15
  • Sir Ny
    "Ja, ha az első 10-et kihagyod az eladási listáról, akkor a világelső a korábbi 10. helyezett lesz."
    biztos?
  • Szgabi75
    Az Electronic Arts-al kapcsolatban egy kis "mazsola": "Kalózok áldozata lett a The Sims 3

Két héttel áll a megjelenés előtt az EA játéka, de már felkerült egy kalóz letöltő oldalra."
    http://www.jatekhirek.hu/jatekhirek/kalozok_aldozata_lett_a_the_sims_3_4260_478615.html
  • irkab1rka
    "ebben azonban nem vették figyelembe a digitális, online terjesztési csatornák eredményeit."

erről az jutott eszembe, hogy...

"... a Szabó baktert meg emberi számítás szerint kihagyom"...
    Ja, ha az első 10-et kihagyod az eladási listáról, akkor a világelső a korábbi 10. helyezett lesz.

nagy ügy...
  • BCS pixel
    a Blizzard megértem, az ea meg szörnyen nagy
  • cateran
    Ilyen a Sims 2? Nocsak...mert a WoW-ra nem áll amit irtál,az tuti
  • Cat 02 #10
    5szor azért nem, de Mo-n is szépen fogy a Sims...
  • Balumann
    Warezzal is lehet játszani, vannak jó szerverek... Az oka amiért érdemes megvenni:
    -a műfaj kedvelőit hosszú időre leköti
    -igényesen van kialakítva, szép, jól van optimalizálva
    -sok dolog, amire odafigyeltek hogy érdekes legyen, ne legyenek idegesítő dolgok benne, ötletes, változatos helyszínek, hangulatos, stb.

Mai játékokból nagyrészt ezek hiányoznak sajnos.
  • kozik
    Azt az agyatlan hozzáállást ne is említsük, amikor a gamernek tetszik a cucc, és ösztönözni szeretné a fejlesztőket a folytatásra, vagy egyszerűen csak így tartja becsületesnek a dolgot ;)
  • Matyóhímzés
    Igen egyszeru, 5szor annyit keresnek es 5szor kevesebbe kerul a jatek, mint Magyarorszagon, jobban megeri megvenni, mint letoltessel pepecselni.
  • HENCIG
    Na én is pont erre gondoltam..láttem mindkettőt, sosem játszottam egyikkel sem...nem is fogok.
    Mi értelme van ezeknek?
    Sosem értettem meg, hogy miért játszanak ilyen szó szerint buta cuccal!!!
  • warchief
    A WoW-ra van egy magyarázatom: azt szinte kötelező megvenni, warezolás nemigen megy. Persze akkor még mindíg van a sims2, amit én sem értek, hogy miért fogy ennyire. :)
  • Rage47
    Én sem értem, de ez van..
  • xNoodlex
    Sims2 WoW Sims2 WoW Sims2 WoW
    Nem tudom megérteni.
  • RecoPhile
    ja csak nem pc-n :( :D
  • zola2000
    És hol van a resident evil 5? Egész jó játék lett, és én úgy hallottam hogy nagyon jól fogy...