Érintőképernyőt akarnak a mobilosok
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érintõképernyõt tényleg én is elvárnám olcsóbban mondjuk egy nokiában, de hasonló mûködési elven, mint az iphoneban.
pont ma volt a kezemben egy iPhone... ha tönkremegy a nokiám, akkor vagy érintõképernyõs nokia lesz helyette, vagy egy iphone... végülis a 80-20 arány ez esetben szerintem hülyeség, mert elvárom, hogy legyen bluetooth a gépben, de nem fogom naponta használni. SMS-t is jó ha tud, de havonta csak 2-3 smst küldök, fotó is jó ha van benne, de az is csak havi 1-2 alkalommal használt funkció...,
szóval van egy csomó fejlesztés, ami csak azért jó ha van benne, mert másoknak is van és velük kell kompatibilisnek lenni, vagy egyszerûen csak olyan a funkció maga, hogy megvagyok nélküle, de idõnként jól jön...
szóval van egy csomó fejlesztés, ami csak azért jó ha van benne, mert másoknak is van és velük kell kompatibilisnek lenni, vagy egyszerûen csak olyan a funkció maga, hogy megvagyok nélküle, de idõnként jól jön...
Nos szerintem ez nem mohóság, csak hülyeség. 😄
Szerintem összekevertek valamit. 😊 Mert pl. azt is elvárja már lassan mindenki, hogy Bluetooth is legyen a telefonba de azt nem is biztos, hogy fogja használni de azért az érintõképernyõ kicsit másabb dolog. 😊 A nélkül nem is nagyon lehet a telefont használni. 😄
Részemrõl nem cserélném le a Nokia-mat de az tény, hogy örülnék egy IPhone-nak. Bár igazából csak az érintõ képernyõ miatt. Egyébként meg a youtube-on van fent videós bizonyíték arról, hogy csináltak Nokia-ra érintõkijelzõt. 😊 (Mármint olyanra amelyikre eddig nem volt. <#idiota>#idiota> )
Szerintem összekevertek valamit. 😊 Mert pl. azt is elvárja már lassan mindenki, hogy Bluetooth is legyen a telefonba de azt nem is biztos, hogy fogja használni de azért az érintõképernyõ kicsit másabb dolog. 😊 A nélkül nem is nagyon lehet a telefont használni. 😄
Részemrõl nem cserélném le a Nokia-mat de az tény, hogy örülnék egy IPhone-nak. Bár igazából csak az érintõ képernyõ miatt. Egyébként meg a youtube-on van fent videós bizonyíték arról, hogy csináltak Nokia-ra érintõkijelzõt. 😊 (Mármint olyanra amelyikre eddig nem volt. <#idiota>#idiota> )
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Mióta az iPhone 2007-ben betört a piacra megváltozott a világ 😊 Én egy nokiát cseréltem az apple szifonjára, és tökre meg vok vele elégedve. A nagy képernyõ meghozza a valódi internet élményét, amirõl eddig a kis képernyõn nem is lehetett álmodni, és mégis kis helyen elfér... a zene, gps, kamera pl nekem másodlagos (80-20 itt is, csak attól függ kinek mi jön be). Nincs itt emberi mohóság.
Ide tartozik h valszeg jön a video iphone idén juniusban, végre lesz videofelvétel is benne. Na ez nekem pl hiányzik. 😊 (meg a copipészt, de ez szintén benne lesz az uj os-ben 😛)
Ide tartozik h valszeg jön a video iphone idén juniusban, végre lesz videofelvétel is benne. Na ez nekem pl hiányzik. 😊 (meg a copipészt, de ez szintén benne lesz az uj os-ben 😛)
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
"Eszerint a nagy többség elvárja a kiegészítõk meglétét, ám valójában nagyon ritkán, avagy soha nem használja azokat"
Az emberi mohosag,kapzsisag hatartalan.
Az emberi mohosag,kapzsisag hatartalan.
← ElőzőOldal 2 / 2