Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért 2000 fontért ne rendelj Karel Gott lemezeket :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Mindjárt írom p.ü.-ben a belépési adataim, remélem nem élsz vissza vele... szerintem nem fogsz, amennyire megismertelek. Ugye? Ugye? Ugye?
Az a vicc, hogy már bánom, hogy segítettem, mert ez már egy ideje nekem ciki, de nagyon...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Angliában kritikus volt az elmúlt két hétben a hóhelyzet.
2. Karácsonyi idõszak volt. Hiába EU, a kimenõ-bejövõ vám sokkal szigorúbb, ezt mondták is, hogy akár megtízszerezõdhet is a várakozási idõ a szigorított ellenõrzések miatt.
3. Nem tudom pl. a zavvinak van e csomagkövetõ szolgáltatása, de az sok kérdésre választ ad 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szopogassanak arzénos cukorkát! <#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valami galaga szerû lövöldözõs, kellene. Ami látványos, hangulatos, jó a zenéje, de azért egyszerû, és elmegy egy 2mhzcerkával/6600gtvel.
RedAlertet1-et nyomatja lassan 5 éve, és már megõrülök este, amikor már számolom a bárányokat, átszûrõdik a zaj, hogy afförmití, áknólidzs, ratata tata ratatata 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ugye tavaly 27 vagy 28-án csináltattam netes kártyát.Ma jött egy levél a kártya pin kódjával. De hol a kártya azt mikor kapom meg?
Next PC upgrade: 2022
meg ebbõl a gyûjteménybõl,megvan nekem is kb 30!!
de szerintem sokan vannak ezzel így !
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
azért van bent pár nagyon is figyelemre méltó!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Annyi a böki a dologban, hogy ha esetleg kettõt rendelne akkor jó lenne ha el is postázná nekem.
We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below
Lehet hagyom az egészet, majd letöltöm warezba. Pedig 3300 ft-ért megérte volna..