5
  • tyuklepes
    #5
    A Da Vinci-könyv eszméletlen bejött, a rengeteg belefektetett háttérmunka miatt, hiába humbug (nyilván, bár ehhez nem ragaszkodom:)), hihetetlenül jól ki volt találva az egész - az 'Angyalok és démonok'at pont most olvasom - nem annyira alapos munka, de akkor is szórakoztató, olvasmányos, amolyan előtanulmány a Da Vinci-kódhoz. Szerintem. Mindenesetre a filmet megnézem, bár az előző adaptáció sem okozott akkora katarzist, mintha nem olvastam volna előtte a könyvet. Mindenesetre DVD-n megvevős lett, főleg a bővebb kiadás miatt.
  • Etinger
    #4
    Jó lesz szerintem :) Utána meg jöhetne a Megtévesztés foka.... az amolyan igazi 24 film :D:D Nem is véletlen talán h a 24 producere akarta eredetileg megfilmesíteni ezeket... jó kis évadokat lehetett volna belőle csinálni :D
  • koschwarz
    #3
    nekem is jobban tetszett, úgy, hogy a da vinci után olvastam... sokkal izgalmasabb, sokkal "regényesebb" mint a da vinci kód, ezért filmen is jobban kell majd mutatnia.

    csak talán nem érintett olyan érzékeny témát, mint hogy jézusnak van-e leszármazottja vagy sem, ezért nem volt akkora sláger.
  • Darth Sith
    #2
    nekem könyvben is jobban tetszett mint a Da Vinci, remélem nem tolták el :)
  • Tower Guard
    #1
    Na erre kíváncsi vagyok, remélem jól megoldják mint a Da vinci kódot :)