Hippi klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
<#eljen><#hehe>

Shifter
Éppen most pöppentettem el a Jamaica-i Gandzsám 😄 meg a Nepáli Haskát 😄

am sztem a motor az igazi 😄 kimész vele erdõbe fasza csapatni 😄

&#3232;_&#3232;

12346
baszki, ehhez nem kell igénytelen hippinek lenni. mi is ma sütögetni, meg visongani fogunk, mégse lesz egy darab virág mintás szûtyõ se^^

Én minden héten szakítok idõt erre, szerencsére Tarjánia környékén jó kis helyek vannak erre. A városban dudálgathat egymásra a sok sietõs ember, szidhatják egymás felmenõit, nem igazán érdekel... mintha egy más világba lépnél.

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

degenerator
fõleg ha tudnák, hogy a hippimozgalmakat a kgb vezényelte😄

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ZilogR
nem, ez olyan, h mindig újratermelõdik
azok, akik anno voltak a hippik és Woodstockban a pucér seggükön ültek a földön, most bõrfotelben ülnek, világcégeket irányítanak és látni sem akarják ezeket az újratermelõdött hippiket
hippinek lenni mindig csak akkor lehet, amikor te voltál hippi. ha ez elmúlt, az új hippik a te szemedben már nem hippik, ígyhát ezek az újratermelõdött neohippik számomra halovány árnyékként vibrálnak a józan megfontolás hámló tükörfalán...
és még egy slukk és nem fog érdekelni, ha az orrom vére a vigyorgó számba folyik és gyûlik össze és gyûlik és gyûlik...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

jaja, adhatott volna valami értelmes címet a szerzõ a topicnak <#mf2>
Tyler1
de ilyen címet ennek a témának....
ha vki nem tudja mi a téma itt, akk cím alapján a hülye drogos hippikre gondol. mért nem lehetett olyan cím ami egyértelmûen utal a témára?

amúgy a nemzeti parkjaink kiválló relaxáló helyek, ott látod csak igazán a valódi Magyarországot!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

degenerator
azt hittem, hogy ez a roppant ártalmas szubkultúra már kihalt.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Ne fürgyééé le <#fogmosas>
Viktor99
És nem is fürdenek!
Rámszakadék.. Tavaly nyáron ott nyársaltunk, és belekiabáltunk a világba amikor felértünk a tetejére Dobogókõnél.. <#integet2>
edios
<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ebben a témában Cartman nézeteit osztom

erzsébet tér <#beka3>
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239362423
OrioN the S
farkashegyi repter

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nesztek, itt van pár spangli meg egy gitár.

MR ME
a hippik tök bénák!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rockynhooo
Lomizásba van most a zseton he!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Desiderata

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

MR ME
narkózz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

REPS0L
vegyél egy motort, és menj amerre látsz 😉

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a zaklató hétköznapi forgatagban néha jó kimenni a szabadba és relaxálni a természet lágy ölén.
Itt írhatnánk egymásnak olyan helyeket, ahol ki lehet feküdni a fûbe csak a létezésen gondolkodni, vagy semmin 😊...