26
Hippi klub - egy nyugodt sziget a nyugtalan világban
  • redbull0304
  • Shifter
    Éppen most pöppentettem el a Jamaica-i Gandzsám :D meg a Nepáli Haskát :D

am sztem a motor az igazi :D kimész vele erdőbe fasza csapatni :D
  • 12346
    baszki, ehhez nem kell igénytelen hippinek lenni. mi is ma sütögetni, meg visongani fogunk, mégse lesz egy darab virág mintás szűtyő se^^
  • Vlala #23
    Én minden héten szakítok időt erre, szerencsére Tarjánia környékén jó kis helyek vannak erre. A városban dudálgathat egymásra a sok sietős ember, szidhatják egymás felmenőit, nem igazán érdekel... mintha egy más világba lépnél.
  • jackcsabi
  • degenerator
    főleg ha tudnák, hogy a hippimozgalmakat a kgb vezényelte:D
  • ZilogR
    nem, ez olyan, h mindig újratermelődik
    azok, akik anno voltak a hippik és Woodstockban a pucér seggükön ültek a földön, most bőrfotelben ülnek, világcégeket irányítanak és látni sem akarják ezeket az újratermelődött hippiket
    hippinek lenni mindig csak akkor lehet, amikor te voltál hippi. ha ez elmúlt, az új hippik a te szemedben már nem hippik, ígyhát ezek az újratermelődött neohippik számomra halovány árnyékként vibrálnak a józan megfontolás hámló tükörfalán...
    és még egy slukk és nem fog érdekelni, ha az orrom vére a vigyorgó számba folyik és gyűlik össze és gyűlik és gyűlik...
  • f4ember
    jaja, adhatott volna valami értelmes címet a szerző a topicnak
  • Tyler1
    de ilyen címet ennek a témának....
    ha vki nem tudja mi a téma itt, akk cím alapján a hülye drogos hippikre gondol. mért nem lehetett olyan cím ami egyértelműen utal a témára?

amúgy a nemzeti parkjaink kiválló relaxáló helyek, ott látod csak igazán a valódi Magyarországot!
  • LeWyTy
    ---
  • degenerator
    azt hittem, hogy ez a roppant ártalmas szubkultúra már kihalt.
  • Accera
    Ne fürgyééé le
  • Viktor99
    És nem is fürdenek!
  • Accera
    Rámszakadék.. Tavaly nyáron ott nyársaltunk, és belekiabáltunk a világba amikor felértünk a tetejére Dobogókőnél..
  • edios
  • ba32107
    Ebben a témában Cartman nézeteit osztom
  • eliza99
    erzsébet tér
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239362423
  • OrioN the S
    farkashegyi repter
  • Selquist
    nesztek, itt van pár spangli meg egy gitár.
  • MR ME
    a hippik tök bénák!
  • Rockynhooo
    Lomizásba van most a zseton he!
  • Desiderata #5
    van ilyen topik
  • gotchaaa
  • MR ME
    narkózz
  • REPS0L
    vegyél egy motort, és menj amerre látsz ;)
  • Accera
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a zaklató hétköznapi forgatagban néha jó kimenni a szabadba és relaxálni a természet lágy ölén.
    Itt írhatnánk egymásnak olyan helyeket, ahol ki lehet feküdni a fűbe csak a létezésen gondolkodni, vagy semmin :)...