Ukrán jogvédők ellenzik a biometrikus adatok gyűjtését

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redfish
"...Az UNIAN hírügynökség jelentése szerint az ukrán emberijog-védõk levele végezetül rámutat, hogy a valamennyi külföldivel bûnözõként bánó eljárás bevezetése nem teszi vonzóvá Ukrajnát az országot felkeresõ sok ezer turista és üzletember szemében..."

Hogy is van ez?!...
Ha Ukrajnában gyûjtik be a turisták és külföldiek ujjlenyomatait, akkor az jogsértõ és bûnözõnek néznek, de ha ugyanezt az USA csinálja, akkor az jogszerû és indokolt?!<#conf>

Én meg sehol sem szeretném, ha begyûjtenék az ujjlenyomatomat, míg nem követtem el bûncselekményt : sem Mo-on, sem Ukrajnában, sem az USA-ban!!!

Számomra az is elég idegesítõ és felháborító, hogy idén júniustól Mo-on is kötelezõ lesz ujjlenyomatot beépíteni az útlevelekbe (vagyis központilag begyûjtik a biometrikus adatomat), pedig nem vagyok bûnözõ és én Mo-on sem látom biztosítva a személyes adataim védelmét!

Azt még megtehetem, hogy tiltakozásul nem utazom az USA-ba és Ukrajnába, de itt is megtalálják a módját a Hatóságok, hogy begyûjtsék az állampolgárok biometrikus azonosítóit.

Na, ez ellen ki tiltakozik, mert ahhoz csatlakoznék!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"