Erzsébet tér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szállodások is kurvára örülnek ennek már szinte lecsövesdik a Kempinski ettöl az ótvar sutyó tértõl....
aki kicsit add magára ilyen helyre nem megy mert kurva csöves a szint
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(fõvárosból bármerre indulva vidék van, ez nem degradáló jelzõ, topográfiai kérdés, éljenek a komplexusok!)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
amúgy nem értem, mi bajod a gödörrel, az A38on kívül kb az egyetlen hely, ahol koncertek, vagy esetleg egyéb mûvészeti események (kiállítás, performansz stb) elférnek, viszonylag normális környezetben. Almássy tér ugye bezárt egy ideje, még a Dürer kert jön szóba, más nem nagyon jut eszembe.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
XD
Én még biztos nem!!!!
Tán számolod az embereket vagy mi?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Hippi topic
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
egyébként lehet pont beleesel abba a kevés pestibe,aki látja ezt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
a kedvencem a családban elõfordult:
"-megyek vidékre"
"-hová?"
"-Miskolcra"
offkorz egy pestitõl...szal ki lehetne már nyitni a szemeteket😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
tényleg nagyon szinvonalas lehet 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg amúgy is társaságfüggõ minden
hm..nyehhencs te Gödör-ös programszervezõ vagy, vagy esetleg gimnazista
netán eltés? _D:😄D:d
minden csak nem igényes a hely, pedig az lehetne
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
miért hiszi minden pesti azt hogy minden a fõvárosról szól?
én még nem...<#integet2>#integet2>