Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pc-n mind2 szar sajnos.

DarkSector
Melyik a jobb Fifa 2011 vagy 2012?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
én vettem és nem kapsz kupont. fifa-t is vettem és azért kaptam, a 2. fifa példány még mindig eladó

DarkSector
Nem csak a szépség, hanem igényes cakk-pakk, Renegade Ops-ban fasza hogy fizika is jol néz ki, a kocsik mozgása, a rombolhatóság, a környezet...

nemtudom csak úgy összeségében értve. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Aki nem steamhez kötött annak jó vétel lehet:

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ~1150FT

Next PC upgrade: 2022

arty
igényes, úgyérted szép?

én az assault heroes-t bírom még a témában, bár ez jóval korábbi 😊

Forza.

arty
1.) nem windows, 2.) ez csak egy savegamehack

at mutasd, ahogy online csítel a kispöcs és fél évvel késõbb még mindid nem bannolták 😊

Forza.

Daell Drow
GOG-on Fallout 2 2,99 dollar. A Fallout 1-t meg nemreg ingyen hozza lehetett adni.
Tetszik a GOG, kompatibils am ai rendszerekkel es full offline a dolog.
IMYke2.0.0.0
Lesz majd benne jó sok belassítás, meg "3D kamera mozgás" (mint a Matrixokban, és persze a Fast & Furious-okban), és persze IMAX/3D verzióban nyomatják.
Cicik, falatnyi gatyók, béna zsaruk és persze egy nyomozónõ, aki a beépített zsaru sráccal lefekszik, úgy a film közepénél... hogy aztán a film végén utóbbi az egyik rossz lánnyal guruljon el a naplementébe egy Chevrolet bõrülésén smacizva...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
jo nem nagy gáz, 5 dollárt is megér, elsõt havernak vettem
csak gondoltuk osztozunk
dehát mindegy azért thx!

nem azt kell elhinni amit mondanak, hanem ami oda van (vagy ez esetben nincs) írva az oldalra.

DarkSector
nekem azt mondták hogy a SHIFT 2 amazonon is olyan mint a FIFA 2011 hogy adnak mellé kupont, most nekem nem adtak, ez hogyvan vett valaki amazonról SHIFT 2-õt?

shaddam
Versenyeznek a festett,neonos kocsikkal.Közben meg coronitát vedelnek.Ez lesz az NFS.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

aricsi
Visszavonom már sikerült, valamiért nagy kezdõbetûvel kellett beírni pedig kicsivel van.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Shep
Igen, én is pont így gondolkodtam. Ezért lenne jó tudni mi van az új kiadásban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Ha tele lesz szép autóval akkor jöhet😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

aricsi
Nekem ez a steamcalculator sehogysem akar mûködni. Ti hogy csináljátok? Azt a "STEAM_0:1" steamid-t nemtom megnézni az url-bõl azt hosszú számsort meg nem fogadja el.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Ez jó kérdés, mert még kapható a Premium Edition 5k-ért és abban legalább benne vannak az extrák. Ha az EE-ben nincs semmi akkor hülyeség azt venni, ingyen leszeded azt a bónusz 11 gigát úgyis és spórolsz 3 ezret és még kapsz egy csomó jópofa dolgot is.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Zomil
szoval lesz egy halálos iramban koppintás? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Tök mindegy, a brand a lényeg, lásd még Csatahajó aka. Torpedó. Ennél a trailer-nél is vártam mikor tûnik fel Dévényi Tibi bácsi a csokornyakkendõjével de a készítõket nem érdekelte a klasszikus torpedó érzés 😊

IMYke2.0.0.0
Ha meg is valósul, vajh' mivel lehet majd utalni a "KLASSZIKUS" Need For Speed érzésre a film(ek)ben?

El nem tudom képzelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
mooo
Enyém. Hozzáteszem teljes áron nem vettem egyet sem...
DarkSector
THX

#37901 nem nekem lenne hanem sóginak controllerrel (x360 joy)

#37902 ezt tudom hogy eddig a legjobb most vagyok a 7 küldetés végén és alig tudom letenni a controllert. 😊
Remélem a Cold Strike is hoszzú.

Prince23
Nincs, RO a legjobb mûfaján belül.

Totti5
Nem szar, már ha veszed a fáradtságot és belövöd kontrollert és a kormányzást, mert alapjáraton minden kanyarba driftel az autó. Jó sosem lesz, de minimalizálni lehet és utána élvezetes is tud lenni. Autók jók, sok a pálya, jók a hangok, szép is.

Totti5
Gatling Gears

DarkSector
Van a Renegade Ops-hoz nagyon hasonló igényes játék?

DarkSector
Vagyis nem éri meg? controllerrel is szar?

ollie
Mitõl mese? Ennyit a játékok ára, amennyiben nem akciósak.

https://store.steampowered.com/account/

itt lehet valós adatot kiszámolni.

shaddam
$1584.08 USD
Kár hogy mese habbal.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lostprophet
Akkor én mit szóljak a 852 dollárommal? 😄
Enyim

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Az Anarchy Edition-ban szerintem benne van ! Én is azt vettem és nekem benne volt !
Shep
PC-sben mi lesz benne?

Shep
Srácok a CDG-nél kapható Rage Anarchy Editionben benne van a Sewers DLC is? Azért kérdem, mert nem igazán látom megemlítve az oldalukon.

zorrobomber
shift 2 nem jó. szerintem

DarkSector
Shift 2 mennyire megy a multija?
Halott vagy élvezik? 😛

Alap kiadáshoz is letölthetõ az EE tartalom, sok az a 8k érte.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Omg...és én még azt hittem, h sok minden van az accomon, erre igy nézegetve, még Tinman is beelözött 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Huszonötezeré -.-

Viszont Pc-re meg hamarosan Ench. Ed. 8k-ért. Hmmm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
bizony, ezt én is megfigyeltem...

na meg mondom, a DLC-k és extrák nem kerülnek számításba, pedig ezek kb még1x kiteszik az egész árát (elég mondjuk a trainsim kiegeket nézni, azok már egyedül majd 100ezer ft-nyit nyomnak) ...

Tudjátok ebben a steamcalculator-ban mi a felháborító? Hogy az európai árakhoz képest milyen pofátlanul olcsó árak vannak megadva dollárban <#ticking>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Némi irónia szagot szimatolok...

Tinman
Váááááá mekkora<#merges2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
w77d
na igen, itt Mo-n biztos senki nem fizet egyszerre ennyit gamekért 😄

w77d
amúgy gondolkodtam, hogy külföldön meg kéne hirdetni, hátha jó pénzért elmenne...

bankkártya adatokat meg ilyenket el lehet úgy tüntetni az acc-ból, hogy utána ne lehessen elõhozni?

IMYke2.0.0.0
Ezekben a vészterhes, gazdasági válsággal sújtott magyar idõkben 300.000 Ft-ot nem sokan tudunk megmozgatni a hobbink érdekében...

Ha tehetném, már tárgyalnánk az utalási részletekrõl 😊