Az USA-n kívül is megjelenik a Zune

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyomiknak muszáj beírni fikázni a cikket hogy egy pillanatra létezõnek érezzék magukat értelmetlen és szánalmas életükben. hát kb ez a válasz :D

Akkor én hülye vagyok? Mert szerintem kibaszott ronda.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

gaborr11
Zune 4GB 8GB 80GB(Második gen.)
Aki szerint ez ronda,az hülye. Aki szerint meg középszerû,az k@pja be!
A cikkhez:helyes,hogy kiadják amerikán kívül is,nagyon tetszetõsek a Zune-ok(80 gigás pl.). És az,hogy jobb hardver,kisebb méret,az csak nekünk jó.

K850i rUL3z

1. a zune nem középszerû
2. aki a telefonjával hallgat zenét, az inkább ne is szóljon
3. mi a tökömnek ír be vki akit nem érdekel ?
4. én például nem csak a farzsebembe tenném, mert vonaton el lehet vele szórakozni
5. mégis mi a fenéért az elsõ gen zune képe van betéve a cikkhez, amit már nem is lehet kapni és miért nem lehet ezekre figyelni? Ez kb. olyan, mint a Win 7 cikkeknél az sg-n általában vmi olyan kép van, aminek köze sincs a win 7 valódi kinézetéhez
Gerygrey
Miért hír, hogy kapható lesz egy n+1edik típusú, teljesen középszerû MP3-lejátszó?
Darth Sith
"annyit hozzáfûzött a fenti mondathoz, hogy a készülékek vékonyabbak lesznek a jelenlegi generáció példányaihoz képest."
ez aztán technikai specifikáció.. Imádom ezeket a lejátszókat, az iPod-al eggyütt. Csili-vili (zsembemben aztán fontos, hogy néz ki, meg arraa 15secre amíg kiveszem fél óránként), lehet rajta passziánszozni, van benne giorszkóp, lehet képeket albumokba rendezni, videót nézni, csak normálisan zenét hallgatni nem rajta..Végülis zenelejátszó..

Nem a lényeg, hanem a fontos!

kakaoskalacs
Nekem van elsö szerias 30gb-s Zune-om amerikabol :D nem nagy eresztes

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

engem mondjuk érdekel de a cikket sem muszáj elolvasni, kommentelni meg végképp
4000ért 3dbot! Akkor vennék :)
Ki nem sz...a le?Én biztos!
Bakker, nekem most esett le. Te az MS fizetett embere vagy, akinek az a célja, hogy provokáljon, és így forgalmat generáljon bármiféle MS-es hírnél...

Hol lehet jelentkezni erre az állásra?

haha:
Kedves olvasóink, fizetett Microsoft hirdetésünket olvashatták

:)

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Hát ez tényleg lényeges és fontos információ. De jó, gondolom mindenki alig várja, hogy rohanhasson a boltba. Remélem minden ilyen kütyü lehetséges megjelenésérõl lesz egy cikk. És akkor már egy új oldalt is lehetne csinálni neki. És akkor az összes ilyen marhaságot ott lehetne leírni. És akkor itt nem kéne . . . .
<#eljen>
oda ne oldalazzunk... a 127123896785123678356786547 dik mp3 lejátszóként megjelenik "végre" európában is.. hát ki NEM sz*rja le manapság a microsoft beépített másolásvédelmi szarjaival ellátott szarát, amikor ma már egy utolsó 5ezer forintos telefon is fel van szerelvényezve vagy 1 giga rammal és mp3 lejátszóval ??? <#fejvakaras><#conf><#guluszem1><#csodalk><#falbav><#action><#duhos2><#help><#taps><#banplz>

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?