Clint Eastwood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
hamarosan 1 évvel idõsebb lesz
Már csak pár nap

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

highlander15
Ma van a születésnapja.Isten éltessen,Clint!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Szerintetek melyik a legjobb westernfilmje?Eddig nálam a Jó,a rossz és a csúf viszi a prímet.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Daffit
Ma megy az RTL-en a Titokzatos folyó címû filmje, amibõl Sean Penn Oscart is nyert.

Nagyon jó film, de sok más is, nagyon nagy az öreg.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

schrank
b+ aszittem má meghalt , ezért csaltatok ide ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Narxis
Elég öreg már.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát igen, sokkal fiatalabbnak néz ki a korához képest.

tigeroo
hm talán a víz a hülye?<#wow3>
Tyler1
most mit játszátok az eszeteket??? én nem rossz szándékból raktam be a képet, hanem csak érdekességként! semmi bajom vele, sõt tisztelem a munkásságát!
de bocsánat mr. nagyképû magyar nép

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

fery02
Am kib.szottul emlékeztet a Quake 3-ból Sarge-ra, meg fordítva. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

LeonSilver
Még annyit, hogy szívesen megnéznélek téged 79 évesen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Megnyugtatlak, Te is megfogsz.
Én a western filmjeit imádom.De nagyon!!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

highlander15
Kit zavar?Engem nem!Szerencsére a színészi teljesítménye nem csökken a kor elõrehaladtával!

Tyler1
Kicsit már megöregedett!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
azt túlzásnak tartom h õ a legjobb, színészként régen nem szerettem, de rendezõként az utóbbi pár filmje sztem is nagyon jóra sikeredett

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

highlander15
Ma láttam tõle a Gran Torino címû filmet,és meg kell hogy mondjam,számomra õ a legjobb színész és az egyik legjobb rendezõ!Régebben is láttam már tõle pár filmet,és azok sem okoztak csalódást.Westernfilmben,akciófilmben,drámában,egyszóval mindenben nagyot tud alkotni!