Az első BioShock 2 jelenet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azert aprolekosabb mert xbox-on jatszanak vele? Mivan?

akyyy
Talán azért aprólékosabb mert xboxon játszanak(vagy ps3-an).

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

a gametrailers.com-on a videó forrásán csak 18-as betûmérttel van az, hogy Big Sister
" egy Big Mamával ismerkedhetünk meg közelebbrõl, "
Én már a demót meguntam a végére, fantasztikus víz alatti környezet ide vagy oda... A teljeshez már nem is volt utána kedvem. Egyedül a sztori érdekelne az egészbõl, de majd megkérek valakit, hogy mesélje el 😊

Adam II
Meh...
Doom a víz alatt, bár a hangulat egyedi volt, de a játék közepén meguntam, fõleg amikor harmadjára kellet visszagyalogolnom valamiért a pálya elejére és persze az összes ellenség újraspawnolt. Mondjuk nem csalódtam volna akkorát ha a beígért RPG elemek nem egy inventoryban meg egy kis cuccokra elkölthetõ készpénzben merült volna ki.

bcsirke
az arcod fos

A gépigénybõl nem a fejlõdés látszik, hanem az, hogy mennyire jól írták meg a programot!
Ravkin
fos

Windows 7

Iszonyatosan várom a folytatást. Az elsõ ott volt a szeren.
Hangulat ismét toronymagasan. De biztos, hogy teljes értékû folytatás és nem kiegészítõ lesz? 😛

Ezaz, hogy valamivel aprolekosabb... Jo ittott szebbek lettek effektek nyilvan, de ranezel nemtudod megmondani, hogy bioshock 1 vagy 2. Az ilyeneket max kiegeszitokent szabadna arulni.

Atkamon
Hmm, várom már nagyon az elsõ rész nagyszerû volt. És valyon miért egy Big Daddyvel leszünk?😊

hááát, azért azt nem mondanám 😊 a színek és látvány maradt a régi, de azért valamivel aprólékosabb lett szerintem (maxon játszottam anno - legalábbis egy darabig, mert dacára annak, hogy szeretem a retro környezetet és az fps-eket, valahogy mégsem jött be...)
Ha a +10 poligon nem is tûnik fel, a gépigényen majd látszódni fog, hova sikerült fejlõdni
"Grafikailag az anyag ugyanolyan ütõsnek tûnik, mint elõdje"

Ja mert tokugyanugy nez ki? Hatalmas fejlodes 2 ev alatt.