2410
2009-2011 - R.I.P. :(
-
#229 GIMP-ben már kicsit jártas vok (minden képszerkesztést azzal csinálok), de Paint-tel nem tudok semmit kezdeni xD
úgy látom elölről már kész, ott szép is ;)
úgyhogy grat hozzá, főleg úgy, hogy 1. munka :D -
#228 Egy astrát csináltam én is. Holnap itthon vagyok, itt van photoshop, így tudok színezni, meg kicsit egyszerűbb minden, úgyhogy megcsinálom az ótómat :)
-
#227 -
#226 (linkeld be plz a "base"-t) -
#225 ha már csajos volt, akkor legyen nagymamás is xD
Ilonka néni kiskedvence kicsit kopott, kicsit defektes, de így szeretjük
-
#224 Nálam most ő készül, M3 lesz, ha nagy lesz:)
-
#223 amikor fel volt nagyítva azthittem nem lesz ilyen szép, viszont mikor rendes méretbe néztem akkor láttam hogy jólett :)
(sry a duplapostért) -
#222 köszi :)
először nemtudtam hogy hozzákezdeni és lett egy elég csúnya, de aztán a végére kicsit ráéreztem, holnap megcsinálom az oldalát és hátulját, meg talán át is festem -
#221 Jó lesz! Tetszik a lökös -
#220 ja és még nincs kész, csak mára ennyi és gondoltam megosztom veletek :) -
#219 első pixelcar projectem, tudni kell hogy hülyevagyok ps-hez meg képszerkesztéshez. Ezt paintel csináltam :)
-
#218 köszi :D
most az volt kéznél, azt raktam föl :D
motor is a tiédből van, csak átalakítva :D -
#217 Komoly:D -
#216 lál, de azért a "kis GTI"-d a Hondám mocitetejét viseli :PPP XD (amúgy zsír lett) -
#215 én nem szerelgetni, de kinyitottam a motorháztetőt, hogy mégis mitől megy ilyen jól a kis GTI-m :D
és csak a ti kedvetekért megkértem a csajomat, hogy álljon az autó mellé egy képre, örüljenek az sg-n a srácok xD
-
#214 lál, teszkó matricát nem tolsz rá? :D -
Csináltam újat.Igazi vad túragép,diffúzorral,meg beömlővel,van itt minden:D -
#212 Szerintem a Nagy Szavazó topik motorján alapulhatna az egész, és az éppen aktuális szavazatra feltett munkák között úgy lehetne dönteni,hogy a szövegbe elé a linekt tennénk. értitek?:D -
#211 Külön fórum szerintem felesleges,a többi oké.
El kéne döntenünk ki legyen a fórummodi -
#210 Igazából a 3 nap is lehetne kevésnek nevezhető,de soknak mindenesetre semmiképpen sem.. azért hidd el,ha egy autóra 3 napod van/lesz,akkor sokkal többet tudsz kihozni belőle! -
#209 akk szolni kéne moderátornak hogy kellene egy házigazda már most mert nélküle igazából kivitelezhetetlen, vagyis a szavazás egyszerűbb lenne.
Meg valahova az elkészült munkákat is ki kellene rakni hogy meglehessen nézni egymás melett őket, és úgy szavazzunk hogy tudjuk az összes jelöltet
esetleg erre lehetne egy saját topikot létrehozni, ahova csak a versenyre készült autók kerülnek, linket meg annerba és szavazás előtt megnézni mik is vannak -
#208 Támogatom, a 3 nap egyáltalán nem sok szerintem, Én is sokat tudok szórakozni egy-egy autóval. -
#207 Oké, én támogatom az ötletet, mindenképp kell valami rendszer erre, mert én még a trabi tuningolásnál tartok, illetve annak a szavazásánál. -
#206 Jó ötlet, de sok a 3 nap:(
Itt van egy utolsó mára, és vége a trabi láznak részemről
home made wartburg killer trabi :D -
Szabi1991 #205 -
#204 Nm:)
Annyit hozzátennék még ehhez a versenyes dologhoz,hogy szerintem a jövőben megpróbálhatnánk kicsit összeszedettebben csinálni.. mert ez így nem módszer,hogy valamelyikünk gondol egyet,és akkor berak egy autót,hogy most ez a contest:) És semmi befejezési határidő,stb..
Ha javasolhatok valamit,én így csinálnám:
Egy autóra 3 nap építési időt hagynék,mert ne kelljen már összecsapnunk,meg akkor jobb ,ötletesebb munkák születhetnek..
Valamint,ahogy az első kommentek között hangzott,mindig a legutolsó verseny győztese határozza meg a következő verseny alapját,és tegye azt be természetesen,méghozzá befejezési határidő kíséretében. Meg,ha lesz vmi fórummoderátor,akkor ki lehetne majd tenni mindig az aktuális alapot,aláírva a befejezési határidővel..a szavazásra szerintem 1 nap elég lenne -
chromeg #203 Huhúú, köszönjük!
Köszi Szabi :D -
#202 a trabikról van szó ugye?(én még ott tartok) -
Szabi1991 #201 jaja köszi, le is mentettem őket, hátha még jók lesznek 1x.. :D -
Szabi1991 #200 passz, ha szavazunk akkor én chromeg-re :) -
#199 elég profi kiegészítők, azt hiszem h mindannyiunk nevében mondhatom h köszönjük :D -
#198 A második kép,az a szürke valami,az karbon minta,ha esetleg nem lenne világos:) -
#197 köszi szépen -
#196 van aki PS-el és van aki paint-tel(én paint-tel tolom, nehezebb, de izgibb :P) -
#195 Összegyűjtöttem pár cuccot a régi mangás képeim közül,ezek jól jöhetnek
-
#194 Varenga,chromeg: Köszi:)
Kisherceg: Paint és Photoshop kell/jó hozzá. -
#193 beregeltem a pixel cars-ra, várom a megerősitő levelet.ezeket mivel csináljátok? progival vagy paintel vagy mivel? -
chromeg #192 Profi munka -
#191 -
#190 Szintén egy régebbi munkám,Lemans-os corvette