Amerikai Pite 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
http://www.youtube.com/watch?v=_lWLERxtdvg

cs valaki tudja annak a számnak a címét amikor a dagatt srác fotozza a csajt a motoron
amejik zenét egy csaj énekli
lippet
Amerikai Pite portált készítenék (e107), ha valakinek lenne kedve segíteni benne az írjon rám! Fõleg képszerkesztésben, de másban is elkél a segítség!

Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Marci0115
ezer köszönet

LasCar16

#acm

Marci0115
hé skacok megtudnátok mondnai a zene cimét ami szol 04:25 - 04:40ig ?

Huu, már ilyen is van, látnom kell!!!
LasCar16
4,5,6-ot veri 😊 ha megtaláltátok az OST-t akkor linkelhetitek

#acm

Carloska
nah nagyon komoly film voltt megéri megnézni 😄

Carloska
American.Pie.The.Book.Of.Love.2009.DVDRip.XviD.HUN-CORN

Carloska
Kintvan😄

American.Pie.The.Book.of.Love.2009.DVDRip.XviD.Hungarian-BW

Carloska

Carloska
Release date:
December 22nd, 2009.

Hamarosan érkezik!

PrisonMan
nem, csak feliratosan van

AlieN911
Helló

Én 1-5-ig láttam, sztem az elsõ 3om jó, mert egybefüggõ, a 4. már más témájú, de sztem ez is jó, 5. meg u.a mint a 4., mármint a véleményem.
6ot nem láttam még, van már magyar belõle?

Honda - The Power of Dreams

ezt a beszólást komolyan gondoltad? 😄 mert akkor az évszázad poénja.

jaja 5-6 mi is ugyan ugy neztuk de sztem vmi hatalmas sikitás
Legend Killer
adj nekiiii! 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
a régi elsõ hármat semmi nem múlja felül sztem... a négy is még elment, többi gáz.
de remélem ez jobb lesz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

DjDano
Te maradj csak a képzeletbeli barátoknál, az a szinted 😄

cenobite
Úristen, már 7. résznél jár ez a förtelem? Az elsõ részen még mosolyogtam is anno vagy 100 éve, de többi... 😞

gamertag: kenobita

theone91
Topiknyitási kényszer.

theone91
Na végre! Nagyon várom! <#levele>

Scholes1974
ezaz, sztem király az összes rész.
ez mikor jön ki?

PrisonMan
Eeeeeeez kell ide!!!! <#vigyor><#vigyor><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Nem világmegváltó filmek, nem is az a céljuk. 1-3 alap film mindenkinek, a 4-6 inkább már a fiatalokat célozza, ezért is a több meztelenség, durvább jelenetek, poénok.
Asszem az 5-6tal voltam úgy, hogy egy héten ötször megnéztem õket <#nyes> Haverokkal a legjobb amikor összegyûltök, és együtt szétröhögitek az agyatokat.

Crazygirl
nekem az 5dik volt a kedvencem, a 6dikat nem lattam de varom a 7et 😄

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

<#levele><#levele>

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

zsir tuti megnezem !!!! am sztem meg azok a szanalmasak akik azt mondjak h a 3 utani reszek szarok.... meg h masok a szereplok meg minden na az ien emberek qrva idiotak mivel igy joh h a rokonokat is eljatszak.
1-6 az osszes kurva joh !!
gibson9
Nekem az elsõ 3 nagyon bejött. A 3 tetszett talán a legjobban. A 4ben is van pár jó rész, viszont meg sem közelíti az elõzõek színvonalát. Az 5 már sokkal jobban sikerült, mint a 4, de még sajnos ez sem az igazi. A 6. részt még nem láttam, de mindenképpen megfogom nézni, mint ahogy a 7-et is ha kész lesz. Nem is várom el, hogy ugyan olyan jó legyen, mert úgysem lesz, de ettõl függetlenül még lehet jó film.

Frosty01
1etértek

practitioner of the forbidden arts of death

Viktor99
7? OMG. Hányat csinálnak? A fele szar!
Négy70es
Nekem a 4-ig tetszettek a Piték az 5,6-ot nem láttam még ,de elõbbi már megvan. Ha tehetem meg fogom nézni a pite 7-et is(bár az 1,2 felülmúlhatatlan)

::..:::..::SCANIA::..:::..:: \"...De jegyezd meg jól,míg a föld kerek mindig lesznek rockerek!...\"

szucsy89
1-2 jó, többi hulladék
fosfosfos.

kuci06
az 1 jó volt
a többi nézhetetlen

lassan ez is rendõrakadémia szintre fog süllyedni

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

n3whous3
OMG meddig kell még ezt a fost gyártani?

púúúúú

Zetorg
szopj le szépségem! 😊

am a 4. az esküvés rész ugye?
5-6 mirõl szól? 😛

5c0rp330n
1-3-ig tényleg jó volt.
4-et még láttam, egyszer nézhetõ, de messze nem az a szint, mint az azelõttiek. alig maradt benne eredeti szereplõ..

MR ME
ugyna olyan szar lesz mint az utolsó 3-4 rész...
történet röviden valszeg annyi h mennek a tök véletlenûl mind topmodel srácok, jól bebasznak és megkúrnak pár csajt, kicsit unalmas már...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bexter
hm le vagyok maradva én csak a 4 ig láttam többirõl nem is hallottam 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Waczkor
Valóban az elsõ volt a legjobb.A kettõ se volt rossz.3 se.

A 4,5,6 pedig másfajta volt,mint az elõdök,de mind1iken lehetett jókat derülni,max annyi,hogy nem olyan mint az elsõ rész,amirõl annak idején sokat beszéltek az emberek és sok beszólás átkerült a 7köznapi szóhasználatba.
Amúgy a legjobb,hogy sokszor tökmind1 milyen a rész,van aki úgy szólja le,hogy nem is látta,csak "tipikusamerikaiközépiskolaifilmellenes".
Nem célzok senkire sem,csak sok fórumon ez megy,mint értékelés.
Abba meg ne menjünk bele,hogy az ilyen filmek milyen minõségûek,mindenkinek más jön be,nyilván ha nem lenne rá igény,nem csinálnák.

Én azt mondom,mivel esély sincs hogy más forrásból nézzük meg,mint letöltés,így egy letöltést mindenképp megér.Szerintem

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Carloska
6 nagyon jó voltt sztem is <#eljen>

toysoldier
elsõ három rész nagyon jó, a 4et és az 5öt nem láttam, a 6 meg sztem egész jó volt

kíváncsi vagyok erre is :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

daemonervosa
elsõ 3 at láttam a 4. et már nem voltam képes végignézni, 5,6 rol meg csak hirbol hallottam, hogy mennyire szar lett.

sok sikert a 7.nez nekik 😛

Trolling is a art.

Tyler1
minek mind1ik résznek külön topic????????????

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

AntiHero
<#vigyor2><#levele><#wow3>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zaki
szánalom amit a 3 óta csinálnak ezzel a sorozattal

Carloska
hát sztem meg igen na huzzál innen

AntiHero
majd megnézzük és vagy jó lesz vagy nem topikot nem érdemel sztem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carloska
Amerikai pite: A szerelem könyve címmel készül a legújabb, sorban már a hetedik film a franchise égisze alatt, melyben visszatér Jim apja és Kevin nagy szerelme, Vicky is.

Hirdetés

Tara Reid elég ciki jelenség lett az amerikai médiában. Saját mûsorában folyamatosan ostobaságokat beszélt és ráadásul a fele adásban részeg volt. Mindenesetre az Amerikai pite egykori sztárja a 2005-ös Egyedül a sötétben óta nem szerepelt mozifilmben és azóta csak DVD-s produkciókban járatja le magát. Mindenesetre megelégelte a sikertelenséget és visszatér ama karakterhez, mely sztárrá avatta.

Hamarosan ugyanis elkezdõdik az Amerikai pite: A szerelem könyve címû film forgatása, melyben Vicky alakja mellett Jim megmosolyogtató apja, Eugene Levy is újra visszatér. A történet az elsõ részben Kevin által épp Vickyn használt jegyzetfüzetrõl, a Szerelem könyvérõl szól. A történet szerint egy pár haver megtalálja a könyvet és elhatározzák, hogy a benne lévõ technikák segítségével hódítják meg a nõket.

Ez a pite azonban más lesz, mint a harmadik rész után következett rémségek. A forgatókönyvet ugyanis a második rész szerzõje, David H. Steinberg készíti és ez azért egy kis reményt adhat a rajongóknak.

imdb