Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nekem 8 magos van😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jah😊

Bokafix2
Uh ez bõdületes gépigény... van itt egyáltalán v.kinek 6 magos prockója? Mert én még csak képen láttam.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Egyébként csak szerintem nem olyan nagy szám a grafika?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Anyám.. Hát... ha egy ilyen címbõl akarnak techdemo-t csinálni, akkor így jártak. Részemrõl leves, még úgy is, hogy valszeg nálam jól futna.

[merlinw.org]

Shep
Én pont emiatt nem rendeltem még mindig elõ, rohadtul félek, hogy akadni fog, mint a fene akkor meg mire fizessek ki 10eFt-ot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Így van, és ezzel - szerintem - el is vágták magukat sok-sok embernél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amúgy a táblázat tartalma valós.
Íme, a Max Payne 3 oldal, Rockstaros infókkal.

A nagy felbontású képek itt nézhetõk meg, a PC-s verzióból: KLIKK!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ott fix hardverre optimalizáltak, pc-n meg 'vegyetek gépet marhák' eljárást alkalmazták.

IMYke2.0.0.0
A táblázat baromságával egyetértek.
Emellett, akkor miként is tudják konzolokon megjeleníteni? 😊

MerlinW
Én is ezt mondtam nemrég. RAGE motornak nincs (eddig legalábbis nem volt) 64bites verziója, ergo nem ehet és nem is tud 2GB-nál többet enni. GTX680 és az i7-970 szintén komolytalan, feltéve ha nem a 6 monitoros 3D-s megoldás az ajánlott, fix 60ps mellett😊

A másik, az igények közötti átmenet. XP 32bit GF6600 a minimum? Oké. Na de mivel magyarázza bárki is a 4 magos Q6400 a 6GB RAM és a HD4850 párosítást?😊 Totális baromság ez a táblázat😊

[merlinw.org]

Tinman
Szakítani fog ez nálam :-)))

A 16 GB viszont továbbra is komolytalan. Majd játék közben érdemes lesz nézni mennyit zabál... legrosszabb esetben 2 GB-ot fog, nálam lehet fogadni. Ha csak nem gyárilag memory leak-es lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tényleg úgy tûnik, hogy komoly hardverigénye lesz a Max Payne 3-nak:

tegla
6.79.-euro=2.028.-forint jelen pillanatban a valutaárfolyamok szerint a WH40k:Space Marine steamen.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

zorrobomber
szerintem a Hoard sokkal jobb biznisz volt <#buck>

Fpocok
Space Marine 7euró STEAMen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ollie
Mivel nap akció volt, ami ma este hétkor lejárt. <#rolleyes>

Daell Drow
Nekem 11,49 eurot ir ki.
Fpocok
CRYSISek féláron

Crysis 2 7,5font.

Tinman
HOARD Complete Pack (jelenleg ma akcióban 2.87 Euro Steam-en) kellene.

Az összeset odaadom érte (Steam kulcsok):

- Beat Hazard

- Sol Survivor

- Greed: Black Border

- Twin Sector

P.ü.!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Értem, köszi az infokat 😊

300 a maximum pontszám (ez bõven elég is). A pontjaid szépen lassan maguktól visszatöltõdnek (attól függõen, hány új felajánlást kezdeményeznek. Minél többet, annál gyorsabban gyarapszanak a pontjaid. Erre tehát semmilyen befolyásod nincs.)

És mitõl függ, hogy mennyi pontom van max? Lehet valahogy gyarapítani?

Renjike
29 ért még én is eladnám epdig nekem újabb ... 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
30k? 4GBos Slimet veszel használtan 40ért hardweraprón... aminek tuti nincs baja és nem is lesz baja.

Jól át lett verve a vásárló, de valószínüleg csak azt látta hogy warezos és már vette is. Aztán csak idõ kérdése és beüt a 3led vagy valami más és viheti ide oda csináltatni, ami alsó hangon 10k.

DarkSector
hát megvannak a bizonyos fájloka amiket le kell cserélned de ebbõl már volt régebben gond, hogy csak külön feltettem a magyarosítást az én eredeti dobozos játékomról, úgyhogy már nem foglalkozom vele...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Steames, valahogy kéne a hun...

meg amúgy Full HD-n el van csúszva a kép is :S A HUD kilóg a monitroból 😞

DarkSector
Boltból. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
egy nem-HDMI-s (õsrégi, gyárihibás), gányolt-taknyolt (lásd a kis lukak meg vannak buzergálva, ergo szét volt szedve, nem 1x), vszeg pár honap mulva ujra/végleg 3LED-esedõ xboxért? szvsz sok, valami hozzánemértõ vette meg vszeg. szegény 😞

Forza.

davidka003
LOL amit linkeltem reggelElkelt 29k-ért. Ami már tényleg vicc ár ezért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
A Dark Sector-nak a magyarítását honnét tudnám elérni?

Fpocok
Szerintem igen.

Prince23
Az itthon értékesített Crysis 2 PC dobozos verzió regelhetõ Originbe?

Billentyûzettel mindenféle probléma nélkül végigjátszottam. Menü 1 percig nem zavart.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TPS lehet Third Person Spellcaster is, vagy Third Person Slicer is <#smile>. Nem kizárólag shooter lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Így van - valamikor már kifejtettem, hogy kontrollerrel szélvészként lehet közlekedni a menüben, és a harc is sokkal egyszerûbb.
Szomorú, de sajnos tény, hogy gamepad-del a KoAR játszhatóbb, mint egér + billentyûzettel.

Szubjektív véleményemet olvastátok. 😊

"repült" <#zavart1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Olyan mint a Fable.

Fpocok
KoAR egy hatalmas konzol port... konzolos mindennel. Nem csoda, hogy controllerrel jobb.

Tinman
Max Payne isteni volt PC-n bill+egérrel.

Egyébként már megint kapok a pofámba a mûfaji kötekedésem miatt, de: WTF?

KoA = TPS????

Tudtommal ackió-RPG és nem third person shooter.

DarkSector
TPS.

Tinman
Bocs, ha írtad már, de érdekelne:

Miért játszottad a KoA-t controllerrel? Ennyire gázos billentyûzettel?

Totti5
Hogy lehet tönkre vágni?😄

ollie
Na, ez jó játéknak tûnik, hétfõn jelenik meg:

A Valley without Wind

Ezeket tudja:

Key Features

• Travel alone or with friends across an ever-expanding world of dangerous creatures, powerful magic, high technology, and mysteries.

• You have choice. The world of Environ is procedurally generated, and lets you go anywhere you see -- including right into the overlord's keep at any time. (Good luck with that.)

• Environ is endless. When you save one continent from an overlord, a larger and more complex continent appears.

• The game adapts to how you play: as you demonstrate your proficiency, monsters upgrade accordingly. Killed 100 bats? Okay, time for... bats on fire!

• Crazy amounts of character customization. Combine a multitude of spells, enchants, and equipment to create specialized character builds.

• Play as a long line of brave adventurers. It's not a question of IF your character is going to die, but WHEN. Any character that dies is permanently lost, but you keep all your inventory, enchants, and general progress in the game.

• Become a community leader. Rescue NPCs, have them join your settlement, and construct buildings for them -- they may return the favor and help you.

• Be a clever problem-solver. Challenges have more than one solution, each with its own pros and cons. You get to figure things out rather than just jumping through a set of hoops.

• Difficulty levels give exactly the challenge you want, from casual to hardcore on both platforming and combat independently.

• New updates are arriving all the time packed with additional content, improvements, and more.

Én meg már annyira sem játszok pc-n, hogy virágboltiban oda leszedjem addig, amíg boxra nem tudom megvenni.

A lényeg, hogy majd megveszed, amikor már lesz rá lehetõséged 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
FPS-RTS-en kívül többihez mind ajánlott kontroller.

IMYke2.0.0.0
Én sem tudtam még megvenni.
Nem vagyok büszke rá, de a lista egyetlen darabja sincs még meg dobozos verzióban.

A KoAR nekem - eddig - kötelezõ vétel lesz olcsóbban.

Ez egy bitang jó üzletnek tûnik, kösz a tippet! <#eljen>

A Kingdoms of Amalur-ra hogy fáj a a fogam már egy ideje, de most sajnos éppen nincs rá keret 😞

IMYke2.0.0.0
Manapság amit kontroller játszottam:
* Driver 5
* Need For Speed: The Run
* Alan Wake
* Fable III
* Hunted The Demons Forge
* Kingdoms of Amalur Reckoning [IMÁDOM!]
* Ridge Racer Unbounded
* Saints Row The Third

Amit nem kontrollerel:
* Battlefield 3
* Crysis 2
* Trine 2

A felsoroltak közül sokat még nem játszottam végig, de amikor játszom velük, akkor kontrollerrel.