19
-
#19 nem, ddr3 akart lenni -
#18 ráadásul kuruc.info-t is lehet rajta szervelni, meg egyébb rásszistáá honlapokat XD -
#17 a HDCP nem pont erre való? (mármint ami a bluray-t meg HD tartalmat illeti) -
#16 Artistjust matricát is raknak rá mert zenét is tudsz lejátszani a procin
#10: Nekem is lehetnek gyenge pillanataim. És a sznobkodás sincs betíltva, vagy államilag szabályozva, akkor teszem mikor kedvem van hozzá -
Epikurosz #15 Nem tudtam. -
dez #14 Miből gondolod, hogy nincsenek már ilyen szerver lapok? (Vannak.) -
Epikurosz #13 Mit csinálnátok ti nélkülem?
Mert kreatív, új(szerű), néha forradalmi ötletekkel jószerivel csak én jelentkezem.
No, az az ötletem támadt, hogy miért nem lehetne olyan alaplapot csinálni, amelyikbe a processzorokat úgy lehetne beledugdosni, mint most a RAM-okat? sőt, én még USB portra csatlakoztatott prockót is el tudok képzelni, amelyik a nem időkritikus, ráérős számítási feladatokat végezné el.
© Epikurosz, 2009. Minden jog fenntartva, a szomszédosok is! -
#12 De úgy is betilccsák, mert a pedofil tartalom is fut rajta!
-
who am I 7 #11 KLASSZIKUS -
#10 Oszt te is csak csatlakoztál a társasághoz, baxki!
Nem kell eza sznobkodás!
-
#9 Csak nehogy a TORrorissták kezébe kerüljön?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy már nagyon unalmas hogy minden cikk első 10 hozzászólásában benne van a terroristás meg tor-os hozzászólás. Tudjátok, az első 30 cikknél még vicces volt, de így az 500-adik után már inkább szánalmas, hogy még mindig nevettek rajta, vagy legalább is jópofának tartjátok. De ez csak az én egyéni véleményem -
#8 Vajon jobban fut rajta a TOR?
:D -
dez #7 Uncsi. -
dez #6 A 2. DDR3 gondolom DDR2 akart lenni. -
#5 És persze: Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön! -
Szemjuel #4 még tavaly májusban volt róla hír, hogy 6 és 12 magos opteronok fognak megjelenni. tehát valószínű nem áprilisi tréfa! -
saba30 #3 Ezt valamelyik lap, elsütötte április 1. tréfának.
Most nem találom, nyilván törölték, nehogy bekavarjon a hírarchívumba. -
Vanek úr #2 Annyi előny ott sem jelentkezne, ráadásul elveszne az egyszerűen upgrade-elhetőség (hiszen nem kell hozzá új alaplapot és memóriát venni, hanem az eddigi rendszereket egyszerűen csak a procit frissítve lehet bővíteni). -
#1 talán a ddr3 vezérlőt kéne erőltetni, szerverben még értelme is van, nem úgy mint otthoni pc-ben, ahol 0 értelme van, de a phenom2-ben meg ugye van ddr3 vezérlő is.