2410
2009-2011 - R.I.P. :(
  • redbull0304
    Supra elölről! Mondjuk Bal legszélén lehetne fent a emelőn, mintha épp szerelnék! :)
  • dmx
    Na de jó hogy gyorsan megvitattátok hogy még most ne legyen egy hét a firkálásra...nekem hétvégén kirándulás szal nem fogok tudni szavazni de azé beküldöm majd -2 ponttal indulok
  • Szabi1991
    picit változtattam a szabályzaton is, így nem foglal annyi helyet.. :D
  • RATCUSTOM
  • Szabi1991
    ha mind3 irányból betenném, az elég fura lenne :-)
  • RATCUSTOM
    és mindegy, hogy honnan, ahogy tetszik... :)
  • RATCUSTOM
    nekem a skodámat :D
    Skoda Felicia Pick-Up
  • S2000
    Nem is néztem így hirtelen, de jogos, a beküldött képen szerintem sem kell háttérnek/egyéb grafikának lennie, ezekből is lehet következtetni a készítőre:) Bár dmxre enélkül is lehet, az ablakcsillogása miatt…:D
    Valamint ezzel a crediteléssel szintén baj (tök jó, hogy a saját ötletem ellen érvelek ), hogy betűtípusból szintén "felismerhető" a készítő, ha csak nincs egy egységes font, pl. valami pixeles:)
    Szóval most jól leszavaztam magam...:)
    ps: köszi, hogy betetted a z-t.
  • Szabi1991
    #1178 sztem ne legyen a szavazós képen szöveg, de szavazás után beteheted creditel is ha akarod :)
  • S2000
    Énénénénénén, a zémet :) 350Z Előröl természetesen.
    #1162-ben leírtakhoz valami? Az egyhetes verseny már megvalósulni látszik, a creditelésnek lenne itt jövője?:)
  • Szabi1991
    ja.. szombat reggel 7-8tól meg lehet szavazni.. :D

amúgy lehet linkelni, hogy ki milyen autót akar a fejlécbe :D
    (értelemszerűen mindenki 1et..)
  • Hargi
    Ja meg Szabi pls linkeld az oldalt a bannerba
  • Hargi
    "Határidő: Május 30. 0:00"

Mostantól éjfélig lehet beküldeni?
  • Szabi1991
    szerintem fölösleges az eredeti autót rajtahagyni a képen, úgyis kint van a fejlécbe..
    háttér meg a beküldendőn ne legyen, max a verseny után belinkelheted háttérrel.. szövegek ugyanúgy.. :)
  • redbull0304
    Az az beszéljük már még meg, hogy egységesek legyen-e a képek!!!!

Azaz, pl hogy szerepelhet-e háttér a kép mögött, és hogy kell-e a képen szerepelnie az alap autónak-e, meg hogy lehet-e felírat a kész mű alatt stb...

Szerintem a háttér és a szövegek teljesen mindegy, de legalább az szabjuk meg, hogy csak a kész művet keljen elküldeni, másrészt ha az eredeti képen 3 oldalról szerepel az autó, akkor ne legyen rajta 4 esetleg 5 variációba, nyitott ajtók, nyitott mocitető stb...
  • redbull0304
    Lehetne majd Bravo is, azt is szépen meg lehet csinálni, egyik barátom nemrég vett egyet.
  • SötétBarom
    FIAT !!! :D
  • redbull0304
    :)
  • Szabi1991
    pont erre gondoltam én is :D
  • Szabi1991
    akkor 30.-a, és onnantól hetente.. :p
  • redbull0304
    De, hogy ne legyen kavar a dátumokkal, így ez tartson péntekig, és szombat vasárnap legyen a szavazás, eredményhirdetés... És akkor utána álljunk be erre az 7napra, Hétfőtől-péntekig lehet küldeni a képeket, szombat-vasárnap szavazás, vasárnap este meg eredményhirdetés! :)
  • redbull0304
    Nah neki is ugrok ha lesz szabad időm! :)
  • redbull0304
    1 HÉT VAZZE!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabi1991
    akkor 1 hét legyen rá megcsinálni, vagy maradjon a 3 nap ?
  • kifli
    na ez már jobban tetszik, holnap nekiugrok ha lesz egy kis szabadidőm :)
  • dmx
    Mindegy itt az alap azt kezdjetek vele amit akartok:
  • Varenga
    nem veszekszik senki sem...
  • dmx
    Mi a retek van itt? eddig azon veszekedtünk hol legyen most már meg azon ki legyen a hg?
  • greg benz
    HG vagy topiknyitás,k*amind1:D
  • S2000
    Na, ez egy kicsit teszetosza lett, word helyesírásellenörzése kicsit bekavart tehát helyesen:

#1156: Ezen én is gondolkoztam, jobb ötletnek tartom az egyhetes periódusokat, több idő maradna a versenyen kívüli alkotásokra...
    Valahogy így gondoltam(amikor még álmodoztam a nép feletti uralkodáson...): az első öt nap a beküldési határidő,utána lévő másfél napig (tehát vasárnap dél) lehetséges a szavazás. Délután eredmény, majd nyertes autót választ/ ha nem történik meg, a hg vagy a fórum közösen, így elkerülhető a csúszás.
    Valamint még a "credit" rendszer is jót tenne az önérzetemnek.:) Külföldi fórumokon elég elterjedt, kötelező dolog: az elkészült képen másolás esetén feltüntetik a készítő nevét, pl "wheels by / : xy". Az alapképeken/felnipackon többnyire megtalálhatóak a készítők nevei. Nos?:)
  • Szabi1991
    Házigazda-ság.. nem topiknyitás -.-"

ám értem amit mondani akarsz, de én nem sokat tehetek róla.. :/
  • S2000
    6 nap, nem két hét Ez van, tudtam, hogy be kéne fénymásolni azt a 20ast...
    #1156 Ezen én is gondolkoztam, jobb ötletnek tartom az egyhetes periódusokat, több idő maradna a versenyen kívüli alkotásokra...
    Valahogy így gondoltam(amikor még álmodoztam a nép feletti uralkodáson...): az első öt nap a beküldési határidő,utána lévő másfél napig (tehát vasárnap dél) lehetséges a szavazás. délután eredmény, majd nyertes autót vála, jobb ötletnek tartom az egyhetes periódusokat, több idő maradna a versenyen kívüli alkotásokra...
    Valahogy így gondoltam(amikor még álmodoztam a nép feletti uralkodáson...): az első öt nap a beküldési határidő,utána lévő másfél napig (tehát vasárnap dél) lehetséges a szavazás. délután eredmény, majd nyertes autót választ/ ha nem történik meg a hg vagy a fórum közösen, így elkerülhető a csúszás.
    Valamint még a "credit" rendszer is jót tenne az önérzetemnek.:) Külföldi fórumokon elég elterjedt, kötelező dolog: az elkészült képen másolás esetén feltüntetik a készítő nevét, pl "wheels by / : xy". Az alapképeken/felnipackon többnyire megtalálhatóak a készítők nevei. Nos?:)
  • greg benz
    Ha nem attól függ,akkor miért te kaptad?:D
    De egyébként az előbb pont te másoltad be az ellenkezőjét annak amit most mondtál: "ha sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi működését."

Ezt írta adminoknak:

"Sziasztok,
    "S2000" vagyok, a Pixelcar ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239877831 ) című topic moderátorcseréjéről lenne szó, a #983-as kommentben a jelenlegi moderátor " lemondott ", így én lépnék a helyébe, közös megbeszélés alapján.
    Előre is köszönöm,
    Bence"

Szerintem ennél egyszerűbben/egyértelműbben nehezen írhatta volna meg:)Mégis b*ak rá két hétig..

Félre ne érts,nem feled van a bajom,hanem ezzel a hozzáállással/rendszerrel amivel az SG kezeli a dolgot..pedig amikor nekem olyan gyorsan elintézték kellemesen csalódtam
  • Szabi1991
    nem a fórum nyitások számától függ.. -.-"

na meg nem tudom hogy írta, de ha elolvasod a "leírást" amit adnak, és az alapján írod, lehetőleg minél rövidebben, és egyértelműbben akkor általában hamar cselekszenek.. (hamar=1-2nap)
  • greg benz
    Megfelelően küldte,mutatta nekem msn-en,hogy mit írt..

Jah és még az előző kommentemhez: Ezzel az erővel én sem kellett volna megkapjam a HG jogot,mert még csak egyetlen fórumot nyitottam,az is bedöglött.. ráadásul régen voltam többször bannolva:D
    Szal..
  • redbull0304
    Nah új autót gyorsan! :D A határidőt meg toljuk ki egy hétre...
    Azaz hetente legyen verseny, így mindenkinek lesz elég ideje, talán többen is leszünk! :)
  • greg benz
    S2000 is 2007. 12. 15. óta regisztrált user,és egyszer sem kapott még csak figyelmeztetést sem.. Annyi hátránya van,hogy nem nyitott egy rakás topikot..

Nekem egyébként mindegy teljesen,hogy ki a HG,csak nem tetszik ez az eljárás,hogy szerencsétlen várt 2 hete válaszra,vagy valamire,aztán egyszercsak más megkapta a jogot,azért mer' ő több fórumot nyitott
    Legalább annyit írhattak volna,hogy bocs,de lófaszt kapsz,nem HG jogot..vagy valami!
  • redbull0304
    Lehet nem küldte el megfelelően az igénylést! :)
  • Szabi1991
    "A házigazdai jogok kiosztásának elvei.. A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja.. ha sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi működését."

2009. 04. 16. - Pixelcar (Házigazda)
    2008. 03. 18. - Need for Speed: Undercover (Házigazda)
    2007. 09. 12. - Race Driver: Grid (Házigazda)
    2007. 02. 11. - Need for Speed Pro Street (Házigazda)
    2006. 11. 19. - Juiced 2 (Házigazda)
  • greg benz
    És azok után,hogy S2000 kb. két hete várt válaszra,vagy bármiféle történésre,neked 1 nap után hang és szó nélkül átadták?

...Ecsém,ez aztán egy rendszer ami ezen az sg-n megy