Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzáadtalak (Joco_77)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Részemről majd ekkor jön el a VR korszak:
-4k s lesz a kijelző
-legalább 2x kisebb kivitel
-50 ezres max ár
-minden 2. game top über aaa VR cím már
Szóval welcome VR ~ 2030
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oculus előrendelhető cirka 600 dodóért. (hellno) Ennyit az ígért 3-400-ról.
szerk.: Nálunk meg 700 ójró.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2016.01.06. 17:10:11
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Klassz lenne ha inapp cuccot is lehetne, köszi, ha utánanézel.
Léptem haza.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:44:19
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Vegyél fel steamen, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket. Botond néven futok, az avatárom egy római katona a settlers2 10 éves kiadásból, de sg.hu csoportban is tag vagyok, ott talán csak én vagyok Botond asszem. 😊
/szerk: de mintha pénzt tudnék ajándékozni, abból meg tuti tudsz inapp purchaseolni :o
link
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.06. 16:44:51
Persze, az alapjáték is már több mint a semmi, de jobb lett volna kompletten.
Én nem szeretek tartozni, azonnal utalom neked az összeget(természetesen),ha hazaértem, ha jó úgy!
Panzer Corps 9.99Usd (ez az alapjáték)
Panzer Corps Give Me everything 29.99Usd
Ez a 2 kell ahhoz, hogy minden tartalmat megkapjak ha jól láttam.
Vedd meg nekem kérlek és átküldöd giftként miután megkaptad a zsetont tőlem.
Majd írd meg mennyi a vége, ha jól nézem 11-12k HUF ból megvan.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:31:54
De csak azért, mert ez itt soha senkit nem érdekel, csak a világító billentyűzet!
Ezeket a matrixgames.com on lehet megvásárolni nem az app storeban ? Mert akkor lehet meg tudom venni énis.
szerk: Ja látom appstore 😞
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.06. 16:17:52
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most erről a Panzer Corps leárazásról lemaradok 😞(( Pedig megvenném.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Maradt nekem Tomb Raider: Underworld-öm, meg Legend-em, ha valakit érdekelne, szóljon ! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.01.06. 16:08:09
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Hearthstone
Elmondom hogy mióta sikerült occsón hozzájutnom a kis döghöz, nem játszottam Hearthstone-t csak tableten.
Egyrészt olyan mintha inkább tabletre írták volna, mint pcre.
Ugyanis, nem sok játékra mondom, hogy érintőképernyőn élvezetesebb az irányítás mint egérrel(1 kezemen meg tudnám számolni) hát ez jobb.
És a retina tűéles képe is meseszép a fullhd moncsihoz képest és a hearthstonenál nagyon kijön a 324 ppi...
De pl FPS -t RTS -t soha nem fogok játszani tableten, azok pcre vannak (az én ízlésem szerint, biztos van aki máshogy gondolja).
Ezt azonnal pótolnom kell! Köszönöm az infót.
Azt persze elismerem, hogy sok olyan (általában régebbi vagy remake) játék létezik, amiket elkészítenek tablettára/smartphone-ra és amik aztán kapnak egy iszonyatos pc-s portot, hogy pc-n játszhatatlanok legyenek. Na ezen játékok tényleg csak a korábban említett mobil eszközökön jók.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
szerk.:
Ezen azért meglepődtem kicsit 😊 na meg felröhögtem, meglátva a telót 😊
Mortal Kombat X Gameplay On Iphone 4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk2.:
A Mortal Kombat X mobilos verzió nem direkt port!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 15:08:27
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tinman kolléga szerint ha esetleg szar kerül a palacsintába, akkor a support ott nagyon erős.
Szóval egyelőre nem tudok negatív tapasztalatról beszámolni a magam részéről.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 14:13:16
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Engem az a bizonyos hozzá(m***)szólás vonzott be.
*** = nem-tulajdonosként techno-rasszistának éreztem. 😊
Ahogy a konzolok sincsenek mellőzve, igenis elfér a mobil is. Sőt, néha jobb mint bármi más, de ez magánvélemény ugye.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.06. 14:09:10
* Alien: Isolation (alapjáték) - 8 font = ~~ 3430 Ft
* Alien: Isolation - Season Pass - 5 font = ~~ 2140 Ft
+ a SP-ből kimaradt DLC-k:
* Alien: Isolation - Crew Expendable DLC - 0,7 font = ~ 300 Ft
* Alien: Isolation - Last Survivor DLC - 0,7 font = ~ 300 Ft
Szumma: ~~6170 Ft a teljes Alien:Isolation feeling.
Nem kicsit drágább, mint Timnannek, de azért kedvezményes.
Nem zavar, vagy bántja a szemem. Az már inkább, hogy mindenki felkapja a vizet minden kis pinf faszságért.
Felőlem kvarcjátékokról is posztolhat ide akárki, sőt búgócsigáról is.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.06. 14:05:52
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.06. 13:55:19
Alien Isolation: Season Pass
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - The Trigger
Amazon és ami a vásárláshoz kell.
7,5 dollár = ~~2200 Ft.