Hippi klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am sztem a motor az igazi 😄 kimész vele erdõbe fasza csapatni 😄
ಠ_ಠ

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
azok, akik anno voltak a hippik és Woodstockban a pucér seggükön ültek a földön, most bõrfotelben ülnek, világcégeket irányítanak és látni sem akarják ezeket az újratermelõdött hippiket
hippinek lenni mindig csak akkor lehet, amikor te voltál hippi. ha ez elmúlt, az új hippik a te szemedben már nem hippik, ígyhát ezek az újratermelõdött neohippik számomra halovány árnyékként vibrálnak a józan megfontolás hámló tükörfalán...
és még egy slukk és nem fog érdekelni, ha az orrom vére a vigyorgó számba folyik és gyûlik össze és gyûlik és gyûlik...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ha vki nem tudja mi a téma itt, akk cím alapján a hülye drogos hippikre gondol. mért nem lehetett olyan cím ami egyértelmûen utal a témára?
amúgy a nemzeti parkjaink kiválló relaxáló helyek, ott látod csak igazán a valódi Magyarországot!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239362423
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt írhatnánk egymásnak olyan helyeket, ahol ki lehet feküdni a fûbe csak a létezésen gondolkodni, vagy semmin 😊...