26
Hippi klub - egy nyugodt sziget a nyugtalan világban
-
#26 -
#25 Éppen most pöppentettem el a Jamaica-i Gandzsám :D meg a Nepáli Haskát :D
am sztem a motor az igazi :D kimész vele erdőbe fasza csapatni :D -
#24 baszki, ehhez nem kell igénytelen hippinek lenni. mi is ma sütögetni, meg visongani fogunk, mégse lesz egy darab virág mintás szűtyő se^^ -
Vlala #23 Én minden héten szakítok időt erre, szerencsére Tarjánia környékén jó kis helyek vannak erre. A városban dudálgathat egymásra a sok sietős ember, szidhatják egymás felmenőit, nem igazán érdekel... mintha egy más világba lépnél. -
#22 -
#21 főleg ha tudnák, hogy a hippimozgalmakat a kgb vezényelte:D -
#20 nem, ez olyan, h mindig újratermelődik
azok, akik anno voltak a hippik és Woodstockban a pucér seggükön ültek a földön, most bőrfotelben ülnek, világcégeket irányítanak és látni sem akarják ezeket az újratermelődött hippiket
hippinek lenni mindig csak akkor lehet, amikor te voltál hippi. ha ez elmúlt, az új hippik a te szemedben már nem hippik, ígyhát ezek az újratermelődött neohippik számomra halovány árnyékként vibrálnak a józan megfontolás hámló tükörfalán...
és még egy slukk és nem fog érdekelni, ha az orrom vére a vigyorgó számba folyik és gyűlik össze és gyűlik és gyűlik... -
f4ember #19 jaja, adhatott volna valami értelmes címet a szerző a topicnak -
#18 de ilyen címet ennek a témának....
ha vki nem tudja mi a téma itt, akk cím alapján a hülye drogos hippikre gondol. mért nem lehetett olyan cím ami egyértelműen utal a témára?
amúgy a nemzeti parkjaink kiválló relaxáló helyek, ott látod csak igazán a valódi Magyarországot! -
#17 --- -
#16 azt hittem, hogy ez a roppant ártalmas szubkultúra már kihalt. -
Accera #15 Ne fürgyééé le -
#14 És nem is fürdenek! -
Accera #13 Rámszakadék.. Tavaly nyáron ott nyársaltunk, és belekiabáltunk a világba amikor felértünk a tetejére Dobogókőnél.. -
#12 -
ba32107 #11 Ebben a témában Cartman nézeteit osztom -
eliza99 #10 erzsébet tér
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239362423 -
#9 farkashegyi repter -
Selquist #8 nesztek, itt van pár spangli meg egy gitár. -
#7 a hippik tök bénák! -
#6 Lomizásba van most a zseton he! -
#5 van ilyen topik -
gotchaaa #4 -
#3 narkózz -
#2 vegyél egy motort, és menj amerre látsz ;) -
Accera #1 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a zaklató hétköznapi forgatagban néha jó kimenni a szabadba és relaxálni a természet lágy ölén.
Itt írhatnánk egymásnak olyan helyeket, ahol ki lehet feküdni a fűbe csak a létezésen gondolkodni, vagy semmin :)...