Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nyilván, de, hogy gyenge lenne? :-D

Amúgy bocsi, már megint nem tudtam melyik topikban vagyok. Nem vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
CPU-off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Nextgen irányba megy a fejlesztés. PS4ben meg az X1ben proci van, ram van, vga az konkrétan nudli. Hát akkor fejlesszünk úgy hogy ne üresjáratban lötyögjön a proci és szenvedjen a vga, hanem akkor számoltassunk mindent izomból a procival oszt jónapot. Elindultunk ebbe az irányba vissza, ahonnan jöttünk. Ezek a körök már csak ilyenek hogy egyszercsak körbeérnek.
Tinman
Semmi gond, ha nem vagy képben. Az a lassan 5 éves Ci7 még mindig egy k. jó proci ;-)

Tuning nélkül:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.18. 09:55:13

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Pedig nagyon szép. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Ez minden csak nem CPU igény.A két említett proci olyan öreg ,hogy google segítség nélkül nem is tudom már hány évesek.
Ez egy gyenge gépigény. Ebből lehet következtetni, hogy a game most sem a grafikájával fog hódítani.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Persze... ennyire CPU igényes a DaS 3, hát ki hiszi ezt el? :-D

IMYke2.0.0.0
Mindenre van példa - de azért mostanság nem a 90-es évekbeli divat a "menő".

Egy - esetünkben lvelekből és liánokból első percekben karakter által kötelezően legyártott - szüttyő hátra fabrikálása nem nagy grafikusi meló lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
"A gatyájába gyűjt mindent? <#wow1>"
Ahogy kb. minden játékban...<#whatever>
IMYke2.0.0.0
"Januárban jöhet a PC-s Rise of the Tomb Raider?

Korábban is hallottuk már egyszer a januári időpontot, most azonban az Amazon oldalán jelent meg a január 29-es dátum. Igaz, azóta már el is távolították, és bekerült a helyére a szokásos helyfoglalásnak szánt 2016. december 31-es időpont.

A hírek szerint a Rise of the Tomb Raider PC-s változata már DirectX 12-támogatással érkezik, így nem csoda, hogy különösen várjuk."

"Ilyen PC kell a Dark Souls 3-hoz

Igaz, a játék csak áprilisban jelenik meg, de a Steamre már most felkerült, hogy milyen PC-re lesz szükségünk a Dark Souls 3 folytatásához. Szerencsére nem kell neki csúcs konfiguráció, de ez annyira nem is meglepetés, hiszen már a Dark Souls 2 is jóval optimalizáltabb volt, mint az első rész, ez pedig nem tűnik annál sokkal szebbnek.

Minimum

OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processzor: AMD A8 3870 3.6 Ghz, Intel Core i3 2100 3.1Ghz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 465, ATI Radeon HD 6870
DirectX: 11-es verzió
HDD: 50 GB szabad hely
Hang: DirectX 11-kompatibilis hangkeltő
Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott

OS: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
Processor: AMD FX 8150 3.6 GHz, Intel Core™ i7 2600 3.4 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 750, ATI Radeon HD 7850
DirectX: 11-es verzió
HDD: 50 GB szabad hely
Hang: DirectX 11-kompatibilis hangkeltő
Szélessávú internetkapcsolat"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.18. 08:56:08

IMYke2.0.0.0
A gatyájába gyűjt mindent? <#wow1>

//Oké, most meg crash...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.18. 08:32:55

grebber
Ez egy bélsár. Ha a 0 játékoknál így szenved soha nem lesz ebből semmi.Mondjuk így hogy van ps3-am , nem is zavar.
Inkább ps4 emulátoron dolgozzanak.

darkSectorxxx
Hát nem tudom, nem vágom annyira ezt a játékot. De ez e3-as videókon szerintem sokkal szebben nézett ki, ha az amire gondolok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Fpocok
Úgy tudom akkor, amikor aktiválják a második, rejtett gput.

CalebJoe
15,99€ egy majdnem 20 éves játékért<#eljen><#mf2>
grebber
A grafika láttán egyértelműen.Kíváncsi leszek mikor kapja meg a dx12-es patchet!

darkSectorxxx
Ironia akar lenni? 😄

grebber
Hátha valakit érdekel Uplay store-ba már fut a karácsonyi sale!

Fpocok
Aki próbálta a Dragon Dogmat, mondana pár szót róla? Megéri? Néztem két videót még anno, amikor konzolra jött ki és nagyon bejött az alapján.

Fpocok
PS3 emuláció PCn. Alakul?

Fpocok
Visszaszívok minden fikát, amit eddig az xbone xbox one ról mondtam. Ilyen látványt ecsém... bokámat lefosom.

grebber
Vicces az a régiókorlát ami szopat ,mert nem tudod megvenni, de aktiválni meg röhögve enged.
Szimpla szopatás ez nem régiókorlát.
Igazán online lehetne már a brazil csávó.

ZsZso
Gyanítom, hogy ez nem az Ő döntésük. Gondolom úgy lehet csak hivatalos viszonteladó, ha bizonyos feltételeknek megfelel és ezek szerint jópár elég komolyan veszi a régiókorlátot. Ez van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Humble weekly-ben WRC4

Fpocok
Turok FAQ. Érdekes. Így már egy picit másabb a helyzet, de még mindig ugyanúgy néz ki... vagy nemtom.

Q: Which version of Turok: Dinosaur Hunter is this?
A: This game takes the best of the N64 version and the best of the PC version and meshes them into one. It is running on a brand new engine!

Q: Isn't this just the same game as before? what's so different?
A: Some levels have gone through some re-design, items and keys were moved around, the AI is more ruthless.

Q: Is there Achievements?
A: Yes

Q: Graphics options? Is there any?
A: Yes very much so.

Q: What music is in this game? And is this water song back?
A: The soundtrack in this game is that of the Nintendo 64 version, the water song does indeed make a comeback.

I personally made sure the songs loop properly like they should just like the Nintendo 64 Version. I have also tagged the songs so you know which song is which when you view them in the games folder.

(Small note about the music, there was a problem with the looping code so we have extended music tracks until we fix that after release. The songs will just repeat after they play through and loop that way until we get the proper looping on the other songs fixed, we will be fixing this issue with the proper looping after release.)

Q: What about controls how are they? Can you rebind controls?
A: The Controls are solid and smooth, and yes you can rebind them as you see fit!

Q: What framerate does this game run at?
A: This game runs at a solid 60fps, you could unlock it via CFG but it won't affect anything gameplay wise in this release.

Q: Resolution? is there a lock?
A: This game scales native to 4k brah.

Q: Turok 2? Where is it?
A: It's coming.... 😉

Q: Is there modding support? can we mod this game?
A: There is a pretty damn good chance you can, Nightdive has talked about releasing a Level editor sometime later on with possible workshop support in the future so you can make your own levels for Turok!

Q: Can I save anywhere in this version?
A: No, just at the save stations.

Q: Trading cards will there be any?
A: I am not sure at this time, but hopefully.

Q: Is there steam cloud support?
A:Yes

Q: What is the price
A: $19.99

Q: Are the cheat codes still in?
A: Yes the classic N64 codes will work with this game, including the big cheat.
But warning you cannot unlock any achievements while using the codes.

Q:Can we change the FOV?
A: yes, yes you can.

Q: Are you Turok?
A: Sometimes

Tinman
#262844 #262843 #262842

Elment a kedvem tőle. Nagyon helyes, megmarad a lé! :-)

Nehéz megérteni a nuuvemet... nekik az lenne a jó, ha ebből több 1000-et el tudnának adni. Értem, hogy a régió zárast azt jobb is ha nem, de ezek közül kevésen vagy csak region lock, mégsem vehető a paypal miatt. Nem kell a pénz nekik. Alsó hangon 5k-t ott akartam hagyni. Fura világ ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.17. 21:09:32

benőmenő
Ha anyagilag ki is jöttek pluszba, alig játssza már valaki és egy éve sem jött ki. Ez azért nevezhető buktának.
ffxi
Nuveem-ről egyesével sikerült nekem anno Evil Within bundle-t. Most meg se próbálom, mert a végén még "sikerül" 😞

Fákjúal!

Fpocok
A játékosszámok.

IMYke2.0.0.0
Nem csak mi szívunk ezzel... - pölö svédek, németek, amerikaiak stb. is...

ZsZso
Memoria, Gomo és Satinav is berántva TunnelBear segítségével. A lényeg, hogy a Memoria tuti menni fog csak külön próbáld megvenni!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Én is ezzel szenvedek. A cuccok nagyrésze elszáll pp fizetéskor. Próbáld egyesével. A Deponia 2. és 3. részét pl engedte...
Totti5
Azt ki mondta?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Van ötlet, hogy ezeket miért nem tudom megvenni brazilból még trükközve se? Valamelyik régió záras lehet?

Game of Thrones
Memoria
Might & Magic: Clash of Heroes
Might & Magic: Clash of Heroes - I Am the Boss
Sid Meier's Pirates!

Fpocok
Örülök neki, hogy hatalmas bukta lett. Van még remény számunkra.

Troger911
Ha bármi bent volt a két Deponia mellett, akkor visszadobta pp adatok után. Amikor csak a két Deponia volt bent (vpn-el, mert amúgy írta, hogy nálunk nem elérhető) akkor végigment a pp fizetés.
Én Max Payne 3-t és L.A. Noire-t akartam és a fizetésnél engem is vissza dobot.
Deponiát steam-es tehát nem teljesen értem... 😞
IMYke2.0.0.0
10 hónap alatt ő is megkapta: Evolve - 66%.

//Troger911: <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.12.17. 19:34:55

Troger911
Az a szépségkirálynők dolga 😊
IMYke2.0.0.0
Világbékét nem szabad kérni?

Aranyos hentelőst!
Troger911
Végül is a Ryse is 8 ember kívánságlistáján rajta van a csoportból 😊
grebber
Ryse + Watch Dogs semmi más!

Troger911
Aranyos, szép játékot szeretnétek karácsonyra, vagy hentet? 😊
Troger911
Mást enged venni vpn-el 😊 Megvettem a két hiányzó Deponia részt összesen 470 Ft-ért próbaképp... Minden gond nélkül ment, mint múltkor a The Evil Within+SP. A Dying Light nagyon be van védve...
grebber
Én meg majd ~ 3-4 év múlva fogom , szóval én nyertem árügyileg.A kiadóknak sikerült kiölni az emberből a full áras vásárlást ha ez nekik jó akkor ez van.

Rapid81
Már tavaly is volt erről hír. Én akkor le is szedtem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Nekem a Dying Light már preorderként megvolt, már csak a Season Passra várok de arra meg nincs akció !