Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a Lands of Lore, Eye of the Beholder ill. a Stonekeep ugrott be, de te tudod :-))))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Multipalyer.it - 9.0/10 (user vote 9.7/10)
GameSpy - 4,5/5
Voodoo Extreme - 4,5/5
Gaming trend - 88/100
IGN - 8,5/10
Gamer.nl - 8,5/10
PC Games (Germany) - 82%
GRYOnline.pl - 8,0/10
Game Informer 7,25/10
VEDDD :-))))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legend of Grimrock
Ajánlás? Ellenérv? 😊
Ti olyan okosak vagytok és tájékozottak vagytok.
Itt melóba, az unalmas pillanatokat elütni jónak néz ki.
Tinman, esetleg?
Lehet csítelni, mentést babrálni miután egy konverter progival átkonvertálod a mentést, de semmiképpen nincsen BOX-on windows. 😊
Box-on Dashboard van mint felület.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az viszont, hogy valaki egy sp játékban, hogy cheatel senkinek semmi köze a lényeg, hogy jól szórakozon az illetö mert ez a játék lényege.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Komolyra fordítva:
Miért játszunk?
Azt, hogy ti miért játszatok nem tudom (feltételezem azért amiért én is), de azt tudom, hogy én miért játszok:
1. Szeretek megismerni egy olyan gondolatvilágot, mely alakot öltve, audiovizuális élményként materializálódik. Ez valószínûleg abban gyökerezik, hogy az emberi agy, a születéstõl fogva szinte drogként szívja magába az új információkat, különösen azokat, melyek többféle érzékszervet stimulálnak egyszerre. Egyszerûbben fogalmazva: Rajongok az újdonságokért, fõleg az egyedi gondolatokért.
Nagyon jó táptalaja ennek a játékszoftverek, hiszen már jó ideje nem csak egyszerûen hanggal és képpel operálnak, hanem tárhatású hang (fülre), 3D élmény (szemre), rezgõ funkció (tapintásra), sõt a PS3 move és a Kinect elhozta ugye a teljes test használatát. Ne menjünk ebbe bele, hogy ez mennyire jó vagy sem, aki próbálta egyiket másikat biztos talál olyat, amiben örömét fogja lelni, mert úgy érzi ez "neki való".
2. Kihívást keresek. Nekem rendkívül fontos, hogy ne arról szóljon egy játék, hogy nyomom az elõre gombot, néha lövök kettõt, meg félistenként grasszálok órákon át. Emiatt húzom a szám a Mass Effect miatt és emiatt sokan nem értik miért nem tetszett a Gears of War 3 sem.
Természetesen nem autista szintû kihívásra van igényem, ahol 12 nap szenvedése árán betanulsz méterrõl-méterre egy pályát, de amit pl. a Dark Souls és a Demon's Souls képvisel az már nagyon rendben van.
Érdekes, hogy a szaGma ezeket a játékokat ultranehéz kategóriába sorolja, pedig ez tévedés. Nagyjából ilyennek kellene lennie minden játékban a kihívásnak ugyanis ezek a játékok képesek aztán katarizst adni szinte 2 naponta, amikor 1-1 elsõre legyõzhetetlennek hitt ellenféllel végül elbánsz. Azt viszont elismerem, hogy pause teljes hiánya viszont kifejezetten aljas húzás és nem a kihívást növeli, hanem csúnyán elmegy a szívassuk halálra a népet irányba.
3. Egyszerûen csak szórakozni akarok. Mindenkivel elõfordult már biztos vagyok benne, hogy a gép/konzol elé leülve nem akart 150 órás világmegmentõ kalandokba vágni egy LVL1-es rongyokba öltözött karakterrel, van ilyen. Ilyenkor jó a könnyedebb, kissé sziruposabb kategóriából (néhány TPS, néhány FPS, platform, kaland) válogatni.
Tehát egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy bármilyen helyzetben is szüksége volna egy gamernek arra, hogy KIKERÜLJE a szabályokat és cinkelt lapokkal játsszon.
Tessék itt egy kifejezetten NEHÉZ boss az Outlandbõl: KATT
Nekem nagyjából 5-6 órámba fájt mire sikerült legyûrnöm és a végén azért nem éreztem katarzist mert rádöbbentem, hogy igazából nem a boss nehéz, hanem én kényelmesedtem el a sok szar, kihívás nélküli játéktól. Továbbá beláttam, hogy ez a boss egyáltalán nem nehéz... csak rosszul álltam hozzá.
Számtalan ilyen helyzet volt már azóta, mióta C64-en elõször megláttam a Cauldron iszonyat szívatós pályáit.
Azok a játékok tudnak igazán emlékezetesek maradni, melyekben kellõ kihívás is jelen van/volt... na meg persze maradandó sztori.
Írtad a Doom-ot és a Fear-t. Term. mind a kettõt végigtoltam anno, de egyik esetében sem éreztem szükségét a kódok használatának. Viszont miután végigtoltam a Doom-ot ott homoszexualizáltam én is, mert kipróbáltam a kódokat és be kellett lássam, hogy az egész játékélményt/összhatást azonnal meg is ölte.
Az, hogy felhúzod magad, felmegy a vérnyomásod, az természetes velejárója a sokadik kudarcnak. Nem akarok itt a Zen-rõl, meg egyéb keleti filozófiai szemléletmódokról kiselõadást tartani (így is elég komolytalan vagyok :-D), de az tény, hogy ilyen helyzetben csak rontasz a teljesítményeden és a koncentrációdon azzal, ha idegeskedsz. Ha nagyon nem megy, abba kell hagyni, másnap d.e. pihent fejjel újra nekimenni és MINDIG gondolkodni, használni a szürkeállományt, mert lehetetlen játékot nem nagyon készítenek (most hagyjuk a fan made direkt agymenéseket).
GTA részeket én is letoltam már és igen volt olyan, aminek 25x mentem neki, de sikerült és akkor "boldog" voltam... mindig sikerül!
Szerintem egy a hobbiját tisztelõ és szeretõ játékos:
a, Nem warezol. (Imi most kivételt élvez, mert sajna olyan helyzetben van amilyenben, az más kategória nagyon!)
b, Nem használ cheat-et.
Hát mi lesz veletek Dark és Demon's Souls-ba kedves petíció aláírók ;-)
Kár, hogy EA Account kell hozzá, és hogy nincs se pénzem, se jó gépem itt hozzá...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarázat:
Általában dobd-el-az-agyad-egy-másfél-órára típusú játékoknál szoktam alkalmazni GOD módot (vagy egyéb más kódot), amikor csupán arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a történet, milyen technikai újításokat tartalmaz a játék vagy ki szeretnék élvezni egy-egy funkciót
Minden más esetben mellõzöm a cheateket (s az esetek 95%ban ez a jellemzõ). Az online játékok esetében pedig elõbb lõném magam fejbe (IRL) mint, hogy elrontsam más játékélményét egy cheat/hack használatával. PvP -re általában alkalmatlan vagyok (fenti okok miatt), de emiatt nem is PvP -zek ... probléma letudva 😊.
Tudom, hogy nem az volt a célod ezzel a kommenttel, hogy bárkinek is belegázolj a lelkivilágába. Nem is sértõdtem meg rajta, csak azért írtam le mindezt, hogy láss egy másik nézõpontot is.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
Hivatalos.
Pár játéknál lehet a mentés fájlt babrálni, ismétlem pár játéknál. A legtöbb játéknak le van tiltva és le van védve így esélyed sincs hozzányúlni, de amúgy nem arról volt szó hogy egy TUD2ben hogy tudsz pénzt kicsikarni, mert ezt én is megcsináltam minden gond nélkül, ahogy pl Fifákba is ki lehet húzni a virtual prót maxra, és azt is megcsináltam, mert nem fogom minden évben 0áról kezdeniu és hónapokat játszani hogy használható lehessen. COD multiplayer xbox 360 csít hol van?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
87 játék ~6000FT + 21-22ezer bluecoint amivel ha lesz fullos akció akár egy Batman AC-t vagy bármi mást "ingyen" megtudnék venni!
Bár ami ellene szól a 87bõl kb 5-el ha játszanék és alig van benne steam-es cucc.
Next PC upgrade: 2022
Mount & Blade Collection - £6.24
Mount & Blade - £2.49
Mount & Blade Warband - £3.75
Mount & Blade: With Fire and Sword - £1.99
A sima Mount & Blade biztos regelhetõ Steam-re, a többit sajnos nem tudom.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Különben is, multi fps-t konzolon kell játszani, kontrollerrel. Nem tudtad? <#idiota>#idiota>
Csít, meg a többi baszakodás a PC velejárója. Csébe, CODba akármibe ez volt anno amikor nagy üzembe waroztam. Gondolom ez semmit nem változott azóta.
Meg ugye hála annak, h a motor alapjai ugyanazok ezért cheat-et is joval könnyebb késziteni rá.
De amugy, mint irtam a single jo, a hibák inkább multiban jönnek elö.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak hát mivel még mindig q3 motor alapot használni igy addig ezek a dolgok nem is tünnek el amig egy teljesen ujat nem csinálnak...de hát ugyse fognak, mert igy is mindenki veszi mint a cukrot, pedig kb. egy mod mindegyik rész.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.