Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Anglikánból? HavX nekem nagyon nem jött be. Minden szempontból a king az Ace Combat. Splinter jó választás!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

robotnyk
úgy tûnik kiolvadt Európa :p

w77d
én a penumbra második részének a vége felé abbahagytam anno de asszem megint elõveszem, mert az aztán tényleg paráztatós 😊

zzeN
Penumbrák ezerszer jobbak lettek, azzal kellett volna kezdened(már ha nem próbáltad még).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bakkerman
este kipróbáltam az amnesia-t warez verzsönben,uhh gecci,összeszartam magam komolyan mondom,30 perc game után azt mondtam,inkább lefekszek,mert nem bírom 😄 meg vettem steamen,ez az elsõ horror game,ami ennyire megfog

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber
Ott is volt akcióban 6,5 -ért!

Next PC upgrade: 2022

hát azt nem figyeltem, csak steam-et.

lolSL
6 eur alatt volt ea storeban 1-2 napig

Már volt akciós a BC2 Vietnam? 😮

zzeN
Na Dead Space megvéve, 1400 Ft-ot megért.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Most volt 6,5 eurós steam akció,de mivel nincs még kártyám így lemaradtam róla. Most meg 3600ft mikor a full game kerül 4550ft-ba!
Majd megint 1900 környékén majd lecsapok rá!

w77d
én a Galaxisból rendeltem be, ott nem volt akciós és még így is megérte nekem 😊 Ezzel a csomaggal együtt jött a Medal Of Honor is, na hát ez után azt kipróbálva kb 15percet toltam és annyi :S

pointer4
Én is azt hiszem, hogy ott vettem pár éve, valami nagyon vicces ára volt, 1.490,- vagy mennyi.
Csak most Karácsonyra egy ismerõsömnek is kellett egy, és már nem találtam.
grebber
Majd ha megint olcsó lesz megveszem most majdnem annyiba fáj mint a full game az meg nem okés!

w77d
gyerekek ez a BC2 Vietnam kegyetlen hangulatos, szinte ott érzed magad tényleg vietnamban 😄 hihetetlen kieg!!!

Gurren
media marktban is láttam már azt a joysticket

pointer4
Nagyon jó, van rajta alternate fire mód is, extra ízt ad a dolognak 😄
De a coop sajnos csak lokál...
És ilyet ajánlok hozzá, nekem bejött 😄

itt kapható még
robotnyk
swords & soldiers tetszik, valaki ismeri?
Tinman
Amnesia-n sokat töprengtem és lesz ez még fele ennyiért se... Penumbra-val is így volt.

K&L 2-bõl van 2.5k körül Limited dobozos, majd januárban inkább azt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nah, végül a késõbbi akcióktól való rettegésem közepette csak az Archon-t vettem meg 691 Ft-ért.

C64-es emberkéknek alap ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Na Amnesia megveve 3.6 euroert, illetve szomszednak Kane and Lynch 2 megvéve.
Prince23
Az olyanoknak meg árt, aki tisztességesen megveszi a játékokat :S

mint én a darksiders-t:S

de mosmá csak ünnepekkor fogok nézelõdni

Tinman
Tönkretesz a Steam... ezeknek az akcióknak baromi nehéz ellenállni :-/

Muszáj lesz szelektálni, mert ki tudja mi lesz még jan 2.-ig! Vasárnap és elsején meg nem lesz bank nem tudunk beszaladni, szóval csak okosan!

Tinman
Majd ha már lecseng a Wii ideje, lehet rámegyek valami erõsen olcsó pakkra, hogy a lemaradást pótoljam. Messze van még az, de már a Last Story és a Galaxy részek miatt megérné... persze nem most, ismétlem nem most. Nem, nem most :-)

Daell Drow
Szerintem ved meg amit felsoroltal, es holnap irany a bank ujabb par kredit feltoltesere. <#nyes>
Mondjuk en mar csak Dawn of war 2 Goldra varok, hogy 10 euro legyen megint. De ha nem lesz megveszem 15 euroert.
Tinman
Így van!

tototto
ezek jó játékok szerintem megérik az árukat, mondjuk én még várok egy Alien Breed 75%ra 😄

davidka003
De úgy is lehet, hogy valaki akinek megvan a Penumbra az megveszi óccsóé az Amnesiát és utána giftként odaadja valakinek akinek kell, nem?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Igazságod van! 😊

Jrpgk is akadnak rá, de azok neveit nem vágom. Pl jövõre jön a The Last Story, ez az egy megvan, mert az Lost Odyssey fejlesztõi csinálják.

Tinman
Archon, Amnesia, Plants vs Zombies GOTY, The Ball... na ezeket kéne megvennem, de nagyon.

Szerintetek várható valami jóféle még akcióban, vagy füstöljem el a maradék pénzt is a kártyámról?

Tinman
Megelõztél :-D

Tinman
Hátha valakinek fontos!

Ha bármelyik Penumbra megvan, akkor Amnesia: The Dark Descent csak 3.6 Euro!

Tehát, ha Humblebundle keretében ott figyel a Steam Libraryban az Penumbra: Overture, akkor királyság vanik!

Daell Drow
Most nezem, mivel megvetem anno a Humble Indie Bundle 2-t, es melesleg ajandekba meg kaptam az 1 packot. Igy nekem a Amnesia csak 3.6 euro, mivel a Humble Indie Bundle 1 tartalmazza a penumbrat. makom van most.<#vigyor2> Ennyiert mar megy a kosarba.
tototto
nyammi Ball meg Amnesia kell 😊

Tinman
Amivel gondom van:

Okami - PS2-re is megvan.
New Super Mario Bros - Tökéletes volt DS-n letolni.
Red Steel 1 ....
Red Steel 2 .... Még a Wii-sek is szidják.
Monster Hunerek talán az összes Sony masinán is jelen vannak.

Ami érdekelne:

Super Mario Galaxy 1
Super Mario Galaxy 2
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Metroid Prime Trilogy
Donkey Kong Country Returns
Metroid: Other M
Super Paper Mario
Dead Space elõzmény

A többit egyszerûen az oltári low q. graf miatt nehezebb 2010-ben feldolgozni... de azért menne, csak nem olyan aranyáron, amennyiért adják.

Daell Drow
Hat a mai akcio felejtos, azert komolyabb cimeket is rakhatak volna be.
Radasul en a Quake packot 7,4 euroert vettem osszel a quakecon akcio kereteben, most meg 10 euro.
Ma csak a plants vs zombi erdekel estleg.
Dawn of war 2 gold meg megint nincs.<#rinya>
Tinman
Fent az Archon az indiek között NAPI akcióban!!!!

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

zzeN
Nekem se jön be(múltkor újraindítás után igen), de kis ablakba bedobta mik lesznek az akciók.

Dead Space: 5.1
Kane and Lynch 2: 5
BiA Pack: 8.74
Quake Collection: 10.2

Totti5
Super Mario Galaxy 1
Super Mario Galaxy 2
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Super Smash Bros. Brawl
Metroid Prime Trilogy
Okami
Kirby's Epic Yarn
Donkey Kong Country Returns
New Super Mario Bros. Wii
GoldenEye 007
MadWorld
Disney Epic Mickey
Metroid: Other M
Red Steel 1
Red Steel 2
Rabbids Go Home
No More Heroes 1
No More Heroes 2
Little King's Story
Super Paper Mario
Monster Hunter Tri
Dead Space: Extraction

Hírtelen ennyi. ( rakat XBLA/PSN féle cím a Wii árkéd felületén )

balee4
Ezért utalálpm, hogy nem lehet szerkeszteni a fórumon, elég értelmetlen amit írtam. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Na szerencsére most sem emelnek ki pénzt a zsebembõl <#levele>

balee4
Nem a steam-õl beszélte, hanem PS3-ról és PSN-rõl, de helytálló a megállapításod.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mount & Blade Complete Pack steamen

NEOreg3
valve valamit elnézett

szerk.: már jó

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

NEOreg3
super mario galaxy 20-szor

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Totti, komoly kérdés:

Mi az a 20 cím ami Wiic exclu és kihagyhatatlan? Ha ráérsz felsorolhatnád.

Eddig kitartóan sikerült megállnom, hogy ne költsek szinte semmit 😄
Így is van kb 20 Steames játékom, felesleges lenne még több, hisz úgysem igazán van idõm játszani.

Az egyedüli amit megvettem az a Winterbottom és a Humble Bundle 2 😊

Áhh pedig ott a Crysis, a Kings bounty stb... de nem kéne még többet elkölteni ilyesmire😛

HappyHunter
Énis a RUSE-ra vártam az elejétõl fogva. 😄

Be happy. :) Running!

grebber
Bebaszna megint ugyanezek lennének ezek már mind voltak.Fel is kötném õket!

1500Ft-ig ezek jöhetnének hozzám:

Company of Heroes Anthology, Two Worlds 2,Alone in The Dark 5.