Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Chillstream kiválo joy, ahogy írtad kézhûttéssel ellátva, ha pc-s joy kell akkor az inkább.
Csak régen baszottolcsó volt és rájöttek hogy túl olcsón adták és kb a duplájára emeltél rá kis idõvel.

Az járt jól aki hamar megvette régen, és 6000ft-ba vettem egy Saitek p2600-at, tök állat csak ugye ugyanaz a hiba, hogy a jobb kar képes megbolondulni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
A kontroller az nálam olyan mint az egér meg a billentyûzet, nem vásárolnék belõle sose használtat. Ok, le lehet takarítani meg minden, ettõl függetlenül tartom magam ehhez.

Totti5
Kritikán aluli a hátsó kar. Ha errõl van szó. Ha netán autós játékra is szeretnéd majd használni akkor kerüld. Vagyél xboxosat!

6500-7500 közt lehet venni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
nem. ha kb ennyiért találsz x360-ast.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Ha nem xinput-os (márpedig szerintem nem az) akkor én nem venném meg. Tudom hogy nem mérvadó mert 2 éve volt, de akkor én újonnan vettem 4000ért az xinput-os, kézhûtõs Logitech Chillstream-et. Én a helyedben spórolnék erre: http://ipon.hu/webshop/product/microsoft_xbox_360_controller_windows_fekete/185659
Nem volt bajom a Chillstream-el sem (második számúként most is használom), szerettem, de mégis olyan volt váltani mint Trabantból BMW-be átülni.

Logitech Rumblepad 2 használtan 4500 Ft-ért hogy hangzik? Érdemes megvenni egy xbox kontroller helyett (igen még mindig itt tartok).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Olyan mint egy kellemes B kategóriás film. Az emberre néha rájön, hogy megnézze, vagy legalábbis belenézzen😊

[merlinw.org]

Én is egyszerjátszósnak tartom, ennek ellenére idõnként rámjön, hogy az nekem kell origiba. Franc se érti ezt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2600 Ft-ért tudok La-t ha érdekel.

MerlinW
Mafia 2 sokszor volt 5€. Én is annyiért vettem (Hogy minek nem tudom, mert egyszer játszós, elfelejtõs).

[merlinw.org]

Totti5
Mondjuk mert lemerült?

shaddam
Mi vagy te embrió hogy madzagra kötve kapálózz?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Hát eddig csak amazonon volt az LA sajna...
Ha kijönne netán egy új saját kliens az Amazon-hoz én átmennék oda a Steam-rõl, vagyis azt használnám fõként.

grebber
LA Noire Complete és Mafia 2 fullos (persze mindkettõ steam-es) lehetne már akcióban végre!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ez sem vészes:

Space Marine $10

Deus Ex HR $10 (elvileg steam-es kulcs)

DarkSector
Jó de nagy %-ban feltételezem hogy nem te mozogsz és ha te mozogsz valszeg kb annyit mint a mostani Walking Dead-ben. 😊

Totti5
Nem csak QTEkbõl áll.

Totti5
Iszonyat jó a storyja. Ebben a genben Alan Wake volt hasonló ( számomra még mielõtt valaki megszólja ).

DarkSector
Az biztos jó, ez nem kétséges hiszen tudtommal végig nyomozos téma, de nekem ezek az interaktív játékok nem elegek annyira, hogy csak gombokat nyomogassak mikor kiirja a képernyõre, ebbõl áll az egész játék, szóval én elõbb vennék egy normál játékmenetû játékot, ilyeneket inkább warez-ba vagy ha gazdag vagy, vagy olcsón 2-3 ezer ft-ba talán.

arty
Én már a demóban is belefáradtam az esetlen kontrollerezésbe, pedig maga a graf/story lehet h jó lenne 😞

Forza.

DarkSector
Nekem 1 bajom van a Heavy Rain-el szép meg jó a story, de mivel egy interaktív film, ezért semmi nagy leborulás nincs elõtte a részemrõl, nem tudom annyira komolyan venni játékként mint 1 GoW 3 vagy Uncharted 1-2-3.

pointer4
Nem a mozgásérzékelõ rendszereket bántom, de ilyen hulladék játékokról(játék részekrõl) mindig a Dragon's Lair jut eszembe, a nyolcvanas évekbõl. Már akkor sem értettem, miért néznek ilyen bénának a program írok, hogy miért ne tudnám rendesen irányítani a karaktert... Vagy miért ilyen ötlettelenek, a készítõk.
Egy szó mint száz, baromi jó ez a mozgás érzékelés, csak ránézésre nem erre az igazi.
Majd idõvel kitalálják mire jó, igazán.
Ez olyan mint a 3D, csomó játéknál használhatatlan, de pl egy SuperStarDust-ból iszonyat jó játékot csinál.
Totti5
"MILYEN SIXAXIS??? HOOOOL? MIKOR? MIÉRT? :-D"

Kontrollerrel kalimpálódzás, madzag... rémlik? meg amúgy is ha nincs madzag akkor is egy hatalmas hülyeség rázni a kontrollert, mert kényelmetlen és mert pontatlan is.

DarkSector
Igen én tudok hadonászni fekve is. 😄

Tinman
"Múvval annyiban jobb lehet hogy az interakciókat valós mozdulatokkal éled meg és az elfuserált sixsaxis talán rendesen mûködik ott."

Te, én tényleg nem kötekedni akarok, de nem értelek.

Sixaxis:

Move:

MILYEN SIXAXIS??? HOOOOL? MIKOR? MIÉRT? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Attól még egérrel vagy bármi mással sem lesz jobb. Alapból szenvedés a mozgás, a rossz!!! kameraválasztások és a lassú mozgás miatt. Múvval annyiban jobb lehet hogy az interakciókat valós mozdulatokkal éled meg és az elfuserált sixsaxis talán rendesen mûködik ott.

Tinman
QTE-s volt PC-n a Fahrenheit is... k. jól minden szempontból, irányítással se volt gond és QTE is volt dögivel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát köszönöm, hogy megerõsítettél benne <#worship>

Totti5
Egy QTEre épülõ játékot? mondom hogy kizárt.

Totti5
"- szenvedõs irányítás... ( lomha mászkálás + kameranézetek, irányváltások ) alapjaiban a sony béna kontrollerje a hibás, na de direkt csinálják a fejlesztõk is??? Annál jobb ok nem kell hogy autós és lövöldözõs játékokban sem tesznek semmi fontosat a karokra, ennek ellenére itt megtették. A sétálás, ami kimondottan kényelmetlen volt.
- Voltak helyzetek amikor úgy éreztem hogy simán jó gombot nyomtam és jól hadonásztam, idõben tettem és még is hibásnak vette… itt ez nem fért bele!!! Fõleg a sixsaxis volt a ludas
- Lehetett kamerákat választani, de voltak helyzetek amikor nem úgy mutatta ahogy kellett volna"

Ezek a hibái.

Tinman
TUTI!!!!

IMYke2.0.0.0
Így én is tudok ellentmondani:

Biztosan igen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Biztosan nem...

IMYke2.0.0.0
PC-n bizonyosan jobban irányítható lenne - a QTE-k ellenére is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én ezt tovább gondolom:

Amikor a játék szóba került, a Quantic Dream fejébe tuti ott motoszkált még a PC verzió gondolata, hogy a Fahrenheit-ben megszerzett tapasztalataikról már ne is beszéljek.

Tinman
Totti. Ezt a legkomolyabban mondom:

15 perc játék után csalódva és mérgelõdve vettem ki a játékot controllerrel. Egyszerûen szétszerencsétlenkedtem magam.

Fogok készíteni róla videót, ha közkívánat igényli, hogy mi a problémám vele.

Totti5
Semmi baj nincs vele kontrollerrel. Múvval jobb élmény (pont)

IMYke2.0.0.0
A játék ismerete (végigjátszás) nélkül nem tudok korrekt egyéni véleményt alkotni, de szerintem, amikor a játék készült, a Move/Kinect jó ha csak tervezési fázisban volt - ergo, csak lehet jól irányítani a játékot nélküle is.
Ezzel, most nem a sutaságodra utaltam, hanem arra, hogy irányításbeli hiányosságokkal eleve nem adták volna ki.
Szerintem.

Tinman
Én is azt gondoltam, amíg neki nem álltam controllerrel Heavy Rain-ezni... borzalmas volt!
Tele van olyan irányításbeli sajátosságokkal, ami kiállt az EGÉRÉRT. Igen ám, de egeret nem támogat... marad a move, azzal a levegõben pontosan olyan mozdulatokat tudsz végezni, mint egérrel az egérpadon.

IMYke2.0.0.0
Azért ez még egy reklám marad.
Mindenesetre, én akkor sem matatnék a levegõben 😊

Tinman
Kérlek ezt nézd végig.

Nem mentegetni kívánom magam, de a MOVE ISZONYAT pontos és érzékeny! Sokszor lehet FPS-ekben is használni, mert ez már nem az a Duck Hunt style fénypisztollyal, mint amit a Nintentdo nyomott. Más világ.

Még egy dolog a Move mellett: SOKKAL olcsóbb volt már indulóban is, mint a Kinect. Ez a helyzet már már változott, de ügyes kereséssel, még mindig szépen tudsz spórolni Kinect ellenében.

IMYke2.0.0.0
Nos, ha ágyból/kanapéról csinálod a mutogatást, akkor mégsem olyan nagy gáz 😊
Nem akartalak megsérteni 😊

Biztos van egészségnevelõ hatása az ilyennek, ezeknek, meg a Skyrim kinectnek is...
...lehet, hogy csak én vagyok öreg hozzá.

Totti5
Az is hadonászás😊

IMYke2.0.0.0
Á, köszi - ezt nem tudtam 😊

DarkSector
Az a kinect, a move-ot ágyban fekve is lehet. 😄

IMYke2.0.0.0
Ejnye-bejnye a DLC-k miatt.
Na ne, ott fogsz ugra-bugrálni, hadonászni a TV elõtt? Most kicsit csalódtam - azt hittem, Te aztán végképp ellene vagy ennek a majomkodásnak. <#ravasz1>
Amúgy, a Heavy Rain miatt pofátlanul irigy vagyok ám.

Batman 1-et sem bírtam végigjátszani - lásd Crysis-séma.

zsakosfrodo2
Hopsz, köszönöm, ennyit arról, hogy megtanítottak olvasni általánosban. 😄

Tinman
Sotc után The First Templar ment le (arról talán már tudsz is :-), aztán SR3 tegnap este meglett 1000/1000-re és bûnöztem és mocskos utolsó tróger lettem és asszony majdnem megölt, de nem bírtam ki:

Megvettem a Season Passt, mely 4 DLC-t tartalmaz egybe (így úsztam meg a legolcsóbban, de így is NÉGYEZER forintomba fájt). Nincs erre bocsánat, jól tudom. Támogattam egy olyan rendszert melynek maximálisan ellene vagyok. A 4 DLC közül 3 "sztori/activity" DLC egyikbe belenéztem nagyon állat :-) A 4. DLC az csak úgy járt a pakkhoz, semmi extra csak Nightblade autó/ruha. Viszont ha külön vettem volna a 3 DLC-t ami érdekel, akkor drágább lett volna + ez a hülye bonus DLC sincs hozzá.

Enyhítõ körülmény, hogy minden ezredmásodpercét imádom a SR3-nak és nem akartam lemaradni semmirõl?

Egyébként ha ennek vége Heavy Rain-t akarom MOVE-al végigtolni (tudod, kvázi Fahrenheit utód a Quantic Dreams-tõl ;-)

Batman pedig azért érdekel ennyire, mert NAGYON szerettem az Arkham Asylumot, ezt várom a City-tõl is.

ffxi
Ya! Csak tényközlés volt. Semmi félreértés.<#worship> Én anno steam-en vettem akciósan. Viszont dollárba.

Fákjúal!

DarkSector
Na igen, az oké de drága is. 😄