Vicces msnes kiírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy szöveg amit nem találok sehol :/ az elején úgy néz ki mintha valami kellemes ünnepeket kívánó szöveg lenne (kellemes, szép) de a végére valami olyasmi jön ki hogy bontott tetõcsserép ELADÓÓÓ <#idiota>#idiota>
ha valaki tudja hogy mirõl beszélek akkor megköszönném ha beírná ide az illetõ :D elõre is kössz ;)
Death only needs to knock once.
-tRs-Landor
ezt küldte késõbb a csávó
túl sokat olvasott ismerõsöm sötét elf trilogiát:D
most ez van nekem. az esbat a bátyám zenekarának neveXD
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
-tRs-Landor
"Ha nem írunk, ne válaszolj!"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Min játszanak 10 év múlva a cigányok a börtönben??? Gordonkán.
Ha a cápa a kezedbõl eszik, akkor a lábadból is fog!
Senki se tökéletes, DE HOGY ÉN SE LEGYEK AZ???
A világnak több zsenire lenne szüksége.... olyan kevesen maradtunk....
A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen. Mert a definició szubjektivitása olyanyira dekombinált hogy nem fér össze a morális egzisztenciával!!!
Aki másnak üntyüm-püntyüm, annak nem zümüszkél a hüpce!
Nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy kapd be a f...om!
A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Ami velem sûrûn elõfordul az gyakran megesik.
Egy hápságó pakóra nélkül olyan, mint egy rögény zuruly nélkül (nagyjából).
Nem vagy te egy kicsit nagyon dehogynem??
Aki másnak kerbe ketyész, annak fütye repke rityi!
Két óvodás beszélget: -Kinyomhatom a szemedet? -Nem!!! -Jó! Akkor benyomom!
Némileg dehogynem vagyishogy tényszerûen mintha semmiképp.
Úristen! Most majdnem megijedtem...
Türelem weblapot terem!
A lónak is négy lába van, mégsem kisszék...
Te vagy a megtestesült költészet! Az ajkad Weöres, a szíved Arany, az agyad Tompa.<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4><#awink>#awink>
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ha iszom, azt mindenki észre vesszi, persze ha szomjas vagyok, azt senki.
Jó pap holtig él
Én sajnálom az alacsony embereket. Õk tudják meg utoljára, ha esik az esõ.
Mesébe illõ hitelt vehet fel nálunk. Háromszor fizeti azt vissza!
Tokio Hotel koncertjegy 1500 Ft Mastercarddal. 1 kg paradicsom 99 Ft Mastercarddal. Megdobálni õket - felbecsülhetetlen!
Amúgy azt szoktam néha csinálni, hogy átnevezem magam "Bejelentkezett"-re és kijelentkezek. Aztán átnevezem magam "Kijelentkezett"-re és bejelentkezem. És ezt csinálom egy darabig, míg valaki meg nem kérdezi, hogy normális vagyok-e.<#integet2>#integet2>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Jó pap holtig él <#wink>#wink>
-tRs-Landor
ismétlés a tudás anyja
a vizsga ismétlés,meg a tudás kurva anyja :D
BMW Über Alles!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
BMW Über Alles!
más: myvipen van ilyen mit csinálsz épp funkció, na nekem az van kinn, hogy nekifutásból szájbafoslak (vagy vmi hasonló)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
pl.
-tortát heggeszt
-nápolyit ültet
-kekszet kapál
-lufit fest
-lufit borotvál
stb.
:D
BMW Über Alles!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-tRs-Landor
látod, nagy betûvel írtam :D ez egy rövidítés féle csak nem az elsõ három betût mondjuk mert akkor MES lenne :D
:D
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-gyere fel majd este Windows Live Messenger-ra
-hova?
Die ganze Welt dreht sich um mich, denn ich bin nur ein Egoist Der Mensch, der mir am nächsten ist bin ich, ich bin ein Egoist... [Falco]