SG: Bp. XVIII. ker. Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
császtok

18 4eva

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

<#eljen> régebb óta ott van az szvsz, még emlékszem arra mikor ásták 😄 akkoriban még a szélmalom utcában laktunk
lõrinci vagyok 😄 utóbbi, a piac melletti lakóparkban
Bókay kertbe járok néha bringázni, jó 4-5 évvel ezelõtt épült ott egy bicikli-dirt pálya, lehet ott ugratni dögivel, van tenisz és focipálya elég fasza hely

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

te nem kispesti vagy? melyik részen laksz geo? a sorompo körül vagy a lõrinci városházánál?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
ittvagyok
sambauer
Mosonszentmiklósi van ?

Turn Me On Dead Man

BiG G
tizennyóc a rulez, deazé ez már tényleg túlzás :-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

immovable
AS😄ADADAS::
tigeroo
rofl
n3whous3
XD

púúúúú

de viccesek vagytok...
tommygear
én meg egy Tatabánya, Halas utca 2. 3. emelet connectiont
n3whous3
Nyitok már egy Kiskunlacháza Petõfi utca 10-20 sg connectiont.

púúúúú

gordon 24
oks..😄

Downhill!!

Gerzson meg Ferencvárosi, az sincs messze, párszor találkoztam már vele.. de errõl inkább a HRC topikba beszéljünk :p

gordon 24
Akkor te a Lörinci részén.. Nahh mind1. A HRC bõl elég sokan lakunk erre fele.. Norbi is Csepeli😄 Kész😄

Downhill!!

:-)

én az üllõinél lakok, 19kerhez közel 😄

gordon 24
Te 18 keres vagyol wazze?😄 Én is Pestimrén vok😄

Nah szép együt toljuk a V8-at azt nem is tudtam😄

Downhill!!

tommygear
12 éves vagy
Sadist
Éc ellenszer sincs még, azt nem akarsz véletlenül csinálni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

KAMIONOS KOGYO
Nem tetszik?
A tied se jobb!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Frosty01
micsoda nikkném D:

practitioner of the forbidden arts of death

khtxbai

KAMIONOS KOGYO
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Benny04
énse

LoDMaSt
de van, csak oda már rég nemírt senki, ezért gondolom kellet egy új topik <#wilting>

@ Hellomarci

tigeroo
bépé káneksün nincs?
<#nyes>

Narxis
talizzatok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én

nem

hali <#integet2>

ilyen sincs még, hát nyitottam. 😊
szóval ki van még a tizennyóckerbõl? 😊