Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rémlik valami kavarás, hogy egyes PS3-ak viszik a PS2-es játékokat, mások meg nem. Én úgy tudom, hogy az itthon kapható modellek nem játsszák le. (Ennek most nem néztem utána, szóval lehet hülyeséget mondtam, akkor majd megcáfoltok).

Totti5
Ami sokat nem ér valljuk be... HDtévén élvezhetelenk azok a címek, ráaádsul 4:3. Jobban jár ha vesz egy PS2õt és ráköi egy CRT TVre.

Slim gépen kívül pedig nem érdemes mást venni, használt 3-4 éves modellt meg pláne nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát pedig Ajánlott a ps3.
sõt, ha olyan modellt szerzel be, akkor az még viszi a ps2 lemezeket is.

artschi
zavvi kód, ha kell vkinek:

1587-BN79-MTDH

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

szabii98
Sedó bannolta, biztos valami rossz dologban volt része 😄

I met God. She's black

Tinman
Miért kapott bant?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sokan úgy kezdik a Duke Nukem-es elõéletüket, hogy bezzeg amikor a Duke 3D-vel... nekem korábbra nyúlik vissza a sztori, amikor még szó sem volt 3D-rõl. Ha jól rémlik a kilencvenes évek elején találkoztam elõször egy 386-os és egy floppy társaságában Duke-al shareware formában... nem tudom jól rémlik-e, de mintha 2 része lett volna, ennek a kellemes platformernek.

Na a lényeg, hogy már azzal is elég sokat toltam, természetesen végig is vittem... aztán jött a 3D.

Sokatoknak itt nem lesz ismerõs a null-modem kifejezés, de bizony mi így is toltuk Duke-ot multiban, sárga Ikarusz buszon zötykölõdve egymáshoz a nagy dög CRT monitorokkal és gépekkel.
Emlékszem annyit szoktunk gémelni, hogy egymásnak készítettünk kaját :-)
Östeni pizzát szoktam kreálni :-D

Aztán talán egy fél vagy 3/4 évvel késõbb megvettük életünk elsõ modemjeit, szerencsére akkor már volt 33.6-os, nem csak 14.4-es, mert ez utóbbi ultragáz volt. Azzal is sokat toltuk, baromi sok tel. számlát fizettünk akkoriban :-/ Sajnos mind a null-modem, mind pedig a modem elég sokat szakadozott, a modemet meg nem volt egyszerû belõni sem... emlékszem az én Rockwell-em egy raklap jumpert hordott magán, COM port, baud rate, IRQ, DMA... voltak ott finomságok. Aztán vettünk hálókártyákat 10-est áfkorzt és forrasztgattuk a BNC kábeleket, végelzárókat cserélgettünk etc. Sokan azt sem tudják már, hogy mik ezek...

Simán 2-3 évig is elvoltunk a Duke 3D multival.

A fentiek tükrében szerintem érthetõ, hogy megvettem... ez kicsit olyan, mintha a múltam, a gyerekkorom egy kis szelete jött volna vissza.

Toltam a demo-val, nem volt nagy szám, de egynek jó lesz és talán felidézi majd a régi szép idõket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tudom, olvastam a másik topicban 😊
Sztem sem bánom meg, rengeteg játékot szeretnék bepótolni rajta 😊 Az a jó, hogy itt fillérekért vannak a használt játékok, szal relatíve kis pénzbol meg tudok venni sokat. Egy 320-asat néztem ki 200 fontért.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zaki
én most vettem ps3-at az xbox360 mellé, nem fogod megbánni 😄

Jaaaa, azt hittem, hogy már megvan 😊
Viszont az elgondolás helyes, ezért kacsintgatok én is másmerre is 😉

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Biztosan bejönne, ha meglenne <#vigyor>

De még nincs, azt is a közeljövõben akarom megvenni 😊 Kicsit durva, hogy eddigi "PC-s" létemre most egyszerre kétféle konzolba is beruházok. De úgy vagyok, mint Tinman, hogy nem akarok kimaradni egy csomó jóból, csak azért, mert makacs vagy szûk látókörû vagyok...

Amúgy bejon a box? 😊
Hála az itteni fizetésemnek, én egy ps3-ra tudok végre beruházni. Már nagyon várom, hogy játszhassak az exekkel 😊

Totti5
Nem lett volna ezzel baj ha idõben kijön, nem 3 éve, mert az is késõ volt már és nem is 6 éve, mert az is késõ volt már. Elõzõ generációban amikor még PS2 és Xbox uralta a gémingvilágot. Persze nem ebben a formában, amit valahogy összecsapott a gearbox, bár ha marad az eredeti gárdánál akkor biztosan nem jelenik meg sosem, ha csak ennyire tellett. Attól hogy valami sokáig készül és sokat ülnek rajta még lehet jó játék pl Too Human ( ok ez is valakinek vagy bejön vagy nem, de azért minden szinten rendben van, és hiába készült majd 10 évig a prezentáció pl élvonalbeli közeli volt )

Most, hogy így belelovalltam magam a konzol témába, beszerezgettem 360-ra azokat, amik érdekelnek, és nincsenek PC-re (Fable 2 GOTY és RDR még óriási hiányosság!), elkezdtem nézegetni a PS3-as frontot is, majd képbe került a PS2 is... Arra jutottam, hogy PS2-re kb. 80-szor több játék érdekel, mint xbox-ra... 😄 Így aztán intéztem egy ps2 masinát (még nincs meg), már van hozzá 5 db játékom, további 13 db úton van, valamint további jónéhány már alku tárgyát képezi... 😊 PS3-at hanyagolni fogom még sokáig, mert az már túl nagy kiadás lenne mostanában 😞

Viszont ez már játéktörténelem... meg mégsem akarom warezban letolni, nem lenne abs. etikus.

Néha bekattanok és elkezdek nézegetni régi-régi játékmagazinokat. Legutóbb egy 2000 februári 576-on mosolyogtam jókat! A cikkíró a DNF elõzetes elején leszögezi, hogy a DNF soha nem fog megjelenni, majd felvázolja a játék addigi szenvedéstörténetét, ami már akkor elég volt ahhoz, hogy az egész projektet komolytalannak vegye az ember, és csak legyintsen rá... És ez több mint tíz évvel ezelõtt volt!

Igen, ez már játéktörténelem, de úgy látszik a játéktörténelemnek is vannak szégyenfoltjai, amire jobb lenne nem is emlékezni...

Amúgy minek ebbõl gyûjtõi? Pár órás, középszerû FPS -> ha nagyon etikus akarok lenni, akkor veszek egy normál kiadást, "letolom", majd igyekszem minél gyorsabban megszabadulni tõle...

Totti5
A kiadás szép, a játékot messze kerülöm...

saxicola
Kifogástalan állapotú eredeti játékok eladóak Szegeden (de posta is van). A lista és a megbízhatóságom:

Eladó játékok hihetetlenül olcsón!

10db vásárlása esetében csak 300Ft/db!!!

Cossacks 2 - Napoleonic Wars - White Label kiadás
World of Goo elsõ kiadás (a továbbiakban EK)
World in Conflict EK
Far Cry Ubisoft Exclusive
Need for Speed Underground EK
Tomb Raider Legend EK
Rush for Berlin EK
Sim City 3000 UK Edition nem elsõ kiadás
Civilization 3 Complete nem elsõ kiadás
Sim City 4 EK
Sim City 4 Rush Hour EK
Joint Task Force EK
Jade Empire Special Edition Legjobb Választás
Dracula Origin EK
Railroads EK
Rollercoaster Tycoon 2 Deluxe nem elsõ kiadás
Heroes MM 5 nem elsõ kiadás
Codename Panzers Phase One EK
Settlers Heritage of Kings nem elsõ kiadás

www.gportal.hu/bioshock

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jaka923
Kongy
Épp most olvasom a Reneszánszt, és igen, ugyanaz mint az AC2 kibõvítve pár részlettel. Nekem pont jó arra, hogy 100%-osan átlássam a sztorit, ráadásul a tényleges játék végigjátszása után jó olvasni, mert nagyon visszaadja a hangulatát. Jó könyv. <#eljen>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wesker24
Persze hogy meg lehet csinálni én csak neten keresztül utalok mindenhova !

Én az Erste Banknál vagyok és a neten szoktam intézni a bankos ügyeimet !
A vaterán ha eladni szeretnék akkor át kell utalnom 100 ft-ot, ezt valahogy online is meg lehet csinálni?

zaki
zavvi/hut kódja van vkinek esetleg?
privibe elfogadnék egyet, köszönöm szépen 😊

A Brother's in Arms és a Splinter Cell hatalmas pozitív csalódás volt, nagyon élvez(t)em mindkettot. ( A BiA-t még nem fejeztem be.)
A konyvvel egyutt a Metro is nagy élmény volt, várom a Last Lightot 😊
Természetesen a Brotherhood is remek játék, a multi is tetszik 😊
A Portal szintén zseniális, lazán megugrotta az elod által felállított lécet 😊
BTW ha valakinek itt még megvan boxra és benne lenne egy coopban, vegyen fel nyugodtan 😉

Angliában vett játékaim:

samsung123
Sajnos, azt most nem tehetem meg, Kp-ra lenne szükségem<#smile>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

zzeN
Egy köszit?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

samsung123
ELADÓ: DIRT3 aktiválatlan kupon, Kinek mit ér meg?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
dehogynem XD

Ez mekkora! <#eljen> És nem a gyereknek van igaza?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szabii98
<#idiota><#idiota>

I met God. She's black

w77d
hasonló poént én eljátszottam már a két éves unokaöcsémmel. Csengetett a postás, kezébe nyomtam a pénz és mondtam, hogy menjen oda a bácsihoz és vegye el amit ad, ezt meg adja oda. Szépen odament, elvette a csomagot majd fizetés nélkül baszta rá a postásra az ajtót XD

davidka003
5 éves is lehetsz ha tudsz fizetni neki. Csak a pénz a lényeg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szabii98
Oké megpróbálom. Ha nem akkor nemtom...😄

szerk.:
Hétfõn jön is a játék. 😄

I met God. She's black

Daell Drow
Az akcio a megrendelesnel szamit, annak mar semmi koze hogy a futar mikor hozza ki. Szal ha most megrendeled akkor akciosan fogod megkapni, fuggetlen attol hogy csak 21-en jon a futar.

Az hogy 14 evessen at veheted jo kerdes, futar fuggo. Szerintem at veheted ha ugy allsz hozza.
Rowlend
Persze, hogy átveheted.

GET OVER HERE!

Daell Drow
Ma ott a futar:
Call of Duty 4 Goty
sims 3
sims 3 modern cuccok
Kepet nem teszek, mert tok sablonos.
szabii98
Hello!
2 kérdésem lenne,
ha most megvenném a CD Galaxisról a BFBC2-t, akkor ugye csak 21-e után jönne meg. 21én lejár az akció. Akkor akciósan kapnám meg vagy fizethetem ki a 2x annyi pénzt?
A másik az, hogy nem lesznek itthon szülõk, én pedig még 14 sem vagyok. Ha az én nevem írom a névhez akkor aláírhatom és átvehetem? Gondolom nem. :/

I met God. She's black

grebber
Az is elég a többit el lehet olvasni neten.Vannak rendes emberkék akik leírják faintosan!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A desmond-os szálról, Abstergo-ról egy szó sem esik benne, így továbbra sem fogsz többet megtudni a lényegrõl. A könyv csak Ezio vs. Borgia történetét meséli el.

[merlinw.org]

grebber
Akkor megvesszük mert lassan itt a "4." része a játéknak azt full nem tudom mirõl szól!

MerlinW
Igen, csak mint általában a könyvek sokkal részletesebb leírást ad. Valamint pár dolog meg van benne változtatva (történelemhûbb)

[merlinw.org]

grebber
Assassins Creed Reneszánsz könyvet olvasta valaki? Full ugyanarról szól mint a játék?

Jah és a Napfény (vagy mi a fenének hívják) varázslatot fejleszd ki, mert anélkül esélytelen leszel! És minden csapatban legyen Sage ezzel a varázslattal!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Én végigjátszottam az alapot csalás nélkül, de készülj fel rá, hogy vért fogsz pisálni😊 Nagyon komoly, átgondolt stratégiára van szükség a játék második felétõl.

[merlinw.org]

Viszont, ha szórakozni is akarsz, akkor vagy a Druida vagy a Szász kiegésztõt játszd! Mindkettõ sandbox és sokkal jobb,mint az alap játék!

Kíváncsi vagyok saját erõdbõl képes leszel-e végigvinni....

Én a játék végéig elvittem, de onnan már csaltam, mert a gép is csalt rendesen (semmibõl elõtûnõ fullos seregek, ez fõleg azért gáz, mert lehetetlen pótolni az elveszett embereidet)!

w77d
most nemrég kezdtem el a King Arthur játékot. Gyerekek ez egészen kurva nehéz, egyes csatáknál egyszerûen lehetetlen gyõzni..

We can confirm today that we're using Steamworks for Skyrim