Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az üzlet: http://www.funstockdigital.co.uk/the-witcher-3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szólok. Megdöbbennek, hogy van ilyen hülye aki ezért szól. Javítják, majd engem kikiáltanak császárnak másnak már origo is lehozza egy hülye miatt vége az olcsó tombinak , de az MS engem honorál egy ingyen Tombival.
Nos ebből annyi valósult meg, hogy ők nem valve és oltári nagy ívben lekakilják ki honnan miért mi jogon veszi 😄 Szóval izomból várom ezért a Gears of War Ultimate megjelenését. Annál majd csak írok nekik egy köszönőlevelet...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.31. 17:37:37
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.31. 17:28:21
[merlinw.org]
Ahhoz meg én megvegyen nem elég csak a -75% előbb az alapárnak kell 15 euroig leesni aztán arra jöhet a -75%<#eplus2>#eplus2>
De addigra sanszos hogy ES bundle akármennyibe szórják majd.Főleg így hogy hagyják az egész világnak megvenni ~9$-ért!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.31. 17:10:12
Ha ott veszed meg így, tedd azt, de fölösnek érzem, mert, ha 75%-ot kap Steam-en, akkor úgyis megfogod venni ott is. És ott a DLC-ket (Season Pass-t)/acsikat is könnyebb kezelni, nem úgy, mint Windows Storeban. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.31. 16:51:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezt a mostani húzását meg egyszerűen nem is értem, de régi szép pártállami időket idéz. Ja, és még büszke is az egészre. :S
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szépen titkoltad éveken át, hogy tudsz angolul... <#sniffles>#sniffles>
A legjobb az volt amikor felvázoltam a 3. csávónak mi a szitu erre megkérdezi ebbe mi a hiba? - Semmi abszolút hagyják így jó lesz ez<#idiota>#idiota>
+ Legalább gyakoroltam az angolt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.31. 15:30:11
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.31. 15:08:24
[merlinw.org]
Kérlek szépen mindenkit a win10 hibája az nem az hogy elhagy bizonyos kompatibillitásokat, ez ugyanúgy igaz a win7-re az is néhány régi játékkal nem kompatibillis vagy emulálni kell vagy valamilyen trükköt.
Maga a win10-nek ez nem egy hiba amit update-elnek majd.
Mondjuk én leszedtem sok régebbi játékot mind futott eddig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 14:08:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak upgrade formájában kiszámíthatatlan.
Amúgy atomstabil 2 honapja gyűröm. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.31. 13:03:26
Fákjúal!
Köszi
Bár, ahogy a ME-knél elfelejtették, úgy a DAI-nál viszont már lesz GOTY. Én ezzel is ki tudok békülni (van rá lehetőségem hogy jó áron megkaphassam a teljes tartalmat - ok, évekkel később, de az engem nem zavar). Hogy a ME DLC-ket még most sem tudják soha normális áron, vagy csomagban, vagy bármi épkézláb akcióban odaadni (ME Trilogy -> meh <#duhos2>#duhos2>) az kiborító - nem baj, nem is vettem meg őket.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Fákjúal!
"Vissza akarja szerezni a PC-s felhasználók bizalmát az Electronic Arts
Feltűnt, hogy az Electronic Arts mostanában gyanúsan rendes bizonyos dolgokban? Legutóbb például PC-n is elindították az EA Access-szolgáltatást Origin Access néven. Ez nem véletlen: Peter O’Reilly, a kiadó marketinges vezetője elmondta, egyértelműen az a céljuk, hogy visszaszerezzék a PC-s felhasználók bizalmát, és úgy érzi, jó úton járnak.
Ehhez az Origin Access-en kívül még hozzájárul pénz-visszafizetési garancia (Great Game Guarantee) és az ingyenes játékokat osztogató On the House ajánlat is."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"If you're purchasing the game from the Windows 10 Store, it'll come with Xbox achievements and include all the social features found in the Windows 10 Xbox app. Rise of the Tomb Raider is also available on Steam for those who prefer Valve's more mature PC game distribution service.
Speaking of which, there are a few issues you should be aware of should you plan to download the game from the Windows 10 Store. Since this is likely by far the biggest single download available in the store, Microsoft has yet to update the UI to reflect such large data transfers, as noted by the following:
Windows 10 download progress bar does not accurately display progress.
Due to a UI issue download progress may not be accurately displayed (despite downloading without issue).
When pausing and resuming the download, it may appear that the download has reset (appears to start from 0). However, actual download progress has not been affected.
Whether you're downloading from Steam or the Windows 10 Store, here are the minimum system requirements:
Processor: Intel Core i3-2100 or AMD Phenom II X4 945
Graphics Card: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB
RAM: 6 (Six) GB
Hard Disk Space: 35 GB (base game)
Requires DX11
Here are the recommended system requirements:
Processor: Intel Core i7-3770, 3.40GHz or AMD FX-8350, 4.0Ghz
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon R9 290x
RAM: 8 (Eight) GB
Hard Disk Space: 35 GB (base game)
Requires DX11
If you're a Windows 10 user purchasing from the Windows 10 Store, note that Microsoft requires you to have installed the November update (Version 1511). You can learn how to check if you're fully up to date here.
Rise of the Tomb Raider marks the Windows 10 Store's first foray into triple-A PC gaming. We know that Gears of War: Ultimate Edition, Fable Legends, Killer Instinct and various other Xbox One titles are heading to Windows 10 via the store. It'll be interesting to see how far Microsoft go to compete with Steam over the coming months."
És tééleg, bár én lefogadtam volna hogy a Gears vagy Killer Instict lesz az első.....
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem sok ilyen AAA játék van ott tudtommal. Egyelőre, Bár amiket áthoznak x1-ről az lesz.
Gears Ultimate + Killer Instict + Quantum Break + Alan Wake 2
Sőtt szerintem ez az első AAA cím így store-jukon! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.31. 08:12:34
Következő ilyen játékot mindenki ukrajnában veszi majd.Ha nekik ez jó...
Rise of the Tomb Raider. (ha megnyitod és nem 234,00$ valami az ára, akkor vagy Ukranie régiót válaszd allul vagy már vége az olcsóságnak!)
ez az xbox.com windows-os része.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 23:54:54
Figy lehet nem volt elég pre-order. 😊
IGEN mert az a xbox szekció, ott menj át a pc oldalra, de mivel weboldal nem app, ezért nem tudod valszeg átverni a régiót, de ott is ugyanúgy ott van a pc változat is, ott kellene lennie.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ebből arra következtetek hogy nekik mindegy ha 60 ft-ért lenne kint az sem érdekelné őket egyértelmű a dbszámra mennek. Ők tudják ő pénzük.
Reboot szerint: 1992. 02. 14. Lara szülinapja. Azért megnézném melyik 24 éves csaj néz ki így. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.30. 21:40:08
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."