1
  • redfish
    #1
    "...Az UNIAN hírügynökség jelentése szerint az ukrán emberijog-védők levele végezetül rámutat, hogy a valamennyi külföldivel bűnözőként bánó eljárás bevezetése nem teszi vonzóvá Ukrajnát az országot felkereső sok ezer turista és üzletember szemében..."

    Hogy is van ez?!...
    Ha Ukrajnában gyűjtik be a turisták és külföldiek ujjlenyomatait, akkor az jogsértő és bűnözőnek néznek, de ha ugyanezt az USA csinálja, akkor az jogszerű és indokolt?!

    Én meg sehol sem szeretném, ha begyűjtenék az ujjlenyomatomat, míg nem követtem el bűncselekményt : sem Mo-on, sem Ukrajnában, sem az USA-ban!!!

    Számomra az is elég idegesítő és felháborító, hogy idén júniustól Mo-on is kötelező lesz ujjlenyomatot beépíteni az útlevelekbe (vagyis központilag begyűjtik a biometrikus adatomat), pedig nem vagyok bűnöző és én Mo-on sem látom biztosítva a személyes adataim védelmét!

    Azt még megtehetem, hogy tiltakozásul nem utazom az USA-ba és Ukrajnába, de itt is megtalálják a módját a Hatóságok, hogy begyűjtsék az állampolgárok biometrikus azonosítóit.

    Na, ez ellen ki tiltakozik, mert ahhoz csatlakoznék!