Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, eddig az nem volt egyértelmû, hogy semmi mást nem csináltál - én például biztos nem tudnám megállni. Így viszont éppen az nem derül ki, hogy az egyebek mennyiségre és minõségre milyenek, tehát ha sokan ezek miatt húzzák a szájukat, akkor ezekre a kritikákra nem is tudsz felelni.
w77d
én csak az alapsztorit toltam eddig le...

Olvastad artyt? Sandboxot várt. Tény, hogy San Andreas-i méreteket kár volt tõle várni, de a fejlesztõk is ígértek számos pótcselekvést, melyeknek illene értelmesen kitolni a játékidõt. Ráadásul ha jól értem, ebben már a sztori DLC is benne van. Ráadásul ha csak nem egy egyszerû TPS-ként tekintünk rá, továbbra sem a shooterek játékidejének kellene referencia gyanánt szolgálni. Például ha az új Deus Ex játékideje 15 óra lesz, sírni fogok.

Milyen következtetéseket lehet tehát levonni az alábbiakból?

1. Lineáris a játék, van egy 15 órás fõszál, és kész.
2. Lásd fenn, de a mellékküldetések és a pótcselekvések annyira érdektelenek, hogy azokkal érdemben egy hozzád hasonló rajongó sem foglalkozik.
3. Érdemes ugyan az említett extrákkal is foglalkozni, de ezekkel együtt is csak 15 óra.

Választhatsz, vagy kínálhatsz egy negyedik alternatívát, de amit eddig írtál, az nem hangzik biztatóan. Bár hozzáteszem, nálam ez valószínûleg 20-30 órát jelentene, mert ahogy elnézem, eléggé villámjátékosnak tûnsz.
w77d
nem haltam meg és a töltések max egy 10 percet vesznek le az idõbõl. ezzel az eredménnyel nem kell szégyenkeznie a mai játékok között ez tény...

A Steam bruttó idõt mér (tehát a játékon kívüli szórakozás, a pályák betöltése, a meghalások miatti újrakezdés, minden benne van), úgy nálam a Half-Life is 36 órára jött ki... Különben pedig a Mafia II-t nem egy csõFPS-hez kellene mérni. Ezzel az adattal jobban elijesztettél a játéktól, mint bármely korábbi vélemény.
w77d
a steam accomon megnézheted, nekem 15 óra játékidõt adott úgy, hogy egy percig nem untam.... szemléltetésként a Metro 2033 9 óra volt úgy, hogy nem siettem...

bakkerman
nekem az 1 jobban bejött,nincs rossz hangulata ennek se,de picit nekem túl lineáris a játékmenet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arty
mennyi eddig az össz játékidõd?
mennyi mellékküldire volt ideged?

na, ez a gond. sandboxtól többet vár az ember - dlc-kkel együtt lehet, hogy már oké, de az ugye a tesztekkor nem volt az alapjáték része.

Forza.

w77d
ohh nagyon sajnálom 😞 de azt hittem, mindenki számára egyértelmû, hogy itt fog összeérni a két történet....

IMYke2.0.0.0
Tényleg spoiler volt. <#szomoru1> Én még rá se szagoltam a Mafia II-re!

Mindenkinek: játéktörténetet érintõ hozzászólásnál tessék spoiler tagot használni, sosem tudhatjuk ki játszott és ki nem vele a betévedõk közül!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
Szerintem itt ez egy csúnya spoiler volt (én még csak az elsõ résszel játszottam), annak ellenére, hogy sejteni lehetett a készítõk részérõl nem marad ki a ziccer.

Bence94
pontosan

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
szerintem zseniális... tele van olyan pontokkal, hogy azt mondja az ember hogy ez igen, vagy csak szimplán könny jelenik meg a szemedben mikoözben mosolyra áll a szád, ilyen rész pl az amikor az elsõ rész fõhõsének a végzete találkozik a mi sztorinkkal, és láthatjuk szinte ugyanazt a videót, mint az 1-ben csak a szemszög más, meg a minõség 😊

Daell Drow
hat pedig szoktak ilyen 75% akciok lenni
hallowenkor is, illetve nyar elejen juniusban is volt egyhetes akcio.
w77d
hát én ilyen átlag akcióknál sosem láttam 20%-nál nagyobb leárazást...

Szokott lenni nyáron, és most Halloween kapcsán is volt egy talán hetes akcióhullán a treasure hunt elõtt. De nem is az idõközökkel volt bajom, hanem a 20%-kal.

Nyilván egy játékot vagy szériát érintõ akciók vannak majd minden hétvégén, olykor hét közepén is.
balee4
éppen ellenkezõ véleményen vagyok, sztem csak egy jó közepes játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
már bocsánat "de nagy szart" 2 új történet.a legnagyobb hiba a dlc-ben hogy erõltetik ezt a "árkádosabb fán fú de király líderbódal" dolgot plusz, hogy a jimmy-ben nincs semmilyen történet(pedig hatalmas potenciál van benne) a joe-ban pedig már van történet meg cut-scene is csak ott is kihagytak sok dolgot...

lolSL
én akkor vettem volna meg ha a dlc-k nem ilyen összehányt szarok
az alap game tényleg jó volt, de ezzel tönkretették az élményt számomra

w77d
én minden megjelent DLC-t megvettem hozzá... 2 új történet + 5 jármû és ruha csomag

Bence94
nyáron is volt ilyen akcio

Bence94
végre valaki! Szerintem is büntet és iszonyat hangulatos még így félig-meddig kiadva is...viszont én csak a joe kalandjait vettem meg hozzá meg egy pakkot (ami egyébként debug moddal láthatod a garázsban és vezetheted is õket igaz ruha nincs)

w77d
én nem vettem észre nagyon gyakrabban akciókat, pedig naponta belépek steamre...

kissebbek szoktak lenni random módon úgy kb 3 havonta, de akkor ne számíts ilyen leárazásra, max 20%-okra..

Már elnézést, de erre az állításra csak ennyit tudok reagálni: fenéket!
w77d
ekkora akció csak akrácsonykor van. kissebbek szoktak lenni random módon úgy kb 3 havonta, de akkor ne számíts ilyen leárazásra, max 20%-okra..

grebber
Steam-en milyen alkalmakkor szokott még ilyen jóféle akció lenni??

Next PC upgrade: 2022

w77d
nna befejeztem a Mafia II alapsztorit. Nem értem pár helyen miért húzták le, szerintem kegyetlen jó játék. A sztori és a játékmenet nagyon a helyén, a hangulat és grafika is. Van olyan jó, mint a legendás elsõ rész...

kíváncsi vagyok a 2 DLC-re, holnap elkezdem valamelyiket...

Jani21
Nem is a postára értettem, hanem a game.co.uk-re (szerintem nem olvastad el figyelmesen mirõl van szó). Eddig nekem egyenként, külön csomagként küldték a játékokat, ezért találom érdekesnek súlykorlátot megadni rendeléshez, akkor már inkább mennyiségben legyen megadva, hogy mennyit kézbesítenek 3 fontért. Csomagnál persze, hogy van ilyen, azonban ne keverjük a rendelést a csomaggal, mert több darabszámú rendelés esetén külön csomagokban küldik a cuccokat, így a csomagok külön-külön el sem érik a súlykorlátot.

tototto
a postán a csomag súlyát nézik nem azt hogy mennyi játék van benne

Jani21
Én is csak két alkalommal rendeltem tõlük, és legutóbb egyszerre három játékot. Azt gondoltam, hogy 3 fontért csak bizonyos mennyiségû játékot küldenek, hiszen van egy határ, ami fölött már nem érné meg nekik, de azt nem gondoltam volna, hogy tömegben van ez a korlát megadva. Sokkal logikusabb lenne a darabszám.

szabii98
Nekem eddig mindenem megjött mindig...

I met God. She's black

balee4
Nevetséges...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tototto
én teljesen rá vagyok kattanva, most a Hell dark pályáin járok eddig minden A+ -s és minden bandage megvan 😊

lolSL
nem a megítélésünk, hanem a magyar postánk. nemzetközi feketelistán van az ország a sok eltûnt levél/csomag miatt, sok cég nem vállalja a kockázatot.

w77d
azé a super meat boy sem egy egyszerû dolog sokszor XXXD

HappyHunter
Én super meat boyozni szoktam közben hogy megnyugtassam az idegeimet.

Be happy. :) Running!

w77d
a vásárlói magatartásunk nem rosz, csak sok a hülye bolt, aki a politikai és egyébb hírek alapján ítélnek... magyarok is kifizetik amit rendeltek, innentõl nem tök mind1? ha háborús zóna lennénk akkor megérteném...

zaki
Na majd kiderül. 5 játékot rendeltem a Gamerõl, kiváncsi vagyok hogyan érkeznek meg. Elsõ rendelésem, szóval valószínûleg te jobban tudod a dolgokat, mint én... 😊

balee4
Most nézem a válaszható országokat, és csak pislogok, mindenhova szállítanak, még Szlovákiába is, csak hozzánk nem? Minden kis szar ország fel van sorolva csak hazánk nem... Mi a francért, ennyire szar a nemzetközi megítélésünk?

w77d
gyerekek ez a Braid kegyetlen nehéz sok helyen XD

balee4
Szállítanak õk hozzánk?

Vagy esetleg tud vki olyan amcsi oldalt, ami szállít hozzánk?

Jani21
Az eddigi rendeléseim külön csomagokban érkeztek, még úgy is, hogy az egyik játékból két példányt rendeltem. Valóban neked van igazad, az itt leírtak alapján tényleg rendelésre mondják az 1 kg határt nem csomagra, bár én szerintem fogalmazhatnának egyértelmûbben is.

zaki
zavvin küldik ki egyesével és 1 font a postaköltség, game.co.uk-n pedig 1 kilóig kézbesítenek, én úgy tudom. faqban is így van leírva.

balee4
Akkor esélyes, hogy jövõ héten megjön, karácsony elmúlt, a hó meg elolvadt. 😄

lalakov
Köszönöm. <#worship>
Jani21
Nekem nyáron az Uncharted 2 Special Edition három nap alatt itt volt (vasárnap rendeltem, szerdán már nálam volt), azonban most a karácsonyi idõszak alatt a dec. 10-én rendelt játékok 23-án és 28-án érkeztek meg.

balee4
Game-rõl mennyi idõ alatt jön meg a csomagok?

Jani21
Valaki itt egyszer linkelte ezt az oldalt. Mondjuk legutóbb a szemfülességemnek köszönhettem azt, hogy 5 fontért sikerült Batman Arkham Asylum c. játékot bezsákolni.

Jani21
A játékokat külön csomagokban küldik, nem egy csomagban. Így csomagonként nem lesz a súlyhatár felett.

lalakov
Köszönöm <#smile> , azt hittem drágább a szállítás, de ez belefér. Tudok várni a vásárlással, nem sürgõs. Az, hogy mi, hol akciós erre van valami gyûjtõ oldal vagy minden nap nézegetni kell az online üzletek oldalait?