Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Slim gépen kívül pedig nem érdemes mást venni, használt 3-4 éves modellt meg pláne nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
sõt, ha olyan modellt szerzel be, akkor az még viszi a ps2 lemezeket is.
1587-BN79-MTDH
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na a lényeg, hogy már azzal is elég sokat toltam, természetesen végig is vittem... aztán jött a 3D.
Sokatoknak itt nem lesz ismerõs a null-modem kifejezés, de bizony mi így is toltuk Duke-ot multiban, sárga Ikarusz buszon zötykölõdve egymáshoz a nagy dög CRT monitorokkal és gépekkel.
Emlékszem annyit szoktunk gémelni, hogy egymásnak készítettünk kaját :-)
Östeni pizzát szoktam kreálni :-D
Aztán talán egy fél vagy 3/4 évvel késõbb megvettük életünk elsõ modemjeit, szerencsére akkor már volt 33.6-os, nem csak 14.4-es, mert ez utóbbi ultragáz volt. Azzal is sokat toltuk, baromi sok tel. számlát fizettünk akkoriban :-/ Sajnos mind a null-modem, mind pedig a modem elég sokat szakadozott, a modemet meg nem volt egyszerû belõni sem... emlékszem az én Rockwell-em egy raklap jumpert hordott magán, COM port, baud rate, IRQ, DMA... voltak ott finomságok. Aztán vettünk hálókártyákat 10-est áfkorzt és forrasztgattuk a BNC kábeleket, végelzárókat cserélgettünk etc. Sokan azt sem tudják már, hogy mik ezek...
Simán 2-3 évig is elvoltunk a Duke 3D multival.
A fentiek tükrében szerintem érthetõ, hogy megvettem... ez kicsit olyan, mintha a múltam, a gyerekkorom egy kis szelete jött volna vissza.
Toltam a demo-val, nem volt nagy szám, de egynek jó lesz és talán felidézi majd a régi szép idõket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sztem sem bánom meg, rengeteg játékot szeretnék bepótolni rajta 😊 Az a jó, hogy itt fillérekért vannak a használt játékok, szal relatíve kis pénzbol meg tudok venni sokat. Egy 320-asat néztem ki 200 fontért.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Viszont az elgondolás helyes, ezért kacsintgatok én is másmerre is 😉
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De még nincs, azt is a közeljövõben akarom megvenni 😊 Kicsit durva, hogy eddigi "PC-s" létemre most egyszerre kétféle konzolba is beruházok. De úgy vagyok, mint Tinman, hogy nem akarok kimaradni egy csomó jóból, csak azért, mert makacs vagy szûk látókörû vagyok...
Hála az itteni fizetésemnek, én egy ps3-ra tudok végre beruházni. Már nagyon várom, hogy játszhassak az exekkel 😊
Néha bekattanok és elkezdek nézegetni régi-régi játékmagazinokat. Legutóbb egy 2000 februári 576-on mosolyogtam jókat! A cikkíró a DNF elõzetes elején leszögezi, hogy a DNF soha nem fog megjelenni, majd felvázolja a játék addigi szenvedéstörténetét, ami már akkor elég volt ahhoz, hogy az egész projektet komolytalannak vegye az ember, és csak legyintsen rá... És ez több mint tíz évvel ezelõtt volt!
Igen, ez már játéktörténelem, de úgy látszik a játéktörténelemnek is vannak szégyenfoltjai, amire jobb lenne nem is emlékezni...
Amúgy minek ebbõl gyûjtõi? Pár órás, középszerû FPS -> ha nagyon etikus akarok lenni, akkor veszek egy normál kiadást, "letolom", majd igyekszem minél gyorsabban megszabadulni tõle...
Eladó játékok hihetetlenül olcsón!
10db vásárlása esetében csak 300Ft/db!!!
Cossacks 2 - Napoleonic Wars - White Label kiadás
World of Goo elsõ kiadás (a továbbiakban EK)
World in Conflict EK
Far Cry Ubisoft Exclusive
Need for Speed Underground EK
Tomb Raider Legend EK
Rush for Berlin EK
Sim City 3000 UK Edition nem elsõ kiadás
Civilization 3 Complete nem elsõ kiadás
Sim City 4 EK
Sim City 4 Rush Hour EK
Joint Task Force EK
Jade Empire Special Edition Legjobb Választás
Dracula Origin EK
Railroads EK
Rollercoaster Tycoon 2 Deluxe nem elsõ kiadás
Heroes MM 5 nem elsõ kiadás
Codename Panzers Phase One EK
Settlers Heritage of Kings nem elsõ kiadás
www.gportal.hu/bioshock
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én az Erste Banknál vagyok és a neten szoktam intézni a bankos ügyeimet !
A konyvvel egyutt a Metro is nagy élmény volt, várom a Last Lightot 😊
Természetesen a Brotherhood is remek játék, a multi is tetszik 😊
A Portal szintén zseniális, lazán megugrotta az elod által felállított lécet 😊
BTW ha valakinek itt még megvan boxra és benne lenne egy coopban, vegyen fel nyugodtan 😉

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szerk.:
Hétfõn jön is a játék. 😄
I met God. She's black
Az hogy 14 evessen at veheted jo kerdes, futar fuggo. Szerintem at veheted ha ugy allsz hozza.
Call of Duty 4 Goty
sims 3
sims 3 modern cuccok
Kepet nem teszek, mert tok sablonos.
2 kérdésem lenne,
ha most megvenném a CD Galaxisról a BFBC2-t, akkor ugye csak 21-e után jönne meg. 21én lejár az akció. Akkor akciósan kapnám meg vagy fizethetem ki a 2x annyi pénzt?
A másik az, hogy nem lesznek itthon szülõk, én pedig még 14 sem vagyok. Ha az én nevem írom a névhez akkor aláírhatom és átvehetem? Gondolom nem. :/
I met God. She's black
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Én a játék végéig elvittem, de onnan már csaltam, mert a gép is csalt rendesen (semmibõl elõtûnõ fullos seregek, ez fõleg azért gáz, mert lehetetlen pótolni az elveszett embereidet)!