15
  • n0k0m
    Azert aprolekosabb mert xbox-on jatszanak vele? Mivan?
  • akyyy
    Talán azért aprólékosabb mert xboxon játszanak(vagy ps3-an).
  • atiat
    a gametrailers.com-on a videó forrásán csak 18-as betűmérttel van az, hogy Big Sister
  • atiat
    " egy Big Mamával ismerkedhetünk meg közelebbről, "
  • Indigo
    Én már a demót meguntam a végére, fantasztikus víz alatti környezet ide vagy oda... A teljeshez már nem is volt utána kedvem. Egyedül a sztori érdekelne az egészből, de majd megkérek valakit, hogy mesélje el :)
  • Adam II
    Meh...
    Doom a víz alatt, bár a hangulat egyedi volt, de a játék közepén meguntam, főleg amikor harmadjára kellet visszagyalogolnom valamiért a pálya elejére és persze az összes ellenség újraspawnolt. Mondjuk nem csalódtam volna akkorát ha a beígért RPG elemek nem egy inventoryban meg egy kis cuccokra elkölthető készpénzben merült volna ki.
  • bcsirke
    az arcod fos
  • mamo33
    A gépigényből nem a fejlődés látszik, hanem az, hogy mennyire jól írták meg a programot!
  • Ravkin
    fos
  • 5i
    Iszonyatosan várom a folytatást. Az első ott volt a szeren.
  • Gilgamesh
    Hangulat ismét toronymagasan. De biztos, hogy teljes értékű folytatás és nem kiegészítő lesz? :P
  • n0k0m
    Ezaz, hogy valamivel aprolekosabb... Jo ittott szebbek lettek effektek nyilvan, de ranezel nemtudod megmondani, hogy bioshock 1 vagy 2. Az ilyeneket max kiegeszitokent szabadna arulni.
  • Atkamon
    Hmm, várom már nagyon az első rész nagyszerű volt. És valyon miért egy Big Daddyvel leszünk?:)
  • ntom
    hááát, azért azt nem mondanám :) a színek és látvány maradt a régi, de azért valamivel aprólékosabb lett szerintem (maxon játszottam anno - legalábbis egy darabig, mert dacára annak, hogy szeretem a retro környezetet és az fps-eket, valahogy mégsem jött be...)
    Ha a +10 poligon nem is tűnik fel, a gépigényen majd látszódni fog, hova sikerült fejlődni
  • n0k0m
    "Grafikailag az anyag ugyanolyan ütősnek tűnik, mint elődje"

Ja mert tokugyanugy nez ki? Hatalmas fejlodes 2 ev alatt.