43
Erzsébet tér - a hely ahol minden fiatal megfordult már, baráti iszogatások és beszélgetések legalkalmasabb helyszíne
-
#43 Erzsébet tér manapság egy csöves hely lett fogyatékos emberekel songoku harcosokal köcsög gecik agyon firkálnak mindent már szarabbul néz ki mint a nyócker meg minden percben valaki cigit pénzt tarhál hányinger hogy mindehova oda pisálnak meg üveget széttörik meg köcsög gecik szemetelnek össze vissza kezüket kéne letörni nem bírják kidobni a kukába hanem lebaszáka fübe johogynem oda is szarnak ezek a minőségi népek
szállodások is kurvára örülnek ennek már szinte lecsövesdik a Kempinski ettöl az ótvar sutyó tértől....
aki kicsit add magára ilyen helyre nem megy mert kurva csöves a szint
-
#42 erzsébeti vok sok terünk van:D -
#41 (jaja, de attól még létezik vidék is nemcsak pest) -
#40 na ezek a tényezők pont nem felfele viszik a színvonalat -
#39 Jó hely a Gödörrel együtt, csak legtöbbször élvezhetetlenül sokan vannak. Ráadásul nem túl szimpatikusak az ott lévő fiatalok, bár az emok nagy része szerencsére az utóbbi időben máshova jár. -
#38 :DDD -
#37 A hely akár jó is lehetne, csak sikerült lelakni.
(fővárosból bármerre indulva vidék van, ez nem degradáló jelző, topográfiai kérdés, éljenek a komplexusok!) -
#36 "kotoréképítők gyülekezőhelye" - az mi?
amúgy nem értem, mi bajod a gödörrel, az A38on kívül kb az egyetlen hely, ahol koncertek, vagy esetleg egyéb művészeti események (kiállítás, performansz stb) elférnek, viszonylag normális környezetben. Almássy tér ugye bezárt egy ideje, még a Dürer kert jön szóba, más nem nagyon jut eszembe. -
Deqwator #35 "Ha van valami történetetek, vagy akármi ami e helyhez köthető, írjátok le nyugodtan" hmmm... ami eszembejutt erről a helyről az a droidfelvonulás/buzik vonulása.../gödör:kotoréképítők gyülekezőhelye...:D -
#34 "a hely ahol minden fiatal megfordult már"
XD
Én még biztos nem!!!!
Tán számolod az embereket vagy mi? -
#33 fent a parkban még nem voltam, a Gödörben fordulok elő rendszeresen, a koncertek miatt... bár nyáron elég mellbevágó a tömeg. -
Accera #32 A hippi topic foglalkozik ilyen gyönyörű helyekkel, gyertek osszátok meg, hogy ti hol relaxáltok ha a szabadban pihentek, akár városban, vagy azon túl..
Hippi topic -
Selquist #31 vagy abba a többségbe aki büszke arra hogy az ország - sőt, gondolkodjunk nagyban, Európa - segglyukában lakik. -
#30 egy térnek minek külön topik? van a városnak -
Dodo55 #29 Egyszer jártam arra, majdnem elbaszott egy SL Merci -
#28 ezek szerint én nem vagyok fiatal, mert soha nem iszogattam az erzsébet téren :( -
eliza99 #27 nem értem egyáltalán hogy ki beszélt arról, hogy budapest a világ közepe... nem is erről szól a topic -
#26 azt,hogy nem csak egy budapestből áll az ország...
egyébként lehet pont beleesel abba a kevés pestibe,aki látja ezt -
#25 Nyitva van, mit kéne látnom? -
#24 azért,mert majdnem minden pesti azt hiszi,hogy az a világ közepe,és azon kívül már csak "vidék" van
a kedvencem a családban előfordult:
"-megyek vidékre"
"-hová?"
"-Miskolcra"
offkorz egy pestitől...szal ki lehetne már nyitni a szemeteket:) -
geo91 #23 tökmind1 hol vagy a városban a társaság a lényeg -
#22 "mintha egy amerikai filmben találnád magad, mindenki iszik, vagy szív"
tényleg nagyon szinvonalas lehet :D -
nyehhencs #21 egyik sem :D a gödör klubot nem szeretem, gimis sem vagyok, ill eltére sem járok :D történetesen egy bmf-es hallgató vagyok :D -
#20 Akkor sejtem hol van. -
#19 gimisként engem is vonzott a hely..de így utólag egyáltalán nem nagy szám.
meg amúgy is társaságfüggő minden
hm..nyehhencs te Gödör-ös programszervező vagy, vagy esetleg gimnazista
netán eltés? _D::DD:d
-
#18 mennyivel igényesebb lenne ha ott állna a nemzeti színház, akkor kerülné a sok csöves gyerek a teret. -
#17 lenne, de váh neis mondd... az ország minden részéről jönnek ide a fiatalok esténként, annyian vannak hogy még sose jutottam el a bejáratig -
nyehhencs #16 deák téren van egyébként, ha valaki nem tudná -
Wolfsnack #15 nem fiatalok járnak oda hanem tizenéves bmx-esek meg deszkások, punkok, isznak közterületen, a bokorba vizelnek
minden csak nem igényes a hely, pedig az lehetne -
#14 Ez miért tipikus pesti mentalitás? Mátészalkán nincs olyan tér, utca, út, focipálya, ahol minden fiatal megfordult már, baráti iszogatások és beszélgetések legalkalmasabb helyszíne ként szolgál? -
#13 Miskolcon is van^^
bár a közelébe lévő Spáten söröző jobb :) -
#12 Ez hol van? -
#11 De igen. :) -
JackMeadow #10 savanyú a szőlő? -
nyehhencs #9 feltételezem nem budapesti vagy -
ba32107 #8 sem -
#7 hm. az alcím tipikus pesti mentalitást tükrözi
miért hiszi minden pesti azt hogy minden a fővárosról szól? -
#6 Azt sem tudom hol van. -
nyehhencs #5 mi nem tetszett? -
#4 megofordultam már, pontosan mivel egy fosás :D