Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is csak évente 1 játékot veszek teljes áron. A következõ célpont a BioShock 2.
www.gportal.hu/bioshock
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Ha lentebb megy az ára, én is megveszem majd)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem remélhetõleg a legközelebbi a Dragon Age Origins CE lesz, majd nyomok be róla kípet. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Max annyi, hogy tudom kik csinálták és többükkel kollégák lettünk a Storm-ban.
Sajnos nem tudtam megállapodni a DR-ben a fizuról...
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Sorry, uw nem engedte a linkelést)
😊
Ezúttal egy kis meglepetés is ért. Ugye a rendelt áruk mellé mindig odateszik az aktuális katalógust, illetve valamilyen posztert ajándékba. Most azonban kitettek magukért a srácok (vagy lányok?😊), mert a BiA Hell's Highway mellé adtak egy pofás kis fémtokot, valamint kaptam egy cd tartó mappát - mindezt ajándékba. Na ezt nevezem én vásárlóbarát hozzáállásnak! Hozzá kell tenni, évek óta szinte csak tõlük rendelek játékot. És mindig rendben zajlott minden, és mindig korrektek voltak.
sorozat ( picit hiányos 3-4 nincs meg eredetibe, 2008 meg 2 éve kölcsönbe van )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az operációs rendszeren is túl...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Batman Arkham Asylum
2 nem saját készítésû kép: (éppen melóban vagyok)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Apus: GoW2?
Ha valamiért vennék X360-at, hát az a GoW 2 és a Fable 2 lenne. De várok még, hátha csoda történik...
pc játékokról nincs fotóm, de majd csinálok😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
de amúgy kösz. még erõsen bõvítésre szorul, csak sok más hobbim mellett nem mindig jut rá pénz.😄
amúgy szép kis gyûjtemény <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Fahrenheit
Mindösszesen 1000 Ft volt, a képen látható Best of Atari kiadás. Messze igényesebb mint a Cool Games-es.
Kézikönyv sajnos nincs.
És mivel még nem raktam be képet jöjjön pár kép a gyûjteményemrõl:
és még van egy Left 4 Dead-em is, errõl nincs képem, és egy digitálisan vásárolt DoD: Source.

A witcherre mar nagyon regen fentem a fogamat, a tegnapelott kikerult witcher 2 alpha videoval betelta pohar muszaj volt megvennem. 😊 5000 forintot siman meg er a bovitet kiadas, utolso darabb volt a zalaegerszegi mediamarkban. 😊
4 fontot nagyon megért. Itthon az ilyet 6-8 ezerért adnák...
A játékot tegnap vettem Londonban az egyik HVM üzletben. Az ára 4 font volt.
www.gportal.hu/bioshock
Érdekes, hogy ennyi évvel a játék megjelenése után még lehetett kapni CE-t. Honnan, ill. mennyiért vetted? (ha nem vagyok indiszkrét 😊)
Remélem nem fog befellegzeni a dobozos játékkiadásnak (ahogyan azt jósolják), mert én pont a doboz, borító, dvd tok miatt is veszem. Az embernek jó látni az egyre gyarapodó kollekciót a polcon.
www.gportal.hu/bioshock
de azt azt is okozhatja hogy még nem volt hírneve a cégnek!(és azért kelt el olyan kevés swine 1)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!