15
Hogyan lehet leválasztani külön külön a hangokat
-
sikerb #15 Sziasztok!
Tudja e valaki, hogy dual hangot, hogy válasszak szét media playerrel? -
Sütifutár #14 Sziasztok!Nem tudom jó helyen járok de egy olyan segitségre lenne szükségem,hogy egy 5.1dts dvd-nek a hangsávjait szeretném lementeni csatornánként mp3ban..Tud valaki segiteni milyen programot keressek?
Köszönöm előre is -
#13 Oda Beleférne minden! Ennyi erővel nem kell csak 1 topic!
Köszönöm a helpet!
Sikerült! -
#12 MKV topik
VirtualDub topik
VirtualDubMod topik -
#11 kmplayer -
karajjj #10 minek bemenni az ajtón, ha ki lehet bontani a falat is... -
#9 De ha a hang VBR, akkor kiszedéskor elcsúszhat az egész. Ráadásul ha egy egész sorozatról van szó, ami 22-25rész 1szezon, nem biztos, hogy szerencsés a szerkesztéssel tölteni az időt. -
#8 miért ne piszkálja a kétlábú a fájlt? attól h kiszedi a számára felesleges hangsávot nem fog romlani sem a videó-, sem a hangminőség, viszont a fájl mérete jóval kisebb lesz kapásból. -
#7 miért kéne leszedni?
ha egyszerre játsza le mind2őt akkor simán bsplayer, vlc és ott lehet válltogatni a hangsávok között -
#6 Vagy a "Segítséget kérek". Oda is befért eddig is az ilyen.
Én mondjuk nem nagyon ajánlom a fájl piszkálását.
VLC Player, vagy Media Player Classic tökéletesen kezeli az ilyet. -
karajjj #5 legalább 10 divx probléma megoldó topikot találtam -
#4 VirtualDubMod kell neked.
azon belül Streams->Stream List és ollé.
zárásban nem vagyok biztos, ugyanilyen témájú topicot így hirtelen nem találtam. max egy címváltoztatás kéne, mert az elég idióta. -
karajjj #3 namégegyszer :D
divxplayer vagy vlc media player -
karajjj #2 nézés hez dixplayer vagy vlc media plyaer
vágáshoz nandub
zárható... -
#1 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy leszedtem egy Sorozatot és rajta van együtt a magyar és az eredeti hang!
Milyen progival lehet az egyiket levenni, vagy mindkettőt (rátenni rátudom) a lényeg hogy szét tudjam választani a 2 hangot!
ötlet?
köszi