Amerikai Pite 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amejik zenét egy csaj énekli
Köszi!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
#acm
Én 1-5-ig láttam, sztem az elsõ 3om jó, mert egybefüggõ, a 4. már más témájú, de sztem ez is jó, 5. meg u.a mint a 4., mármint a véleményem.
6ot nem láttam még, van már magyar belõle?
Honda - The Power of Dreams
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de remélem ez jobb lesz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
gamertag: kenobita
Nem világmegváltó filmek, nem is az a céljuk. 1-3 alap film mindenkinek, a 4-6 inkább már a fiatalokat célozza, ezért is a több meztelenség, durvább jelenetek, poénok.
Asszem az 5-6tal voltam úgy, hogy egy héten ötször megnéztem õket <#nyes>#nyes> Haverokkal a legjobb amikor összegyûltök, és együtt szétröhögitek az agyatokat.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
1-6 az osszes kurva joh !!
::..:::..::SCANIA::..:::..:: \"...De jegyezd meg jól,míg a föld kerek mindig lesznek rockerek!...\"
a többi nézhetetlen
lassan ez is rendõrakadémia szintre fog süllyedni
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
4-et még láttam, egyszer nézhetõ, de messze nem az a szint, mint az azelõttiek. alig maradt benne eredeti szereplõ..
történet röviden valszeg annyi h mennek a tök véletlenûl mind topmodel srácok, jól bebasznak és megkúrnak pár csajt, kicsit unalmas már...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A 4,5,6 pedig másfajta volt,mint az elõdök,de mind1iken lehetett jókat derülni,max annyi,hogy nem olyan mint az elsõ rész,amirõl annak idején sokat beszéltek az emberek és sok beszólás átkerült a 7köznapi szóhasználatba.
Amúgy a legjobb,hogy sokszor tökmind1 milyen a rész,van aki úgy szólja le,hogy nem is látta,csak "tipikusamerikaiközépiskolaifilmellenes".
Nem célzok senkire sem,csak sok fórumon ez megy,mint értékelés.
Abba meg ne menjünk bele,hogy az ilyen filmek milyen minõségûek,mindenkinek más jön be,nyilván ha nem lenne rá igény,nem csinálnák.
Én azt mondom,mivel esély sincs hogy más forrásból nézzük meg,mint letöltés,így egy letöltést mindenképp megér.Szerintem
XBOX Live Gamertag:Waczkor
kíváncsi vagyok erre is :]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
sok sikert a 7.nez nekik 😛
Trolling is a art.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hirdetés
Tara Reid elég ciki jelenség lett az amerikai médiában. Saját mûsorában folyamatosan ostobaságokat beszélt és ráadásul a fele adásban részeg volt. Mindenesetre az Amerikai pite egykori sztárja a 2005-ös Egyedül a sötétben óta nem szerepelt mozifilmben és azóta csak DVD-s produkciókban járatja le magát. Mindenesetre megelégelte a sikertelenséget és visszatér ama karakterhez, mely sztárrá avatta.
Hamarosan ugyanis elkezdõdik az Amerikai pite: A szerelem könyve címû film forgatása, melyben Vicky alakja mellett Jim megmosolyogtató apja, Eugene Levy is újra visszatér. A történet az elsõ részben Kevin által épp Vickyn használt jegyzetfüzetrõl, a Szerelem könyvérõl szól. A történet szerint egy pár haver megtalálja a könyvet és elhatározzák, hogy a benne lévõ technikák segítségével hódítják meg a nõket.
Ez a pite azonban más lesz, mint a harmadik rész után következett rémségek. A forgatókönyvet ugyanis a második rész szerzõje, David H. Steinberg készíti és ez azért egy kis reményt adhat a rajongóknak.
imdb