Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én linkeltem már be az biztos😊))
Atkamon
Szerintem az Overlord iszonyat jó volt, Kasumi meg az egyik kedvenc karakterem lett, kár, hogy nem lehet vele többet beszélgetni. Shadow Brokert meg Arrival-t még nem próbáltam, majd ha újra elõjön a Mass Effect mániám, akkor megveszem õket.

davidka003
2k-ért volt pár hete elsõ kiadás cdgalaxisban.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lolSL
hát én si csak a story miatt ajánlom
egyébként kár költeni rá így hogy jön a 3. rész.

wedge31
Arrivalt én nem ajánlanám nagyon gyenge lett, akkor már inkább a Overlord vagy a Katsumi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Atkamon
A Bring down the sky az magyar, a Pinnacle Station nem.

De az egyik magyar, mellékelve is volt a gyémánt kiadáshoz.

MerlinW
Ha az elsõ részre gondolsz, emlékeim szerint egyik sem az (2 van).
ME2 utolsó 2-3 DLC-je angol, viszont mindegyikhez van magyar fordítás.

[merlinw.org]

w77d
az ME DLC-k közül mindegyik magyar nyelvû?

wesker24
Grat ! Az nekem is megjött mindenféle gond nélkül !
MerlinW
Hoppá Zavvi-tól megjött az AC2-õm mindössze 5 nap alatt. Ilyen sem volt még😊

[merlinw.org]

Legalább a fõbb DLC-ket meg szeretném venni! Ilyen fegyverlószarok nem kellenek nekem, de Katsumi, Arrival, Overlod, Shadow Broker minimum kellene... ez meg már 2480 pont lenne (ebbõl van 1600-om itthon!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Smuge
Igen nagyon jó oldal, ráadásul magyar.

Shep
Kösz de ez így még nem az igazi, mert tõlük drága a posta, majdnem annyi, mint maga a játék. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
Shep
Wanted Weapons of Fate-et még mindig nem látott senki sehol olcsóér?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
ne vegyél meg minden dlct.. shadow broker + arrival bõven elég, a többi csak lövölde minimális storyval meg random tárgyak.

lehet, hogy akkor élek majd a lehetõséggel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az ea downloader egyszeru, letisztult kezelofelulettel rendelkezik, konnyu hasznalni es eleg gyorsan jonnek lefele a jatekok. a dlc-ket viszont nem ott tudod megvenni, hanem a bioware social oldalan.

Egyébként elég olcsón van az EA STore-ban ez:

Dragon AGe Ultimate Edition csak 30 dollár~ 5570 Ft jelenleg!

EA Storrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Mert most aki megvette a DA 2-t az megkapja ingyen az ME 2 alapjátékot (EA Download manager-en keresztül), namármost 3200 bioware pontért meg tudnék venni minden DLC-t... ebbõl van nekem itthon 1600... Mennyire biztonságos, jó, és gyors ez az EA STore és az EA Downloader?

Nem nagyon hiszem, hogy innen van olyan, akinek nincs meg, de hát ki tudja!

IMYke2.0.0.0
Nagyon jó ár! <#eljen>

<Én nem adom még el a saját példányomat. Sosem lehet tudni :9>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Boltban jelenleg is 3590 Ft az ára újonnan (és az semmiben nem különbözik az én verziómtól)!

Ám ha valakit érdekel... Eladnám elcserélném a bontatlan Dragon Age Origins magyar nyelvû alapjátékomat! Ára: 2000 Ft (ennyiért vettem a boltban én is, ha innen viszi valaki, akkor nem rakok rá hasznot)!

Mivel megvan a játékból az Ultimate Edition ezért nincs rá szükségem...

IMYke2.0.0.0
Épp most mentem le annak a képeit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Azaz😊 MGS 1-2-vel játszottam PC-n. Legjobb játékélményeim voltak. Elsõsorban a történetvezetés és a zene miatt. Viszont elég szorosan kapcsolódnak egymáshoz a részek.

[merlinw.org]

Az a Wow Cataclysm Artbook nagyon faja... szívesen átlapoznám!!!!

pointer4
Uncharted-et fps célzós részénél kivettem, és 3 éve nem látott gépet 😞
szerintem a heavy rain es az uncharted miatt siman megeri ps3-at venni. foleg az elobbi... az mar muveszet.

IMYke2.0.0.0
Megígéred nekem, hogy nem adod el még a GT5 és Uncharted-et?

Totti5
Van pár, de ha az Uncharted 1 tetszett akkor a kettõttõl magad alá vizelsz😊 nagyon sok játék van az exeken kívül is ami csak a két konzolra jelenet meg, pl az Enslaved is ilyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0

pointer4
Na abból valami újat megnézek, a te ízlésed ismerem kb 😄
Volt valami Metar Gear PC-re régen, valami bazi nagy kérdõjel meg felkiáltójel jelenik meg a rossz fiúk feje felett, az az? 😄

Totti: Enslaved-et megnézem, köszi a tippet.

MerlinW
Én egyetlen játék miatt akartam anno PS-t venni, az pedig a Metal Gear Solid. A többi nem érdekel. Talán a Heavy Rain, oszt annyi. Így inkább lemondtam róluk és nem vettem😊

[merlinw.org]

pointer4
Hát lehet, bár nem is tudom mennyi PS3 exkluzív van.
Totti5
Akkor nagyon sok minden kimaradt, lényegében alig játszottál valamivel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nincs píeszszrím, De gondolom megér ennyit. Fõképp az ajándékokkal.
De hidd el, szívesen megvenném Tõled, mert hiszem, hogy garantáltan jó állapotban vannak.

IMYke2.0.0.0
Én ezt nem tudhatom.

pointer4
Fogalmam sincs mennyi a használt piaci ára 😄
GT az még fájó a maga 12es bolti árával, uncharted az már régi.
7+3 at megér?
MerlinW
Cseppet túl van árazva a csomag😊 4-6000 forinttal😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit: "Bioshock 2, Batman Arkham Asylum, Metro 2033, Stalker - Call of Pripyat
Mindegyik játék eredeti fóliájában!" - 14.000 Ft.

IMYke2.0.0.0
Gran Turismo-t (ajándékokkal) mennyiért?
Uncharted-et?

MerlinW
Ne mi döntsük már el mit mire használ. Az övé, azt csinál vele amit akar.
Mellesleg amellett, hogy nem kell bekapcsolni a PC-t, kényelmesebb konzolon konzollal játszani, mint PC-n.

[merlinw.org]

pointer4
Ja, jogos.
Gran Turismo 5 meg van hozzá egy európai meg egy japán prológ (ajcsiba kb 😄)
Uncharted
Heavenly Sword
Motostorm
A többit már elcsereberéltem 😄
Ha számít, ezek még elsõ kiadások, nem premium, vagy minek nevezik a mostani régieket, újra kiadva.

#20621: Hát erre való, játékdoboz. PC-t meg még nagyobb szégyen lenne, kb 10x olyan erõs 😄
Bence94
erõmûvet emura használni... grat van pc-re is szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a többieket azért érdekelné, hogy miktõl és mennyiért kívánsz megválni...

pointer4
Enslaved et nem néztem, az Uncharted/Resistance hozzá járt a géphez, hát fps-t ezzel a gyík joypaddal irányítani, komolyan mondom idegrohamot, és ínhüvelygyulladást kapok tõle. Egyszerûen nem erre lett kitalálva, bár elhiszem, hogy valaki hozzászokott, és egész ügyesen tolja vele, de fps-re csakis egér. Még billentyûzettel a doom1 meg dukenukem et is jobban tudtam tolni, mint ezeket 😄
GoW sorozatot már többen mondták, most bevágtam torrentbe, meglesem õket.
GT5öt 4 óra játék után kuka, 3 éve még talán nyomtam volna, de ma már (hogy megismertem a pc-s szimukat) nevetséges fizikában, játékélményben meg nulla. Rokonok szoktak vele játszani ha jönnek, most felmásoltam az egészet a winyóra, és eladom a lemezeket.

Bár sok játék ugye jött pc-re is meg ps3ra, az pc-n úgy is jobban fut, és jobban is néz ki, azt eleve ps3ra meg se szerzi az ember.
De ez a SNES emu, ez joypaddal nagyon jó (amire való ugye, Mario) 😄
IMYke2.0.0.0
Rohadt életbe! Mindig csak konzolos gyûjtõikrõl találok nagyobb, szebb, jobb, teljesebb képeket!
Kurvák vére...

IMYke2.0.0.0
Zóanagyvarázsló tett már fel képeket - vélhetõleg közel sem a teljes gyûjteményérõl.
Igaz, Te pedig minden érkezéskor szoktál.