Tara Reid visszatér az Amerikai pitébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miféle rémségek ? sztem a 4-5-6 is tök jók!
ööö sorry csak légyszar volt a monitoron töröltem
nem ö az egy anyajegy van a hasán a másik képen meg nincs...
A piték történetében most fognak legtöbb spec. effektet használni hogy vászonképes legyen szegény Tara..
Komolyan,hogy cseszhette így el magát mint ahogy most kinéz?
De hasonló cipõben jár -a régen bájos- Brittany Murphy is..
Komolyan,hogy cseszhette így el magát mint ahogy most kinéz?
De hasonló cipõben jár -a régen bájos- Brittany Murphy is..
<#wave>#wave><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#puszi>#puszi><#law>#law><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ez a csaj így nézeTT ki, ma már egy szottyadt plasztikázott alkesz picsa.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"öööö tényleg annyira eszesek vagytok,hogy szerintetek a hirtelen..."
Nem, nem hülye itt senki, de Celin Dion-ról soha nem készülnek ilyen képek, így nem is gondolja senki, hogy így néz ki.
Tara meg csináltatott egy egy jó pár ilyen PS képet, így azért hírértékû, hogy hogy néz ki valójában. És ez esetben nem kis PS-rõl beszélünk, szerintem csak a fej az övé...
Nem, nem hülye itt senki, de Celin Dion-ról soha nem készülnek ilyen képek, így nem is gondolja senki, hogy így néz ki.
Tara meg csináltatott egy egy jó pár ilyen PS képet, így azért hírértékû, hogy hogy néz ki valójában. És ez esetben nem kis PS-rõl beszélünk, szerintem csak a fej az övé...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Igazából nekem fingom nem volt, hogy néz ki ez a csaj. Ha szembejönne az utcán, akár filmes fizimiskával is, meg nem ismerném, az tuti. Mondjuk én a mai szupermodellek közül is csak Naomit ismerném meg - azt azért nehéz eltéveszteni.
Hát, ez már nem olyan guszta, de kicsit meghúzom a fenekén a bõrt, aztán kisimul a hasán. :-)
öööö tényleg annyira eszesek vagytok,hogy szerintetek a hirtelen magánéletben lekapott személynek úgyanúgy kell kinéznie,mint amikor szarrá sminkelve,megvilágitva, profi szakemberek által beállitva fotózzák? Ennyire hülyék lennétek? (függetlenül attól hogy PS-es a fenti kép vagy sem)
Még ezen a kis képen is látszik, hogy full ps.
Alig van olyan "sztár" aki smink vagy photoshop nélkül ne lenne sima hétköznapi vagy még talán az alatti kinézetû..
Inkább csak nézett! Itt még tény, hogy meg, ezért is kerestem rá anno a képeire, de majdnem hányás lett belõle. Nézd meg mondjuk ezt:
http://cm1.theinsider.com/media/0/44/34/tara_reid_versace_bikini_main.0.0.0x0.358x405.jpeg
http://cm1.theinsider.com/media/0/44/34/tara_reid_versace_bikini_main.0.0.0x0.358x405.jpeg
én nem a kép miatt, az csak kellemes meglepetés volt 😊
senkinemertemmit.blog.hu
SWS, nem?
senkinemertemmit.blog.hu
tegye fel az a kezét aki nem a kép miatt kattintott ide<#vigyor>#vigyor>
Egy ilyen típusú filmbe pont egy ilyen csak kell. Jól néz ki. Nem kicsit, nagyon.
SWC meg JB azért kellene a sztoriba.