Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Majd megint 1900 környékén majd lecsapok rá!
Next PC upgrade: 2022
Csak most Karácsonyra egy ismerõsömnek is kellett egy, és már nem találtam.
Next PC upgrade: 2022
De a coop sajnos csak lokál...
És ilyet ajánlok hozzá, nekem bejött 😄
itt kapható még
K&L 2-bõl van 2.5k körül Limited dobozos, majd januárban inkább azt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
C64-es emberkéknek alap ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mint én a darksiders-t:S
de mosmá csak ünnepekkor fogok nézelõdni
Muszáj lesz szelektálni, mert ki tudja mi lesz még jan 2.-ig! Vasárnap és elsején meg nem lesz bank nem tudunk beszaladni, szóval csak okosan!
Mondjuk en mar csak Dawn of war 2 Goldra varok, hogy 10 euro legyen megint. De ha nem lesz megveszem 15 euroert.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jrpgk is akadnak rá, de azok neveit nem vágom. Pl jövõre jön a The Last Story, ez az egy megvan, mert az Lost Odyssey fejlesztõi csinálják.
Szerintetek várható valami jóféle még akcióban, vagy füstöljem el a maradék pénzt is a kártyámról?
Ha bármelyik Penumbra megvan, akkor Amnesia: The Dark Descent csak 3.6 Euro!
Tehát, ha Humblebundle keretében ott figyel a Steam Libraryban az Penumbra: Overture, akkor királyság vanik!
Okami - PS2-re is megvan.
New Super Mario Bros - Tökéletes volt DS-n letolni.
Red Steel 1 ....
Red Steel 2 .... Még a Wii-sek is szidják.
Monster Hunerek talán az összes Sony masinán is jelen vannak.
Ami érdekelne:
Super Mario Galaxy 1
Super Mario Galaxy 2
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Metroid Prime Trilogy
Donkey Kong Country Returns
Metroid: Other M
Super Paper Mario
Dead Space elõzmény
A többit egyszerûen az oltári low q. graf miatt nehezebb 2010-ben feldolgozni... de azért menne, csak nem olyan aranyáron, amennyiért adják.
Radasul en a Quake packot 7,4 euroert vettem osszel a quakecon akcio kereteben, most meg 10 euro.
Ma csak a plants vs zombi erdekel estleg.
Dawn of war 2 gold meg megint nincs.<#rinya>#rinya>
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
Dead Space: 5.1
Kane and Lynch 2: 5
BiA Pack: 8.74
Quake Collection: 10.2
Super Mario Galaxy 2
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Super Smash Bros. Brawl
Metroid Prime Trilogy
Okami
Kirby's Epic Yarn
Donkey Kong Country Returns
New Super Mario Bros. Wii
GoldenEye 007
MadWorld
Disney Epic Mickey
Metroid: Other M
Red Steel 1
Red Steel 2
Rabbids Go Home
No More Heroes 1
No More Heroes 2
Little King's Story
Super Paper Mario
Monster Hunter Tri
Dead Space: Extraction
Hírtelen ennyi. ( rakat XBLA/PSN féle cím a Wii árkéd felületén )
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
szerk.: már jó
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az a 20 cím ami Wiic exclu és kihagyhatatlan? Ha ráérsz felsorolhatnád.
Így is van kb 20 Steames játékom, felesleges lenne még több, hisz úgysem igazán van idõm játszani.
Az egyedüli amit megvettem az a Winterbottom és a Humble Bundle 2 😊
Áhh pedig ott a Crysis, a Kings bounty stb... de nem kéne még többet elkölteni ilyesmire😛