15
-
n0k0m #15 Azert aprolekosabb mert xbox-on jatszanak vele? Mivan? -
#14 Talán azért aprólékosabb mert xboxon játszanak(vagy ps3-an). -
atiat #13 a gametrailers.com-on a videó forrásán csak 18-as betűmérttel van az, hogy Big Sister
-
atiat #12 " egy Big Mamával ismerkedhetünk meg közelebbről, "
-
Indigo #11 Én már a demót meguntam a végére, fantasztikus víz alatti környezet ide vagy oda... A teljeshez már nem is volt utána kedvem. Egyedül a sztori érdekelne az egészből, de majd megkérek valakit, hogy mesélje el :) -
#10 Meh...
Doom a víz alatt, bár a hangulat egyedi volt, de a játék közepén meguntam, főleg amikor harmadjára kellet visszagyalogolnom valamiért a pálya elejére és persze az összes ellenség újraspawnolt. Mondjuk nem csalódtam volna akkorát ha a beígért RPG elemek nem egy inventoryban meg egy kis cuccokra elkölthető készpénzben merült volna ki. -
#9 az arcod fos -
mamo33 #8 A gépigényből nem a fejlődés látszik, hanem az, hogy mennyire jól írták meg a programot! -
#7 fos -
5i #6 Iszonyatosan várom a folytatást. Az első ott volt a szeren. -
Gilgamesh #5 Hangulat ismét toronymagasan. De biztos, hogy teljes értékű folytatás és nem kiegészítő lesz? :P -
n0k0m #4 Ezaz, hogy valamivel aprolekosabb... Jo ittott szebbek lettek effektek nyilvan, de ranezel nemtudod megmondani, hogy bioshock 1 vagy 2. Az ilyeneket max kiegeszitokent szabadna arulni. -
#3 Hmm, várom már nagyon az első rész nagyszerű volt. És valyon miért egy Big Daddyvel leszünk?:) -
ntom #2 hááát, azért azt nem mondanám :) a színek és látvány maradt a régi, de azért valamivel aprólékosabb lett szerintem (maxon játszottam anno - legalábbis egy darabig, mert dacára annak, hogy szeretem a retro környezetet és az fps-eket, valahogy mégsem jött be...)
Ha a +10 poligon nem is tűnik fel, a gépigényen majd látszódni fog, hova sikerült fejlődni -
n0k0m #1 "Grafikailag az anyag ugyanolyan ütősnek tűnik, mint elődje"
Ja mert tokugyanugy nez ki? Hatalmas fejlodes 2 ev alatt.