Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Engem konkrétan az MW3 érdekelne ami még nincs meg vagy Renegade Ops pl, csak azokat nem nyerem meg.😊
Ezt is azért nyerhettem meg mert 10 példányt sorsolak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyszer csak nyerni fogsz csak légy kitartó 😉

#33758 grat hozzá

én mondjuk sosem rakok olyan játékra amirõl nem hallottam vagy nem tudom mire számítsak. Mióta láttam dota 2 stremeket tudom hogy mire ne költsem a pontokat. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Na azzal pl pont egy lennél szerencsére karácsonykor szenekért sikerült megszabadultam egytõl!

Next PC upgrade: 2022

hát ez remek
én pl kurva ideges lennék ha a dota 2ket random faszok nyernék el akik nem is játszanának vele csak nyomkodják ott a gombot és vigyorognak kilógó foggal

grebber
Én is minden szarra jelenkezek ha van elég pontom ,hátha egyszer.
De úgysem fogok soha nyerni,sajnos nekem nincs olyan szerencsém semmiben!

DarkSector
Nem azt mondtam hogy nem érdekel, hanem hogy nem ismerem.
Ha engednék a szabályok neked adnám. 😊

Kevés olyan játék van amit feldobnak és hûdeérdekel kategória, van pontom játszok a pontjaimmal ahogy más ember is. Amúgy franc gondolta hogy nyerni fogok. Ezelõtt 56 entries-em volt, és nem hittem hogy 200 alatt nyerni fogok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

+d

minek jelentkezel rá ha nem érekel a játék?

DarkSector
Sok szerencsét! 😊

Tegnap feldobtam a HL2 -õt gift-re most meg reggel nyertem egy játékot. 😊
Kár hogy nem tudom visszaforgatni, mert a szabályok nem engedik meg...:S

Bár még nem kaptam meg, biztos alszik még a srác. Meg nem is ismerem a játékot.

zorrobomber
Köszi szépen jelentkeztem 😊

zorrobomber
nekem nincs meg egyszer sem 😛

grebber
Dear Esther Egész jófélének néz ki, bár semmi nem derül ki róla mi is lesz ez!

Meg is oldottam.

Ha valaki nem tudta volna még eddig: Install könyvtár, Data mappa, SKU.ini megnyitása jegyzettömbbel (persze elõtt készít biztonsági mentést róla, hogy vissza lehessen állítani könnyedén), HUN feliratok átírása INT-re. No more csúnya magyar hülyén fordított felirat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

*leszedtem

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Újabb kérdés: EA Origins-en kereszül leszedted a Mass Effect 2-t, de alapból magyar felirattal rakta fel. Én azonban NEM akarok magyarul Mass Effectelni, van-e mód rá, hogy angolul tudjam telepíteni a játékot?

Ha átállítom a klienst angolra (eddig magyaron volt), akkor angolul fogja legközelebb telepíteni?

DarkSector
Allul az invertory linkem nézz körbe.

ollie
Nincs Strategy First kuponod?

DarkSector
Jogos de mégsem, viszont akinek nincs meg ha 50-en is de több eséllyel mennek mindtha nem group-ba tenném. 😊
Amúgy nekem sincs HL de nem is kell. 😊

Nemes gesztus! Csak már mindenkinek megvan legalább kétszer 😄

Egy 50%-os MoW Assault Squad kupont elfogadok 😊

Tõlem még a következõket lehet ajándékba kérni:
-50% RoboBlitz
-50% Railworks 3: Train Simulator 2012

DarkSector
Hát mivel nekem nem kell azt minek tartogassam senki nem ad érte semmit, az a baj hogy sokaknak gondolom megvan és inkább legyen olyané aki használja is valamire.
Tudom nem nagy dolog, de a szándék a fontos. 😊

Még kuponokat adom ha kell bárkinek. Kivéve a Trials 2-õt az sogoromnak fog kelleni.

Rage47
jótékonykodási kedved van mostanában?😄
DarkSector
Feldobtam egy HL2 EP2-õt giftaway-re, ha érdekel valakit.

SG Group-nak. 😊

Sok sikert!

GIFT

SG Group

Prince23
Magyaritasok.hu

keresd fel a witcher 2 fórumát

w77d
és honnan tudok hozzá nyelvi fájlokat szerezni?

DarkSector
Elképeszt? Ennek így kellene lennie nomális helyzetben.Az elképesztõ ha valamit nem adnak ki szerintem.

Prince23
Kezdetben tudott, de jöttek a patchek és kiherélték. a magyar nyelvet csak "illegális" úton lehet ráerõszakolni, de am steames marad végig a játék.

w77d
srácok steam-es witcher 2 tud magyar nyelvet?

Prince23
Bármilyen hihetetlenül is hangzik az Origin sokkal gyorsabban tölti le az adatokat mint mondjuk a steam.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy elvileg kevesebben használják az origint. lehet ezért gyors. de a SWTOR mmo-val azt csiripelik h nagyon sokan használják az origint

<#eljen>Kár, hogy a közeljövõben nem tudom majd megvenni. De kipróbálni kifogom.

Az jó. <#eljen> Kezdem kedvelni ezt az origin-t. Jah és van rajta Saboteur és Mercenaries 2 is, ami majd landol késõbb a kosárban.

Tinman
Darkness 2 Limited Edition

Engem még mindig elképeszt, hogy PC-re is jön. Konzolon az elsõ rész a legjobb konzolos játékok között szerepel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Általában ha jó a szerver, akkor rátesznek + 1-1.5 MB gyorsaságot, holott nem is annyi a max letöltésünk :S

Az hogy lehet, hogy ugyan csak 1,2 mb-vel tudok letölteni mégis 2,2-t ír az Origin az ME 2 letöltése közben (és tényleg gyorsabban is jön)?

Fabio Capello
automatikusan

DarkSector
Nebazz én is amazonon vettem és nekem jó volt. Szerencsémre.
Legközelebb oda kell figyelni ezek szerint.

Te jelezted nekik hogy már felhasználta valaki vagy õk automatán javították?

Rage47
köszi<#wave>
Fabio Capello
már elajándékoztam 😛

davidka003
És meg akarod osztani itt a kulcsot? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fabio Capello
Az amazon küldött nekem egy másik CD-kulcsot, DS2-höz, mert az eredeti már használva volt. LOL.

grebber
Amazon-on: Bad Company 2 $6,99!

Ja, nem is "download", hanem "get it" <#hehe>

Egy kis nosztalgia: Syndicate 😊

Töltsétek le, mert csütörtökön felkerül GOG-ra, ezzel egyidõben Abandonia-n a "download" gomb helyett a "buy" jelenik meg...

Nem vagyok tisztában teljesen az oldalról letölthetõ játékok jogállásával, de nem is nagyon érdekel, én letöltöttem minden engem érdeklõ játékot 😛

+1

Sajnos ugyanez megy az xbox topikban is, tiszta chat-feeling, nem is nagyon járok már be 😞

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

nem chat
tekerj már le az oldalon, mindenhol tõled 2-3 komment..

DarkSector
Elõbb lesz Red Dead Redemption pc-re. Azt is sokan mondták hogy lesz. <#vigyor5>

DarkSector
Oks akkor nem te kapod. 😊

DarkSector
PS2 DX-es?
Hát egy emulátor nem ugyanaz mint egy port még ha nem is mindent realtime kodol le.

Leszarom.

Nem kell mindent real-time lekódolni, DX-es mindkét rendszer, csak egy közbülsõ réteget kell beiktatni, ami a különbözõ hardvereket kezeli. Ez sokkal kézenfekvõbb, mint mindent átportolni.

DarkSector
Oks mindegy én megígérem ha meglátom a polcon a Sony játékát, veszek 1-et és itt valakinek ingyen oda fogom adni. 😛

INGYEN