Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ment p.ü.... teljes jogod van.
Azért 2000 fontért ne rendelj Karel Gott lemezeket :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Csak annyit adj meg ami feltétlen kellhet nekem a reklamáláshoz, ezt te tudod jobban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Én is ezt kérdezem: egyik haverom 20-án rendelt és már múlt héten megkapta. Nekem 14-én adták fel és semmi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
nincs csomagkövetés, mert standard air maillel jön. én 20dikán rendeltem csomagot, és két ünnep között már megjött, szal ami eddig nem jött meg azért érdemes reklamálni.
Tinman
Totti!

Mindjárt írom p.ü.-ben a belépési adataim, remélem nem élsz vissza vele... szerintem nem fogsz, amennyire megismertelek. Ugye? Ugye? Ugye?

Az a vicc, hogy már bánom, hogy segítettem, mert ez már egy ideje nekem ciki, de nagyon...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ezt elfogadom, de akkor más miért kapta meg mult héten pár napra rá hogy megrendelte??

Fabio Capello
Gyerekek, nyugi már.

1. Angliában kritikus volt az elmúlt két hétben a hóhelyzet.

2. Karácsonyi idõszak volt. Hiába EU, a kimenõ-bejövõ vám sokkal szigorúbb, ezt mondták is, hogy akár megtízszerezõdhet is a várakozási idõ a szigorított ellenõrzések miatt.

3. Nem tudom pl. a zavvinak van e csomagkövetõ szolgáltatása, de az sok kérdésre választ ad 😊

Totti5
A helyzet az volt hogy ezt a játék ( Forza 3 Unlimited ) itthon nem jelent még meg, talán idén megfog valamikor és sehol sem lehetett kapni, ahol pedig lehetett ott több hetet mondtak mire lesz. Gondoltam akkor külföldrõl be kellene rendelni, mert nagyon kellett. Tinman segített is benne, mert nekem nincs netes kártyám, de ha tudtam volna hogy alapból 10-15 munkanapot mondanak rá ( abban voltam hogy 1 hét alatt itt van mint ahogy másoknak szokott ), akkor nem kellett volna, de ugye akkor már levonták az összeget. Nekem most nincs játékom, 2 naponta járkálok a postára hogy hátha ott van és csak a postás béna, és Tinmannak is felesleges macera velem/helyzettel foglalkoznia:I faxa.

balee4
Egy ideig én sem, pedig zavvinál rengeteg jó cuccot lehetne olcsón venni, de így nem merek többet rendelni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
én már régóta ezen a véleményen vagyok. Amit itthon meg tudok venni azt megveszem, legfeljebb 500 vagy 1000ft-al drágábban. Na és?

Totti5
Az biztos hogy én többet nem fogok venni játékot külföldrõl. Ennyit nem ér az egész.

Totti5
Az a vicc hogy jelenleg a 10 percnyire levõ boltban már tegnap megvehettem volna ugyan ezt 500 ftval drágábban... lassan 1 hónap telik el és még kitudja mennyi, vagy hogy egyátalán meg e kapom. Ha lehetne azonnal visszamondanám, csak ugye pénzt levonták szinte egybõl, mert az fontos, de hogy megkapjam idõbe az már le van szarva ( persze lehet hogy simám csak a postán keveredett el vagy valaki ellopota ).

IMYke2.0.0.0
😞
Szopogassanak arzénos cukorkát! <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
PC-re nem jött ki a DLC. 😞

IMYke2.0.0.0
Én még csak az alapjátékkal játszom - nem néztem utána - PC-re van (valami) DLC?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Holnapig várok, aztán megy a mail, ez már tényleg nevetséges.

Totti5
Nem jött😞

pointer4
Köszi köszi! 😄
balee4
Totti: csomag Neked sem jött meg?

balee4
Prince of Persia + Epilogue DLC

Carlos
😊
venni kell egy fülest is.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Carlos
jets 'n' guns

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
Srácok, ajánljatok fateromnak valami játékot 😄
Valami galaga szerû lövöldözõs, kellene. Ami látványos, hangulatos, jó a zenéje, de azért egyszerû, és elmegy egy 2mhzcerkával/6600gtvel.
RedAlertet1-et nyomatja lassan 5 éve, és már megõrülök este, amikor már számolom a bárányokat, átszûrõdik a zaj, hogy afförmití, áknólidzs, ratata tata ratatata 😄
w77d
legelsõnél nekem is úgy kellett, de mikor az lejárt, a másikat már küldték és úgy kellett aktiválni...

Daell Drow
Nekem nem postan kuldtek hanem bekellet menenm, es akkor kaptam meg. De mar aktivalva pin kodal.
Tinman
Vagy e-bankon keresztül.

Tinman
<#eljen>

w77d
ez így van, minden kártyát telefonon vagy személyesen aktiválni kell...

Sir Quno Jedi
A bankok általában postán küldik a bank és hitelkártyákat. Míg nem aktiváltatod, csak szemét, egy darab plasztik, nem tudnak vele 1xûen visszaélni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lolSL
mondjuk az is szép bank ami postán küldi a kártyát 😄

bakkerman
fable tlch-t jatekaim.hu-n 4-5k-ért árulnak 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD arcpálma cd galaxison újonnan 990 forint 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD akurvaanyjukat xDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Daell Drow
Itt a wow bol is van vagy 10 darab, meg az osszes blizz game legalabb 3x megvan.
bakkerman
20-at ha ér...ez az 50 max azoknak éri meg,akik nagyon nagy gyûjtõk,dehát nekik meg eleve megvannak ezek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Azt egész véletlenül pont tegnap raktam fel, és hát nem bealáztak rögtön az elsõ küldetésben? Egész vicces volt, és picit görbe tükör a mai játékoknak is. Az volt a feladat ugye hogy meg kell védeni Threepio-t(nem értem miért de így van írva a gémben és nem 3PO 😊. Védem-védem õket, de folyamatosan fossa a birodalmiakat a gép, a végén teljesen elözönlenek és meghal mind2 droid. Bennem mi volt az elsõ reakció? Biztos valami szkript és következõ pályán meg kell menteni õket, blabla haladjunk tovább. Hát nem szkript volt, hanem restart 😄D<#idiota> Jó kis game, ma folytatom sztem 😛

w77d
tulajdonképpen tiszta Empire at War volt, csak egy picit nehezebb...

Tinman
Ez nekem azért furcsa mert nekem a CIB-es internetkártyahoz nem volt semmiféle pin kód, hiszen ez egy virtuális kártya csak netes fizetéshez jó. Nekem a kártyát küldték postán és semmi egyebet.

zorrobomber
Jaja, ismertem azt a nevét is, szerintem azon kevesek egyike voltam aki többször is végignyomta mindkét oldallal. Szar menürendszere volt de hangulatos volt nagyon. Na meg az ûrcsata is botrányos volt, de asszem ki lehetett hagyni, szóval nem osztott/szorzott.

zorrobomber
Szokták külön küldeni, érthetõ okokból. Hogy tudsz használni egy kártyát? Igen, a pin kóddal együtt. Nem akarják hogy más használgassa, mondjuk a postás bácsi.

grebber
Bocsi hogy itt kérdem.
Ugye tavaly 27 vagy 28-án csináltattam netes kártyát.Ma jött egy levél a kártya pin kódjával. De hol a kártya azt mikor kapom meg?

Next PC upgrade: 2022

w77d
A Star Wars Rebellion anno nekem is meg volt ilyen nagy dobozosban, csak Supremacy néven. Azért mondom hogy az volt, mert a borító 1 az 1-ben ugyanez volt.

zorrobomber
Star Wars Rebellion és a Myth finom falat még innen, de vannak elég értéktelen darabok is. Amúgy Myth-et nemrég próbáltam és simán elindult Win7 64-bit alatt 😊

Carlos
Azért az a Duke Nukem 3D fincsi lehet.

Þór vígi þessi rúnar

soo277
Ja szerintem is!
meg ebbõl a gyûjteménybõl,megvan nekem is kb 30!!
de szerintem sokan vannak ezzel így !

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

annyiért eladhatatlan szerintem....
soo277
50ropi!!!<#wow1><#wow1><#wow1>

azért van bent pár nagyon is figyelemre méltó!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

blackcalibra
Be akarnék szerezni egyet én is.
Annyi a böki a dologban, hogy ha esetleg kettõt rendelne akkor jó lenne ha el is postázná nekem.
de lehet:kizárólag a saját termékeit.az amazon gyûjtõhelyként is funkcionál,más boltok is forgalmazzák a honlapon a portékáikat,na õk nem küldenek ide....
Az amazonról nem is lehet hozzánk rendelni? Nézegettem a rendelést, és a végén ezt írja:

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below

Lehet hagyom az egészet, majd letöltöm warezba. Pedig 3300 ft-ért megérte volna..

balee4
Akkor most kihagyom.