43
Erzsébet tér - a hely ahol minden fiatal megfordult már, baráti iszogatások és beszélgetések legalkalmasabb helyszíne
  • Carloska
    Erzsébet tér manapság egy csöves hely lett fogyatékos emberekel songoku harcosokal köcsög gecik agyon firkálnak mindent már szarabbul néz ki mint a nyócker meg minden percben valaki cigit pénzt tarhál hányinger hogy mindehova oda pisálnak meg üveget széttörik meg köcsög gecik szemetelnek össze vissza kezüket kéne letörni nem bírják kidobni a kukába hanem lebaszáka fübe johogynem oda is szarnak ezek a minőségi népek

szállodások is kurvára örülnek ennek már szinte lecsövesdik a Kempinski ettöl az ótvar sutyó tértől....

aki kicsit add magára ilyen helyre nem megy mert kurva csöves a szint

• CheAteR88 #42
    erzsébeti vok sok terünk van:D
  • tigeroo
    (jaja, de attól még létezik vidék is nemcsak pest)
  • autoszimulator
    na ezek a tényezők pont nem felfele viszik a színvonalat
  • Csuhai G
    Jó hely a Gödörrel együtt, csak legtöbbször élvezhetetlenül sokan vannak. Ráadásul nem túl szimpatikusak az ott lévő fiatalok, bár az emok nagy része szerencsére az utóbbi időben máshova jár.
  • Lacee
    :DDD
  • 5Dani
    A hely akár jó is lehetne, csak sikerült lelakni.
    (fővárosból bármerre indulva vidék van, ez nem degradáló jelző, topográfiai kérdés, éljenek a komplexusok!)
  • Lacee
    "kotoréképítők gyülekezőhelye" - az mi?
    amúgy nem értem, mi bajod a gödörrel, az A38on kívül kb az egyetlen hely, ahol koncertek, vagy esetleg egyéb művészeti események (kiállítás, performansz stb) elférnek, viszonylag normális környezetben. Almássy tér ugye bezárt egy ideje, még a Dürer kert jön szóba, más nem nagyon jut eszembe.
  • Deqwator
    "Ha van valami történetetek, vagy akármi ami e helyhez köthető, írjátok le nyugodtan" hmmm... ami eszembejutt erről a helyről az a droidfelvonulás/buzik vonulása.../gödör:kotoréképítők gyülekezőhelye...:D
  • KAMIONOS KOGYO
    "a hely ahol minden fiatal megfordult már"

XD
    Én még biztos nem!!!!
    Tán számolod az embereket vagy mi?
  • Lacee
    fent a parkban még nem voltam, a Gödörben fordulok elő rendszeresen, a koncertek miatt... bár nyáron elég mellbevágó a tömeg.
  • Accera
    A hippi topic foglalkozik ilyen gyönyörű helyekkel, gyertek osszátok meg, hogy ti hol relaxáltok ha a szabadban pihentek, akár városban, vagy azon túl..
    Hippi topic
  • Selquist
    vagy abba a többségbe aki büszke arra hogy az ország - sőt, gondolkodjunk nagyban, Európa - segglyukában lakik.
  • Desiderata #30
    egy térnek minek külön topik? van a városnak
  • Dodo55
    Egyszer jártam arra, majdnem elbaszott egy SL Merci
  • MR ME
    ezek szerint én nem vagyok fiatal, mert soha nem iszogattam az erzsébet téren :(
  • eliza99
    nem értem egyáltalán hogy ki beszélt arról, hogy budapest a világ közepe... nem is erről szól a topic
  • HTS s3rg1nh00
    azt,hogy nem csak egy budapestből áll az ország...
    egyébként lehet pont beleesel abba a kevés pestibe,aki látja ezt
  • Darukezelő
    Nyitva van, mit kéne látnom?
  • HTS s3rg1nh00
    azért,mert majdnem minden pesti azt hiszi,hogy az a világ közepe,és azon kívül már csak "vidék" van
    a kedvencem a családban előfordult:
    "-megyek vidékre"
    "-hová?"
    "-Miskolcra"
    offkorz egy pestitől...szal ki lehetne már nyitni a szemeteket:)
  • geo91
    tökmind1 hol vagy a városban a társaság a lényeg
  • Zomil
    "mintha egy amerikai filmben találnád magad, mindenki iszik, vagy szív"

tényleg nagyon szinvonalas lehet :D
  • nyehhencs
    egyik sem :D a gödör klubot nem szeretem, gimis sem vagyok, ill eltére sem járok :D történetesen egy bmf-es hallgató vagyok :D
  • bardocz
    Akkor sejtem hol van.
  • Christiansen
    gimisként engem is vonzott a hely..de így utólag egyáltalán nem nagy szám.
    meg amúgy is társaságfüggő minden

hm..nyehhencs te Gödör-ös programszervező vagy, vagy esetleg gimnazista
    netán eltés? _D::DD:d

• werkfilm
    mennyivel igényesebb lenne ha ott állna a nemzeti színház, akkor kerülné a sok csöves gyerek a teret.
  • tigeroo
    lenne, de váh neis mondd... az ország minden részéről jönnek ide a fiatalok esténként, annyian vannak hogy még sose jutottam el a bejáratig
  • nyehhencs
    deák téren van egyébként, ha valaki nem tudná
  • Wolfsnack
    nem fiatalok járnak oda hanem tizenéves bmx-esek meg deszkások, punkok, isznak közterületen, a bokorba vizelnek
    minden csak nem igényes a hely, pedig az lehetne
  • Darukezelő
    Ez miért tipikus pesti mentalitás? Mátészalkán nincs olyan tér, utca, út, focipálya, ahol minden fiatal megfordult már, baráti iszogatások és beszélgetések legalkalmasabb helyszíne ként szolgál?
  • SimaSuna #13
    Miskolcon is van^^

bár a közelébe lévő Spáten söröző jobb :)
  • bardocz
    Ez hol van?
  • Darukezelő
    De igen. :)
  • JackMeadow
    savanyú a szőlő?
  • nyehhencs
    feltételezem nem budapesti vagy
  • ba32107
    sem
  • tigeroo
    hm. az alcím tipikus pesti mentalitást tükrözi
    miért hiszi minden pesti azt hogy minden a fővárosról szól?
  • Darukezelő
    Azt sem tudom hol van.
  • nyehhencs
    mi nem tetszett?
  • VRSDM
    megofordultam már, pontosan mivel egy fosás :D