Nikon D5000 bejelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a kihajtható kijelzõ viszont szerintem fölösleges"
Akkor Te nem nagyon szoktál talajközeli makrót készíteni, vagy tömegben fotózni.
Akkor Te nem nagyon szoktál talajközeli makrót készíteni, vagy tömegben fotózni.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
Ne hasonlítsd már a 300D-t ehhez. Nem csak azért mert 12 megapixel, de ez egy 5-6 évvel modernebb tervezésû gép. Ugyanazon érzékenység mellett, a nagyobb pixelszám ellenére is sokkal jobb képe lesz, mint a 300D-nek.
80-100 ezret a kicsik is el szoktak menni gond nélkül.
A belépõ szint az nem a D60? Lehet hogy nem is Nikont vettem D60 jelzéssel? :)))
De tényleg, azt hittem hogy a D90 az a középszint alja. Nincs valakinek valami tippje, hogy a belépõ szinten mennyit bírnak ezek a gépek? 2 hónapos és már lõttem vele 4500 képet, és szerintem a következõ honapban megint ennyi bele fog kerülni.
De tényleg, azt hittem hogy a D90 az a középszint alja. Nincs valakinek valami tippje, hogy a belépõ szinten mennyit bírnak ezek a gépek? 2 hónapos és már lõttem vele 4500 képet, és szerintem a következõ honapban megint ennyi bele fog kerülni.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Szerintem jó dolog a kihajtható kijelzõ. Elég gáz, mikor tömegben vagy és csak a fejed fölül tudsz képet készíteni. Olyankor jól jön, ha kijelzõrõl dolgozol.
Azért vannak idõnként helyzetek, mikor az ilyen extra fícsörök jól jönnek. Ártani mindenesetre semmiképp sem ártanak:)
\"...lámák kíméljenek.\"
Ahogy vesszük. A CMOS-t elfogadnám, a kihajtható kijelzõ viszont szerintem fölösleges. Az érzékelõ-tisztítást szintén elfogadnám, a videó-funkció viszont nem érdekel. Egyszóval, maradok a Canon EOS 300D-nél.
Hmm.. Nyami-nyami?
LZ forever