19
Queens of the Stone Age
 • PJack
  #19
 • FlDutchman
  #18
  Queens of the stone age tribute night
  2011.06.24. - MAPPA CLUB

  Véglegessé vált a Queens of the Stone Age Tribute Night mini fesztivál fontosabb részletei, így a helyszín, időpont és a fellépő zenekarok is.

  2011. június 24-én, pénteken a Trafó kortárs művészetek háza pincéjében, a MAPPA CLUB-ban lép fel hat elszánt együttes, hogy egy jó bulit hozzon össze a Qotsa rajongóknak, akik egyelőre még mindig nem láthatták Budapesten Josh Homme együttesét.

  A Tribute Night jelleget a fellépők által előadott Qotsa számok adják, melyek mellett természetesen saját dalokkal is készülnek. A május 28-ára tervezett eredeti Queens of the Stone Age koncert középpontjában az első albumuk állt volna, így ezen a tribute fesztiválon is biztosan lesznek arról a felejthetetlen albumról is dalok.

  További infó itt!
 • FlDutchman
  #17


  a Negative Art bemutatja:

  KYUSS LIVES!
  featuring original Kyuss members John Garcia, Nick Oliveri & Brant Bjork and on guitar Bruno Fevery
  plus support
  * only this one show in east-europe*


  2011. március 20. vasárnap 19:00
  Budapest, Gödör Klub

  elővételi jegyár: 5.500 Ft

  jegyek november 8-tól:
  Ticketportal, Ticket Express, CD Pince, Headbanger, Shark, Wave és Gödör Klub

  info:
  http://negativeart.hu/
  http://www.ticketportal.hu/
  http://www.tex.hu/
 • celza8807
  #16
  No one knows VODKA VERSION:
 • PJack
  #15
  ez a dobos egy állat
 • Danman
  #14


  // Them Crooked Vultures
 • celza8807
  #13

  Rokkk!
 • dronkZero
  #12
  Mekkora fasz vagyok, az nem is Queens, hanem Deadsoul Tribe... :D

  Mentségemre legyen mondva, hogy nagyon együtt hallgattam a két bandát... :P Na jó, ez nem kifogás, hülye vagyok... :D
 • dronkZero
  #11
  "We were somwhere around Barstow, at the edge of the desert, when the drugs began to take hold" :)

  Félelem és reszketés Las Vegasban-nak a főcímzenéjét ők nyomatták. Nekem azóta is az első albumuk a kedvencem. Az újak valahogy nekem kissé önismétlésnek tűnnek, túl sok újdonságot nem hoznak a régiekhez képest... De azért jó zene, persze.
 • tenkenorman
  #10
  Hmm.. A Go With The Flow a kedvencem
 • kakaoskalacs
  #9
  :)
  LINK
  The sound has been continued on by directly descendant bands Unida, Slo Burn, Hermano, Mondo Generator, Fu Manchu, Brant Bjork and the Bros, and at times by Queens of the Stone Age, who have since largely departed from Kyuss' stoner rock sound.
  OFF vége :D
 • kakaoskalacs
  #8
  Jofféle :)
 • Danman
  #7
  jó kis banda, nekem a Songs For The Deaf album tetszik a legjobban, Dave Grohl drum for the win!:)
 • PJack
  #6
  sztem metáltól messzebb áll, de pontos behatárolást énsem tudok adni
  addig marad a betépősrock :D
 • tigeroo
  #5
 • tigeroo
  #4
  sixshooter (Y)


  ojvé papi, most hallgatok kis kövülőkövet
 • BiG G
  #3
  (ennyire azért nem kell rövidíteni a címet szerintem :D)
 • tigeroo
  #2
  fú, először nemtudtam hogy miez a izé XD az alcím felett "átnéztem"

  jóóféle a go with the flow nagy kedvencem tőlük...


  érdekes hangzása van a zenéjüknek, de tényleg.
  mondhatnánk rá hogy metál, de annál egy fokkal "lájtosabb" szerintem. betépősrock? XD

 • PJack
  #1
  Nem vitás: ha az 1973-as születésű Joshua Homme tizenévesen történetesen nem rosszarcú, beszívott rockerekkel lóg naphosszat, és nem rendszeres sivatagi stoner bulikon szocializálódik, akkor tehetsége alapján mára meghódíthatta volna a rádiós slágerlistákat, és egy ünnepelt popzenekar széles körben elismert dalszerző-frontembere lehetne. Persze így sem jártunk rosszul, a Kyuss alapító gitárosaként egy stílusteremtő zenekar kulcsfigurája lett, az elmúlt évtizedben pedig a Queens Of The Stone Age frontembereként próbálja közelíteni egymáshoz a stoner rockot és a klasszikus értelemben vett rockzenét – meggyőző sikerrel. Homme szerencsére nem tud megülni a fenekén, ha épp nem QOTSA-lemez készít, akkor az Eagles Of Death Metal dobosaként rockol (lásd: Death By Sexy), a Desert Sessions sorozatát folytatja, vagy besegít valamelyik zenészhaverjának (az utóbbi években többek között a Mark Lanegan Band Bubblegum, az UNKLE Never, Never, Land, a Mastodon Blood Mountain és Peaches Impeach My Bush című lemezén vendégeskedett, sőt a Killer Queen című tribute albumon is tisztelgett Freddie Mercuryék munkássága előtt), de akármivel is foglalja el magát, abból legtöbbször valami jó sül ki. Az igazi Josh Homme természetesen a QOTSA-lemezeken mutatja meg magát, hiszen az egykori Kyuss-zenésztárs, a basszista-vokalista Nick Oliveri 2004-es kirúgása óta a zenekar a frontember szólóprojektjének tekintendő, még ha Homme az utóbbi néhány évben Troy Van Leuven gitáros és Joey Castillo dobos személyében állandó társakkal dolgozik is együtt.

  forrás: est.hu  érdekes hogy nem nyitottak még topikot nekik, hát én most megtettem. anno a nfsu2-ben hallottam először az 'In my head' c. számukat ami megtetszett és gondoltam belehallgatok a többibe is. egyedi sajátos hangulata van a számaiknak. a hivatalos behatárolás szerint stoner rockot játszanak, bár nemtudom közületek mennyien tudják mit is jelent ez pontosan. mer én nem :D
  akit érdekel halgassa, youtubén nem találtam scak live-os számokat.