DIVX en DUAL hang

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudja e valaki, hogy dual hangot, hogy válasszak szét media playerrel?
Sziasztok!Nem tudom jó helyen járok de egy olyan segitségre lenne szükségem,hogy egy 5.1dts dvd-nek a hangsávjait szeretném lementeni csatornánként mp3ban..Tud valaki segiteni milyen programot keressek?
Köszönöm elõre is
GyaxyBoy
Oda Beleférne minden! Ennyi erõvel nem kell csak 1 topic!

Köszönöm a helpet!

Sikerült!
MerlinW
tugyiti
kmplayer
minek bemenni az ajtón, ha ki lehet bontani a falat is...
Evin
De ha a hang VBR, akkor kiszedéskor elcsúszhat az egész. Ráadásul ha egy egész sorozatról van szó, ami 22-25rész 1szezon, nem biztos, hogy szerencsés a szerkesztéssel tölteni az idõt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Calver
miért ne piszkálja a kétlábú a fájlt? attól h kiszedi a számára felesleges hangsávot nem fog romlani sem a videó-, sem a hangminõség, viszont a fájl mérete jóval kisebb lesz kapásból.

"The trees move. Do you not see it?"

MR ME
miért kéne leszedni?
ha egyszerre játsza le mind2õt akkor simán bsplayer, vlc és ott lehet válltogatni a hangsávok között

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Evin
Vagy a "Segítséget kérek". Oda is befért eddig is az ilyen.

Én mondjuk nem nagyon ajánlom a fájl piszkálását.
VLC Player, vagy Media Player Classic tökéletesen kezeli az ilyet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

legalább 10 divx probléma megoldó topikot találtam
Calver
VirtualDubMod kell neked.
azon belül Streams->Stream List és ollé.

zárásban nem vagyok biztos, ugyanilyen témájú topicot így hirtelen nem találtam. max egy címváltoztatás kéne, mert az elég idióta.

"The trees move. Do you not see it?"

namégegyszer 😄
divxplayer vagy vlc media player
nézés hez dixplayer vagy vlc media plyaer

vágáshoz nandub

zárható...
GyaxyBoy
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy leszedtem egy Sorozatot és rajta van együtt a magyar és az eredeti hang!
Milyen progival lehet az egyiket levenni, vagy mindkettõt (rátenni rátudom) a lényeg hogy szét tudjam választani a 2 hangot!

ötlet?

köszi