8
  • winnie
    á, hagyd, csak divat leszólni azt, amit dicsérnek (természetesen 0 vagy 45 vagy 90 látott perc akapján), de a nagy divatozásban tényleg nem gondol bele a butaságba, amit mond. még a pilot sem egy mondatos, ellenben maga a sorozat...:) függetlenül attól, hogy jó vagy rossz.

(azt meg sem próbálom értelmezni, hogy 5-10 évig elhúzott sorozat, hiszen a sorozat épp azért sorozat, mert 5-10 évig megy. ami egy év, az nem sorozat. jönne persze az obligát kérdés mindig ilyenkor, általában megkérdezik, hogy ha ez egy mondatos, akkor mi az ellenpólus, mi a kétmondatos jó film vagy sorozat - amire válasz nem szokott jönni, hiszen általában bármi is az, az illetőt kiröhögik, hogy "az???"
  • 1Obi1
    Itt csak az a vicc hogy ez a legkomplexebb sorozat ami valaha készült. Ha egy tőmondatban össze tudod foglalni a Lost lényegét, akkor itt lecsokizok.
    Nem úgy mint más sorozatnál, ahol tényleg 2 szóval össze lehet foglalni a történéseket, mint a House-nál, PB-nél és társainál.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt én is. :) Az eleve 1 tőmondatos témájú, de 5-10 évig elhúzott sorozatokat nem.
  • mzprox
    Wow.. új sorozat a V-ből? ép pár hete néztem végig a régit újra (fent van youtube-on btw)
  • tyuklepes
    Elejétől aktívan követtem a Lost-ot, sokan mondták, mekkora jó nő Juliet. Jót röhögtem rajtuk, aztán a napokban, amikor bedaráltam az 5. évad eddigi részeit, jöttem rá, hogy tényleg így van ... erre nesze neked paraszt, lelép. N nem baj, majd követem máshol :)
  • 1Obi1
    Azt én is szeretem.
  • IMYke2.0.0.0
    Rétestészta...
  • technopeter
    :(