Kiemelt magyar premiert kap az Angyalok és démonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Da Vinci-könyv eszméletlen bejött, a rengeteg belefektetett háttérmunka miatt, hiába humbug (nyilván, bár ehhez nem ragaszkodom😊), hihetetlenül jól ki volt találva az egész - az 'Angyalok és démonok'at pont most olvasom - nem annyira alapos munka, de akkor is szórakoztató, olvasmányos, amolyan elõtanulmány a Da Vinci-kódhoz. Szerintem. Mindenesetre a filmet megnézem, bár az elõzõ adaptáció sem okozott akkora katarzist, mintha nem olvastam volna elõtte a könyvet. Mindenesetre DVD-n megvevõs lett, fõleg a bõvebb kiadás miatt.
Jó lesz szerintem 😊 Utána meg jöhetne a Megtévesztés foka.... az amolyan igazi 24 film 😄😄 Nem is véletlen talán h a 24 producere akarta eredetileg megfilmesíteni ezeket... jó kis évadokat lehetett volna belõle csinálni 😄
koschwarz
nekem is jobban tetszett, úgy, hogy a da vinci után olvastam... sokkal izgalmasabb, sokkal "regényesebb" mint a da vinci kód, ezért filmen is jobban kell majd mutatnia.

csak talán nem érintett olyan érzékeny témát, mint hogy jézusnak van-e leszármazottja vagy sem, ezért nem volt akkora sláger.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Darth Sith
nekem könyvben is jobban tetszett mint a Da Vinci, remélem nem tolták el 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Tower Guard
Na erre kíváncsi vagyok, remélem jól megoldják mint a Da vinci kódot 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4