38
-
#38 Egyébként én sem látok túl sok különbséget a grafikán.... majd ha kiforr rendesen. De most melyik másik topic jött be ide vagy mi van itt? -
#37 -
#36 -
#35 -
#34 igazad van tomoman!! -
tomoman182 #33 tényleg undorító ami már itt megy.
winnie reagál valamire, EGYÉRTELMŰ jön rá az oltás és 120ezer kommenten keresztül már rég nem a hírről van szó.az ember azért olvasna hozzászólásokat hogy valamit megtudjon belőle valami érdekességet vagy plusz információt nem ezt ami itt megy...
SZÁNALOM!!! -
smaszi #32 Fika-mika ezerrel... Itt is csak a színvonal esik, mint mindenhol....Szomorú.. -
#31 "te szerencsétlen fasz "
:)LOL. Mónika só TOP10ben simán bent vagy nálam. -
balu1 #30 pepe, nebasszálmárfel. nem kell mindent szó szerint értelmezni te szerencsétlen. képzeld elolvastam a hsz-eket és én se láttam semmi olyat. de metafórikusan értsd, képletesen. h oltjátok, alázzátok be a másikat folyamatosan. te szerencsétlen fasz -
#29 "Amúgy jó a Prison Break, bár tény, hogy süllyedt a színvonal!"
Így van tényleg süllyed a színvonal. És valjuk be, jó hogy nem lesz több évad.
Ahhoz képest, hogy pár részt terveztek csak csinálni belőle, 4 évadot megélt a sorozat. -
dtm #28 Készek vagytok... Az, hogy 1-2 ember vért izzadva próbálja bebizonyítani a szerinte hülye többinek, hogy ő a legokosabb és legéletrevalóbb és legtapasztaltabb és legbölcsebb és leghozzáértőbb és ... ember az adott fórumban és ebből próbál önbizalmat szerezni... Csupa ellentmondás ez a idióta viselkedés: PL. a szövegeddel érezteted a másikkal, hogy lenézed! Ennek ellenére a lenézett embernek próbálod tűzön vízen át bizonygatni az eszedet. Gondolkozzatok ezen el! De persze van, aki a vita élményéért köt bele a másikba, itt gyanítom nem erről van szó.
Amúgy jó a Prison Break, bár tény, hogy süllyedt a színvonal! Én végignézem! -
#27 " amiben ne kurvaanyázna senki se,"
Én nem tudom hol olvastál ilyet, de itt senki se mondott olyat amit te írtál. Szerintem meg te vagy a szánalmas meg primitív! Neked tényleg a Mónika sóóóban lenne a helyed, a szintet simán megütöd! -
#26 Hogy nem érted azon nem csodálkozom. :DDDDD
Hisztije? Ilyet ki írt? Szövegértés rulz. :DDDDD Max hisztiével, ami ugyan az, mint a hisztijével, csak hát ugye a helyesírás nem a netes kisfiúk erőssége. :DDDDDDDD -
balu1 #25 gehehehehec. minap itt jártam. feliratok.hu-n szoktak sg-s linkek lenni. és volt egy olyan cím/téma na mondom itt biztos már elszabadult a kurvaanyázás. és télleg. most is benézek, megint oltjátok egymást. egyszerűen szánalmas itt mindenki. nincs egy olyan téma, amiben ne kurvaanyázna senki se, h ilyen hülye vagy uilyen fasz vagy, nekem van igazam stb, én vagyok a faszagyerek stb. SZÁNALMASAK VAGYTOK MIND! -
#24 pihenjél te!
Én jókat nevetek magamban hogy egyes emberek akik nagyon okosnak hiszik magukat, (lehet tényleg okosak)lenézik meg porba tiporják azokat az embereket akiket náluk hülyébbnek tartanak.
Ez kb. olyan mint amikor a fekete öves karatés jól elveri a nyugdíjas embert. Nagy dicsőség... (persze ez a példa akkor érvényes ha az okoskodó tényleg okosabb annál akit éppen lenéz.) Ha meg nem okosabb, az meg az előzőnél is rosszabb eset...
Ugyhogy "take it easy, just relax... " :) -
FefeeX #23 inkább a sértődöttek, akik nem bírnak leállni, mikor rájönnek hogy hülyeségeket beszéltek, és próbálnak offense-el meg kimagyarázással védekezni...
take it easy, just relax... -
#22 Lejebb már nem tudsz süllyedni, kár erölködnöd, okos winnie.
"az miért stresszeli túl magát azzal, hogy belékötöttek?
"
húú be is vettem a gyógyszerem, mert már nem bírom, annyira okos vagy. :) Mónika showba biztos nem tunál bekerülni, mert ott hülye emberek szerpelnek.
-
winnie #21 jé, és tényleg a játékfórumban vagyok. akkor így már érthetőbb a dolog:)
ettől függetlenül furcsa nekem, hogy valaki, aki beírja, hogy nem ért valamit:
"Sosem értettem, hogy egy évadon belül miért kell több hónapos szünetet tartani."
és megkapja a választ arra, amit nem ért
ld. #6-os komment
az miért stresszeli túl magát azzal, hogy belékötöttek?
"Nem is te lennél ha nem kötnél belém."
fórumfilozófia. -
winnie #20 nocsak, a helyesírás hogy került ide? nem tudom, hogy a kollega hogyan ír helyesen, nem szoktam nézni, de nem kell még ezt is a szemére hányni. van így is elég baja, ne bántsd.
(no offense, de főleg annak illene hallgatnia, aki egy mondatban "rész" helyett "részt" ír, aki az "ami" elé nem rak vesszőt és hisztije" és aki szerint létetzik olyan szó, hogy "hisztie", illetőleg "hisztiével". az szerintem "hisztijével" akarna lenni. csak a miheztartás végett:) -
winnie #19 a hiszti után duzzogás, ejnye. ovi. -
#18 Úgy látom, ugyan az a fórum jön be két különböző cikknél, ezért voltak félreértések. :D -
#17 nem hisztizni kell, ha valaki "ellent mond" neked, ha megmagyaráznak valamit, hanem érvekkel esetleg a "saját igaz" mellett kiállni. ha példához nyúlsz, akkor nem a kivételt, hanem több esetet kell felhozni.
Ez a legjobb részt, mert a helyesírási hibák tömkelege ami a hozzászólását jellemzi egyenes arányban van az ő hisztiével. :DDDD -
FefeeX #16 volt olyan a lost elején, hogy otthon maradtam miatta... :) De ez minden héten nálam nem lehetséges pl :) -
FefeeX #15 ugyan nekem indoknak nem az jutott eszembe, amit winnie mondott, hanem egész más. Ha nem húzzák ki a sorozatot, akkor a mostani, sztrájk miatti, meg azóta más megfontolásból készített sorozatok frankón kitartanak 3 hónapig, aztán szevasz. Na most, amennyiben készül folytatás, és kihagysz a kettő közt háromnegyed évet, kb temetheted is az egészet, legalábbis magad alatt ásod a gödröt. Széthúzhatod, ami a legjobb megoldás, de ennek az a vége, hogy
1. minden második héten mást kell nézned
2. minden második héten ismétlést kell nézned
3. hosszú szünet néha 1-1 rész között
És tényleg, ha belegondolsz, ez a 3 forgatókönyv váltakozik az összes sorozatnál... -
#14 "nem érzem magam olyan okosnak, de nálad természetesen az vagyok, ebben egyetértünk. legalábbis ezen témában. legalábbis a megnyilvánulásod alapján.
"
Éljen az okos Winnie.
"most nincs. az első három évadban volt. jé"
jé akkor az utolsó 4 évadban nem volt. jé, hogy milyen okos vagyok:)
""Vagy van többhónapos szünet? Ismételnek minden 2. héten? "
ennek te is utánatudsz nézni szerinte, "
Nem azért kérdeztem mert nem tudom, okos Winnie. -
winnie #13 húzós, ez igaz. asszem az 1. évadban nagyobb volt, de tény, hogy ez is nagy. mármint a szünet.
"A másik ugye az időpont, ami péntek este szerintem öngyilkosság. Péntek este speciel én is, és az ismerőseim is többnyire "szórakozni" megyünk."
ez megint igaz, anno én is érveltem ezzel, de aztán kiderült, hogy amerikában éppen pénteken vannak a scifi channel fiatalokat megcélzó sorozatai, vagyis mégsem egyértelmű a célközönség eláramlása. mint ahogy nálunk is megcáfolódott mindez, amikor tavaly a hetek zömében a fiatalok által legnézettebb amerikai sorozat pénteken volt. sőt, előtte is, hiszen a lost is pénteken hozta a rekordnézettségét. -
winnie #12 nem érzem magam olyan okosnak, de nálad természetesen az vagyok, ebben egyetértünk. legalábbis ezen témában. legalábbis a megnyilvánulásod alapján.
nem hisztizni kell, ha valaki "ellent mond" neked, ha megmagyaráznak valamit, hanem érvekkel esetleg a "saját igaz" mellett kiállni. ha példához nyúlsz, akkor nem a kivételt, hanem több esetet kell felhozni.
"24-ben például nincsen többhónapos szünet az évadon belül, mégsem ismételnek minen 2. héten."
most nincs. az első három évadban volt. jé.
épp a 24 változtatta meg a szokásokat, minek hatására amerikában lett 1-2 sorozat (alias, lost), amit valóban így le tudnak adni. de egyébként, főleg produkciós okok miatt ez nem kivitelezhető, a 24 esetében éppen a napi jelleg, az állandó díszletek miatt meg tudják csinálni, hogy előre felveszik az évadot.
de egy sorozat, egy kivétel még nem jelenti azt, hogy fel fogják borítani az 50 éve fennálló szokásjogot és verik magukat hatalmas többletköltségbe azért, hogy még egy olyan sorozat legyen, aminek a részei 22 héten át megszakítás nélkül mennek, hiszen az baromi veszteséges.
"Vagy van többhónapos szünet? Ismételnek minden 2. héten? "
ennek te is utánatudsz nézni szerinte, -
#11 Nem is te lennél ha nem kötnél belém. Nagyon okos vagy hogy előre tudod kinek mi lenne a panasza. De ezuttal mellé fogtál, nem kicsit, nagyon!
"azért, hogy ne az legyen a panasz, hogy "sosem értettem, hogy miért kell minden második héten ismétlést adni"
"
24-ben például nincsen többhónapos szünet az évadon belül, mégsem ismételnek minen 2. héten.
Vagy van többhónapos szünet? Ismételnek minden 2. héten? -
winnie #10 "Mi a feneert nem tudtak befejezni a masodik sorozat vegen... az egyik legjobb sorozat lett volna az evszazadban :) en ott abbahagytam a francba..."
akkor miért nem hagytad abba? aki akarta, befejezhette. aki nem, az nem. ha tovább nézted, akkor épp te magad vagy arra a válasz, hogy miért nem fejezték be.
belső infó: testvérem az első évad végén hagyta abba, az meg is van neki dvd-n, többször megnézte, egyik legnagyobb kedvence. őt spec nem érdekelte a folytatás. -
FefeeX #9 Azért szvsz ez a szünet kicsit húzós volt, mert míg az elején tűkön ülve vártam, a végére már-már nem is érdekelt mikor lesz, azóta sem láttam, pedig nagyon oda voltam érte. A másik ugye az időpont, ami péntek este szerintem öngyilkosság. Péntek este speciel én is, és az ismerőseim is többnyire "szórakozni" megyünk. És erősen bele esünk minden a célközönségbe... Persze, a minta nem reprezentatív, de feltételezem nem csak mi járunk el pénteken otthonról...
Mondjuk a cím alapján én azt hittem, hogy akkora nézettsége lett, hogy mégis folytatják... -
jAMEsbAUd #8 Mi a feneert nem tudtak befejezni a masodik sorozat vegen... az egyik legjobb sorozat lett volna az evszazadban :) en ott abbahagytam a francba... -
AZTA #7 "Éppen ezért talán nem is magának az epizódnak a kritikája, hogy a pár résszel ezelőtt még 5-6 milliós Prison Break-nézettség a szezon 17. részére 3,38 millióra csökkent, aminél még az előd, a Terminátor: Sarah Connor krónikáinak gyenge számai is jobbak voltak. Ez azt jelenti, hogy mégiscsak van némi esély Josh Friedman akciósorozata előtt?"
Ha már úgyis el van döntve hogy vége akkor mit sírnak? Így jártak a nyomi foxosok. A Terminátoros hülyeség meg olyan $zar hogy azt semmi nem menti meg kb. -
winnie #6 "Sosem értettem, hogy egy évadon belül miért kell több hónapos szünetet tartani."
azért, hogy ne az legyen a panasz, hogy "sosem értettem, hogy miért kell minden második héten ismétlést adni"
ha van sapka, az a baj, ha nincs, akkor az.
a feladat: 22 részt szórj el 40 hétre. vagy leadod két részletben ismétlések nélkül. vagy leadod ismétlésekkel, de max 1-2-3 hetes szünetekkel: 4 rész - 2 ismétlés - 3 rész - 3 ismétlés - 5 rész - 2 ismétlés - 1 rész - 3 ismtélés - 4 rész.- -
Lipi1980 #5 Lehet, hogy erre gondolt:" Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"
Egyébként nekem is nagyon hosszú volt a szünet, és csak kapkodtam a fejem, hogy ki kivel van... -
#4 Milyen grafikáról beszélsz?? Nem tévesztetted el a témát véletlenül?? XD -
#3 Sosem értettem, hogy egy évadon belül miért kell több hónapos szünetet tartani. -
#2 Annyira hosszú volt a szünet, hogy már nem is tudom pontosan mik is történtek. -
#1 Egyelőre túl nagy grafikai különbséget nem látok az előző részekhez viszonyítva.