösztönözni szeretné a fejlesztõket a folytatásra, vagy egyszerûen csak így tartja becsületesnek a dolgot 😉

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Matyóhímzés
Igen egyszeru, 5szor annyit keresnek es 5szor kevesebbe kerul a jatek, mint Magyarorszagon, jobban megeri megvenni, mint letoltessel pepecselni.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Na én is pont erre gondoltam..láttem mindkettõt, sosem játszottam egyikkel sem...nem is fogok.
Mi értelme van ezeknek?
Sosem értettem meg, hogy miért játszanak ilyen szó szerint buta cuccal!!!

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

A WoW-ra van egy magyarázatom: azt szinte kötelezõ megvenni, warezolás nemigen megy. Persze akkor még mindíg van a sims2, amit én sem értek, hogy miért fogy ennyire. 😊

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Rage47
Én sem értem, de ez van..
xNoodlex
Sims2 WoW Sims2 WoW Sims2 WoW
Nem tudom megérteni.<#confused>

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

ja csak nem pc-n 😞 😄

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

zola2000
És hol van a resident evil 5? Egész jó játék lett, és én úgy hallottam hogy nagyon jól fogy...

A