Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Szia Botond

Hozzáadtalak (Joco_77)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kigyi
Erre pályázok én is 😊 Hiába küldik a hírlevelet folyamatosan, hogy rendeljem elő 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Én mindig is úgy tartottam hogy erre nem platformként kell tekinteni, hanem mint egy drága perifériára (pl. repszim joyok, kormányok), és hát egyébként az is, kvázi egy monitor...

Dzsini
Ha máshogy nem, 1-2 hónap után a csalódottak túladnak rajta kicsit használtan. Ha tudnak eleget gyártani, akkor a használtpiacon lesz belőle bőven.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Én azt mondom ez akkora élmény, hogy mindenképpen kell, használtam jó pár hónapig a DK2-t. Ennyiért viszont nem érdekel a dolog, majd adják olcsóbban is nem parázok miatta.

robotnyk
igazából az én véleményem szerint mindegy, mert nem 50-100 dollárral van "elárazva", hanem 50 százalékkal
Dzsini
addig tartják ennyin, amíg a Vive meg a többi ki nem jön esetleg olcsóbban. Ha ők is ennyiért jönnek ki (mert látják, hogy a CV1 ennyiért is megy), akkor ennyi lesz az ára.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Nem hinném, hogy ennyi lesz az ára majd élesben is, ez csak azoknak ennyi akik most előrendelik, mert azonnal a megjelenéskor akarják. Szerintem csak az első pár hónapban / fél évben tartják magasan az árát direkt, mert tudják a fanatikusok úgy is megveszik a többiek meg kivárnak 😊

robotnyk
Nem akarok ilyen Balmer-szintű, utólag égő kijelentést tenni, de 200 ezer+ forintért az Occulus Rift csak egy múló szeszély lesz, nem komoly platform. És úgy 200 ezer hogy nem dedikált hardver, egy jó gép is kell még mellé.
grebber
Huha jaj most mi lesz. Magyarországon biztos mindenkit ez érdekel.

Részemről majd ekkor jön el a VR korszak:

-4k s lesz a kijelző
-legalább 2x kisebb kivitel
-50 ezres max ár
-minden 2. game top über aaa VR cím már

Szóval welcome VR ~ 2030

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Azt mondták, hogy nem lesz drágább, miután megvette a facebook vagy mi. Hát tényleg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
OFF vagy nem OFF:

Oculus előrendelhető cirka 600 dodóért. (hellno) Ennyit az ígért 3-400-ról.

szerk.: Nálunk meg 700 ójró.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2016.01.06. 17:10:11

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Atisz
Jogos, kártyajátékra tökéletes.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sheltem
Rendben, 18:15-18:30 körül érek haza ma melóból.

Klassz lenne ha inapp cuccot is lehetne, köszi, ha utánanézel.
Léptem haza.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:44:19

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Botond
Hát több apróság van itten, az egyik amit Zorro is ír, hogy gimme everything az játékon belüli vásárlás sanszosan, azt nem tudom lehet e giftelni, de majd kiolvasom a netet. A másik, hogy a giftelés itt nem úgy megy mint steamen, hogy veszek giftbe és tradelem, hanem a storeban eleve buy helyett giftet nyomok és be kell írni, hogy kinek és akkor a te email címedre megy egy kód és azzal tudod aktiválni azon az accon ami az emailhez kapcsolódik. Szal először majd ezt egyeztetnünk kell.

Vegyél fel steamen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket. Botond néven futok, az avatárom egy római katona a settlers2 10 éves kiadásból, de sg.hu csoportban is tag vagyok, ott talán csak én vagyok Botond asszem. 😊

/szerk: de mintha pénzt tudnék ajándékozni, abból meg tuti tudsz inapp purchaseolni :o
link
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.06. 16:44:51
Sheltem
Ó hogy .... 😊

Persze, az alapjáték is már több mint a semmi, de jobb lett volna kompletten.

zorrobomber
A Give Me Everything szerintem csak in-app elérhető... persze már az alapjátékkal is beljebb lennél gondolom 😊

Sheltem
Nana!
Én nem szeretek tartozni, azonnal utalom neked az összeget(természetesen),ha hazaértem, ha jó úgy!

Panzer Corps 9.99Usd (ez az alapjáték)
Panzer Corps Give Me everything 29.99Usd

Ez a 2 kell ahhoz, hogy minden tartalmat megkapjak ha jól láttam.
Vedd meg nekem kérlek és átküldöd giftként miután megkaptad a zsetont tőlem.
Majd írd meg mennyi a vége, ha jól nézem 11-12k HUF ból megvan.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:31:54

Botond
Lehet giftelni app storeban is. 😊 Ha tényleg fontos, akkor este meg tudlak giftelni vele (ejj, de szép magyaros mondat ez eddig!!!4), aztán ha úgy alakul, akkor majd steamen visszagiftelsz ugyanakkora értékben vmikor. 😊

De csak azért, mert ez itt soha senkit nem érdekel, csak a világító billentyűzet!
Sheltem
Akkor így jártam 😞

zorrobomber
Szerintem cska az app storeban, csak azért linkeltem a pdf-et mert ugye a store-on nem látszik hogy leárazás van.

Sheltem
Izé valamit nem értek.

Ezeket a matrixgames.com on lehet megvásárolni nem az app storeban ? Mert akkor lehet meg tudom venni énis.

szerk: Ja látom appstore 😞
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:17:52

3Error
Bizonyára, de nekem sincs éppen jó napom és nem iróniaként vettem. Megakadt a torkomon nah... <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Sheltem
Hát ez nagyon f*sza 😞 Cirrus Maestro otp-s kártyám van és februárban akartam cserélni egy Mastercardra ugyanis az APP store nem fogadja el se a cirrusomat se a paypalomat.
Most erről a Panzer Corps leárazásról lemaradok 😞(( Pedig megvenném.

Voltan
Szerintem ez az "aki ad magára" dolog irónia volt a részéről 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Nekem nem a mobilos/tabletes játszás volt, ami szúrta a szemem, hanem az, hogy "aki ad magára annak iPhone-ja, (vagy iPad-je van)". Ez sértő kijelentés, mert ennyi erővel írhattam volna, hogy az az ember vesz Apple termékeket aki... de nem sértegetek senkit, lévén, hogy egyáltalán nem áll szándékomban. Csak ennyit akartam hozzáfűzni. OFF-off.

Maradt nekem Tomb Raider: Underworld-öm, meg Legend-em, ha valakit érdekelne, szóljon ! <#nyes>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.06. 16:08:09

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Sheltem
Ha már ez a téma énis mondok egy játékot ami sokkal jobb Ipad mini retinán mint pcn (számomra, tehát szigorúan szubjektív!)
Hearthstone

Elmondom hogy mióta sikerült occsón hozzájutnom a kis döghöz, nem játszottam Hearthstone-t csak tableten.
Egyrészt olyan mintha inkább tabletre írták volna, mint pcre.
Ugyanis, nem sok játékra mondom, hogy érintőképernyőn élvezetesebb az irányítás mint egérrel(1 kezemen meg tudnám számolni) hát ez jobb.
És a retina tűéles képe is meseszép a fullhd moncsihoz képest és a hearthstonenál nagyon kijön a 324 ppi...

De pl FPS -t RTS -t soha nem fogok játszani tableten, azok pcre vannak (az én ízlésem szerint, biztos van aki máshogy gondolja).

Sheltem
Na ne.... Mi az , hogy van Panzer Corps a kis imádott Ipad mini 2mre és én nem is tudtam róla??? (ráadásul 4.5* 179 értékelés).
Ezt azonnal pótolnom kell! Köszönöm az infót.

Atisz
A katakombás RPG-k biztosan jók tableteken is (egyébként én azokat is pc-n játszom), de a Dead Space (a változatosság kedvéért) inkább az utóbbin (az, hogy kinek mennyire nem teszik a Dead Space, ízlés kérdése, nem arról volt szó, hanem hogy melyik platformon nyújt maradandóbb élményt). Az álláspontomat tehát fenntartom (és most nem térnék ki a tömegközlekedési eszközökön való belemerülős játék veszélyeire).

Azt persze elismerem, hogy sok olyan (általában régebbi vagy remake) játék létezik, amiket elkészítenek tablettára/smartphone-ra és amik aztán kapnak egy iszonyatos pc-s portot, hogy pc-n játszhatatlanok legyenek. Na ezen játékok tényleg csak a korábban említett mobil eszközökön jók.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MoRT2195
Ja, hát ez androidnál sincs másképp. Ha nem támogatott egy játék, akkor nem telepíthető. Persze olyan telót nem látok ami nincs meg, de hát őszintén szólva nem is érdekel, hogy más telefonján hogy megy. 😄
zorrobomber
Nem youtube videókból, az iTunes oldalon jelezve szokott lenni, hogy melyik iPhone/iPad verzió támogatott. Az MK-ból csak azért kerestem yt videót, mert meglepődtem azon hogy az iPhone 4 is listázva volt 😊

MoRT2195
Mármint youtube videókból? Mert akkor igazából andriod-nál sincs másképp. Bár abból nyilván rengeteg van, de azért a népszerűbbekből raknak fel videót. Most rákerestem, hogy Mortalk Kombat X LG G3 és rengeteget kidobott. Ha meg mondjuk nincs fent videó egy adott telóról, akkor irány a fórum, és biztos kap az ember választ, hogy hogyan megy az adott játék. 😊
zorrobomber
Az iOS korlátozottságának előnye itt is beüt, simán meg tudod nézni hogy adott cím hogy fog nálad futni, csakúgy ahogy egy konzolnál is.

szerk.:
Ezen azért meglepődtem kicsit 😊 na meg felröhögtem, meglátva a telót 😊

Mortal Kombat X Gameplay On Iphone 4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk2.:
A Mortal Kombat X mobilos verzió nem direkt port!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 15:08:27

MoRT2195
Jó, persze nyilván vannak játékok amik mennek az ilyen telefonokon is, de a komolyabb játékokkal kár is próbálkozni. 😊 Egy Mortal Kombat X valószínű nem menne egy 10k-s telón. 😄 Pont tegnap szedtem le a játékot, ezért ugrott be most ez példaként. 😊
zorrobomber
Lapozgatós könyvek nagy része a 10k-s árkategóriájú telefonon is elfut... Tinman játékai biztos. És itt nem a Souls játékokra gondolok 😊

MoRT2195
Pár ezer forintért már kapsz egy használt okos telefont, illetve 10-15k-ért már egy újat is. Szerintem ennyit bőven megérnek, veszteni nem vesztesz vele, ha ilyet veszel, legalább kitapasztalod a dolgokat rajta. Ha nem akarsz játszani rajta, akkor bőven jó neked az ilyen árkategóriás telefon is. És ez szerintem nem sok érte, nyomógombosat sem kapsz pár ezernél olcsóbban.
IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nekem még sehol sem kellett száppRT vásárlás miatt - kivéve STEAM, de az ugye más, és viselni is fogja a profilom -, de alapvetően kockázatkerülő vagyok, és minimalizálni igyekszem az esetleges tanulópénzt szürkében.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Ezt nem tudom, sokszor még nem vásároltam ott, csak néhányszor, és még nem volt rossz tapasztalatom.
Tinman kolléga szerint ha esetleg szar kerül a palacsintába, akkor a support ott nagyon erős.

Szóval egyelőre nem tudok negatív tapasztalatról beszámolni a magam részéről.

zorrobomber
A hsz eleje szólt ennek, miszerint píszlávjuniti van 😊 A második inkább csak általános reklám 😊 (Az MFI kontrolerekkel kapcsolatban azt el kell ismerni hogy lassan csörgedeznek és az Apple sem mindig segít hogy legyen egy tökéletes eszköz, de már van bőven használható opció.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 14:13:16

IMYke2.0.0.0
A G2A-n azért én nem mernék még ennyit egyetlen vásárlásra, egyben elszórni - azért az még mindig a szürkék közt is bátor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
//Én ugye nem is szólaltam fel azért, hogy a mobilok nem férnek el itt. <#vigyor5>
//Engem az a bizonyos hozzá(m***)szólás vonzott be.

*** = nem-tulajdonosként techno-rasszistának éreztem. 😊

Voltan
Az egész AI Collection most a g2a-n 5300 Ft. Még olcsóbb! 😊

zorrobomber
Botond kicsit bal lábbal kelt fel ma, ahogy mindenki szokott néha, de a lényegen ez nem változtat, hogy sokan élvezik a mobil gaminget, ami él és virul. Táblás játékok, interaktív regények, egyre jobbak az MFI kontrollerek, és egyre több az 1:1 PC átirat. A teljesség igénye nélkül: Transistor, Dust, Grimrock, Rollercoaster Tycoon 3, Don't Starve, Grim Fandandgo, Knights of the Old Republic, XCOM, Machinarium, Limbo, Bastion, Oddworld, Limbo, Transport Tycoon, Telltale Games összes(!), GTA 3, Vice City, San Andreas, Terraria, korai Final Fantasy-k, Panzer Corps, Banner Saga, Broken Sword, Fahrenheit, Tomb Raider 2, Baldur's Gate. Ezek egy részét Google Playen persze hiába keresi az ember.

Ahogy a konzolok sincsenek mellőzve, igenis elfér a mobil is. Sőt, néha jobb mint bármi más, de ez magánvélemény ugye.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 14:09:10

Botond
Maradjanak csak a billentyűzetes dolgok akkor, azok tényleg eredeti játékok és nem offtopikok, igaz Mort?
IMYke2.0.0.0
Mondok jobbat:
* Alien: Isolation (alapjáték) - 8 font = ~~ 3430 Ft
* Alien: Isolation - Season Pass - 5 font = ~~ 2140 Ft
+ a SP-ből kimaradt DLC-k:
* Alien: Isolation - Crew Expendable DLC - 0,7 font = ~ 300 Ft
* Alien: Isolation - Last Survivor DLC - 0,7 font = ~ 300 Ft

Szumma: ~~6170 Ft a teljes Alien:Isolation feeling.
Nem kicsit drágább, mint Timnannek, de azért kedvezményes.

Voltan
Nekem 8, én itt még nem láttam.
Nem zavar, vagy bántja a szemem. Az már inkább, hogy mindenki felkapja a vizet minden kis pinf faszságért.

Felőlem kvarcjátékokról is posztolhat ide akárki, sőt búgócsigáról is.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.06. 14:05:52

Troger911
Idén nem veszek semmit! Idén nem veszek semmit! Idén nem veszek semmit! Idén nem veszek semmit! Hagyom éhen halni a hörcsögöt...
Botond
Nem igaz, mert ide is szoktuk, ha olyasmi van. Volt már androidos humblibundli is itt, meg abból osztás szorzás, ha androidos akció van amazonon arról is mindig szó van. Vagy itt mindenkinek android van az asztali gépén windows helyett? Ilyen csúnyán ne hazudjunk már bele a mikrofonba, hogy nem ide szoktuk. Mindegy, akkor gyakoroljatok önkritikát és az androidos témákkal irány az a topik, az iOS meg maradhat, máris örül mindenki, nektek teljesül az álmotok és visszaszorulnak a mobilos kommentek, nekünk meg megmarad az az évi 3 db iOS komment. Píszlávjuniti!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.06. 13:55:19
IMYke2.0.0.0
Hörcsög ON:
Alien Isolation: Season Pass
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - The Trigger

Amazon és ami a vásárláshoz kell.
7,5 dollár = ~~2200 Ft.