Érintőképernyőt akarnak a mobilosok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érintõképernyõt tényleg én is elvárnám olcsóbban mondjuk egy nokiában, de hasonló mûködési elven, mint az iphoneban.

pont ma volt a kezemben egy iPhone... ha tönkremegy a nokiám, akkor vagy érintõképernyõs nokia lesz helyette, vagy egy iphone... végülis a 80-20 arány ez esetben szerintem hülyeség, mert elvárom, hogy legyen bluetooth a gépben, de nem fogom naponta használni. SMS-t is jó ha tud, de havonta csak 2-3 smst küldök, fotó is jó ha van benne, de az is csak havi 1-2 alkalommal használt funkció...,
szóval van egy csomó fejlesztés, ami csak azért jó ha van benne, mert másoknak is van és velük kell kompatibilisnek lenni, vagy egyszerûen csak olyan a funkció maga, hogy megvagyok nélküle, de idõnként jól jön...
Simaji
Nos szerintem ez nem mohóság, csak hülyeség. 😄

Szerintem összekevertek valamit. 😊 Mert pl. azt is elvárja már lassan mindenki, hogy Bluetooth is legyen a telefonba de azt nem is biztos, hogy fogja használni de azért az érintõképernyõ kicsit másabb dolog. 😊 A nélkül nem is nagyon lehet a telefont használni. 😄

Részemrõl nem cserélném le a Nokia-mat de az tény, hogy örülnék egy IPhone-nak. Bár igazából csak az érintõ képernyõ miatt. Egyébként meg a youtube-on van fent videós bizonyíték arról, hogy csináltak Nokia-ra érintõkijelzõt. 😊 (Mármint olyanra amelyikre eddig nem volt. <#idiota> )

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Mióta az iPhone 2007-ben betört a piacra megváltozott a világ 😊 Én egy nokiát cseréltem az apple szifonjára, és tökre meg vok vele elégedve. A nagy képernyõ meghozza a valódi internet élményét, amirõl eddig a kis képernyõn nem is lehetett álmodni, és mégis kis helyen elfér... a zene, gps, kamera pl nekem másodlagos (80-20 itt is, csak attól függ kinek mi jön be). Nincs itt emberi mohóság.

Ide tartozik h valszeg jön a video iphone idén juniusban, végre lesz videofelvétel is benne. Na ez nekem pl hiányzik. 😊 (meg a copipészt, de ez szintén benne lesz az uj os-ben 😛)

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

"Eszerint a nagy többség elvárja a kiegészítõk meglétét, ám valójában nagyon ritkán, avagy soha nem használja azokat"

Az emberi mohosag,kapzsisag hatartalan.

← ElőzőOldal 2 / 2