Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
ratgab: Igen, a "nigga" téma ellenére kapta a 10/10-est, mert bár a "dög"/(dog)-ozás, meg a többi nagyon nem jön be, a sztori, a küldetések, a lehetõségek BÕVEN feledtették velem ezt az aprócska mellékízt.

Tinman: A nap fénypontja, amikor Tõled hosszabb, fordulatos írást olvashatok. Komolyan 😊

A két kiegészítõre egyszerûen nem visz rá a lélek.
Ja, és mondtam már, hogy már az alapjáték minden bitjét töröltem a meghajtóról? Most mondom.
Motoros és buzis téma? Még szép, hogy nem teszem fel újra a játékot 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak egyben látva tûnik így - hiszen a részek között évek teltek el...
S bizony az utolsó rész bõven hagy kivetnivalót maga után játékélmény tekintetében, a többihez képest .

A GTA4-et a Saint's Row 2-3 már rég lemosta a szememben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Érdekes olvasni amit írtok,én a GTA4 minden percét élveztem... <#nemtudom>
Már téged is megszereztek... DLC függõ lettél (csak a sztori DLC-k kellenek...elõször).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Majd úgyis megveszem a DLC-ket külön hozzá... persze csak a sztori DLC-ket :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kaptam! Tactical Enhancement DLC, ok tudom nem nagy szám, sõt kis szám, de kaptam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyjából egyetértek. Az egyetlen GTA rész amit 2x is végigtoltam az a GTA 3. Nálam egyébként szinte minden GTA részre jellemzõ volt, hogy elsõ alkalommal elvittem 30-40%-ig majd hónapokig rá sem néztem, aztán erõt gyûjtve újra kezdtem és akkor letoltam. A legtöbb GTA részre sajnos jellemzõ, hogy fél órákat utazol a küldetésig, odaérsz, elkezded, meghalsz, megint fél óra utazás, most 2 perccel tovább bírod, etc. Ez engem egy idõ után baromira tud frusztrálni.

Viszont!

Aki picit ismer az tudja, hogy olyan, hogy félbehagyjak egy játékot olyan nálam nincs. A GTA4 ezt KÉT alkalommal is elérte nálam. Egyszerûen munkának, kötelességnek éreztem, ha játszanom kellett vele és egy ideig még bírtam akarattal, de aztán a maradék lelkesedés is elfogyott és azóta ott porosodik a polcon.

A Saints Row 3 viszont még arra is képes volt, hogy újra elhitesse velem, hogy a GTA4-et újból le kell porolnom és végig tudom majd játszani, de egyelõre még gyûjtöm az erõt.

Nem érdekel milyen szép, milyen technika van mögötte a GTA4 számomra olyan, mintha a Csillagban, Béla a 24-es cella fõkanja, szárazon akarna több alkalommal megcsinálni... és még a nyakamat sem puszilgatja elõtte a rohadékja! Legrosszabb sandbox élményem evör! -.-

Ha mást nem 1 végigjátszást mindkét kiegészítõ megér. Motorostól többet vártam, de kellemes lett. Buzi tóni, meg pont néhány szereplõ miatt kissé szálka a szememben, mert ugyan az alapsztori jó, de én valahogy ezt a melegtémát nem tudom átélni (hálisten).

Egyébként mindkét kieg. szervesen része az alapsztorinak és rendesen ki is egészíti õket, így már egész csavaros dolog kerekedik kis a sztoriból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMY Gta4 elemzésével maximálisan egyetértek (de szerintem már nem 1x leírtam és biztosan marhára unjátok a témát). Egyszerûen az elõzõ részek fényében kevés a játék, annak, akit már nem lehet a grafikával elvarázsolni és valahogy a sztori se áll közel sok ember szívéhez.

Ami érdekes Imy elemzésében az az, hogy iritálta a Nigga téma a San Andreasban és mégis 10-re értékelte (hát igen az activity-k, a lehetõségek tárháza a játék. Személyes kedvencem a lóversenyezés. Órákat el tudtam vele lenni. Elsõ megkeresett 1000 dolcsit rögtön lóversenyezéssel duzzasztottam fel pár millióra.)

3000-ért tudok steam kulcsot (én is azt akarok majd venni, de most szûkös a keret).

MerlinW
Mi az ami drága?😊 A 3500Ft-os Sonic, vagy a 2600Ft-os Napoleon?😊 Mert a többi mind 2000Ft és az alatti áron van😊

[merlinw.org]

ollie
Valahogy nem lepõdtem meg azon, amit mondtál.

DarkSector
Ami jo lenne az drága.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
shaddam
Az epizódokat pótold.De különösen a buzi tónit. Az alap gta4 nekem se nagyon jött be.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rövid értékelés, erõsen szubjektív, de köszi az összefoglalót 😊

Nekem a GTA 3 mai napig a kedvenc részem. Az "utolérhetetlen hangulat" jelzõ nagyon helyénvaló! Egyedül a motorok hiányoztak belõle, de csak miután megjelent a Vice City 😊 Ettõl függetlenül szerintem nagyon jó minden rész.

ollie
A dobozosokhoz általában adták az egyik DLC-t, a digitálisakhoz nem.

ollie
Az Agumentedhez nem jár DLC, ha kaptál, az csak extra lehet.

Totti5
Mondjuk én egyik GTAt sem bírtam végigvinni, mert beleuntam, de a 10/10 armada után a 10/5öt kissé túlzásnak találom, persze te így látod. Nincs ezzel gond, csak a kelleténél nagyobb a kontraszt szvsz. A két minõségi és nagyon tartalmas DLC mindenképp plusz pont.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Deus Ex HR-hez nekem az Explosive Mission Pack-et adták (alap, dobozos, zavvi-ról).

ollie
Legyen angol, és kész. Nem kell szórakozni itt mindenféle nyelvvel.

DarkSector
Nem, de kell? 😄

Szerintem semmi értelme ezeknek a youtube-os cuccoknak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Túl sok finomság van a piacon ahhoz, hogy visszatekintsek rájuk... no meg már el is adtam õket.
Egyébként az a gond az SR1-2 kimaxolással, hogy közel lehetetlen. Aki játszott velük az tudja, hogy nagyon gyakran nem a játékoson múlik a siker kulcsa, hanem az engine szeszélyein. Pár activity legnehezebb szintje vérpisilõs :-/

Fpocok
Az csak két fegyver.
Alaphoz nincs, nem is kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Meg nekem.

Tinman
+ 218 Ft-al került csak többe az Augmented és ezeket tudja pluszba:

- Exclusive 40-page Artbook in PDF format- Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution
- 44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team
- Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation
- Game soundtrack composed by Michael McCann
- E3 Trailer and animated storyboard

Nekem már megvan az összes Deus Ex rész digitálisban, úgy gondoltam 218 Ft-ot ez a plusz tartalom mindenképpen megér, még akkor is ha nem kézzelfogható.
Amikor beélesítettem steam-en, akkor egyébként kiírt egy + DLC-t is (Tactical Ench.).

Ezt nem tudom alaphoz is adják?

IMYke2.0.0.0
Bocs a "wall of text"-ért, de ez kikívánkozott:

DarkSector
NM. Sokat érsz vele mi? 😄

Prince23
Konzolokon van

arty
xboxon mindenben vannak acsik 😊

Forza.

Shep
Ok, köszi. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
AC1-ben nem is voltak acsik😊

[merlinw.org]

nem 😛

arty
de 😛

Forza.

arty
és most sem érzed, hogy kimaxolnád õket? kollegám anno az AC:B-t maxolta, ezután állt neki az AC1-2-nek, hogy így legyen "kerek" - el lehet ebben az acsiörületben szépen veszni... 😄

Forza.

A SR mellé sem szokták odaírni, hogy "de", max csak te 😊

Dungeon Siege 3 - ha már digitális, akkor érdemesebb várni egy leárazásra Steam-en, és ezt venni. Ebben benne van a DS + DS 2 is, amiket külön nem lehet megvásárolni... Gondolom nyáron úgyis lesz akcióban.

arty
a gta sose volt unalmas, max neked 😊

Forza.

DarkSector
Gondolom amíg le nem jár! 😊

IMYke2.0.0.0
Dungeon Siege III-ból (is) egy gyûjteményest szeretnék majd venni - nem ilyen "külön letöltöm hozzá és imádkozom" megoldást.

Shep
Amúgy meddig tart ez az akció?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
OKs 😛

Shep
Te tudsz valamit amit én nem? 😊 Egyelõre azért ne vedd meg, mert még meditálok rajta, meg még a MP is kérdõjeles és arra is kell a pénz.

DarkSector
Mondjuk a deus ex-nél én azért vettem volna a simát, mert semmi extra tartalom nem jár az extra VÁLTOZATHOZ, MAX ASSZEM A CD LEMEZ, a zenékkel.

Tinman
Köszi a válaszokat!

Egyébként ezt az áfa dolgot nagyon nem értem. Ez a termék SOHA nem kerül idehaza kereskedelmi forgalomba, így nem értem milyen áfá-t (általános FORGALMI adó) kéne utána fizetni.

Ezt egy magánszemély fogja és megveszi és adót is fizet utána a kinti cégnek. Ez a 7.99 dollár tartalmaz valamennyi adót, hiszen az Egyesült Államokban is van adó a szoftverekre, persze nem 27%, mint nálunk, de van és mi ki is fizetjük azt amikor egy terméket veszünk.

Rosszul látom?

DarkSector
Én is vettem már 1-2 játékot, nekem még nem volt.

grebber
Nem lesz belõle gond szerintem. Igaz ez csalás mivel nem fizetünk ezáltal áfát,de mivel nekik bevétel és nem csak pár magyar ember csal hanem kb a fél világ így kétlem ,hogy bármit is lépnének.Túl sok az így befolyt pénz hülyék lennének elzárni ezt a "csapot"!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Megveszemm, és majd ráérsz kifizetni utólag a számlámra, téged ismerlek annyira. 😊

Tinman
Nem sok "de" van... ha ismered az elõdöket, akkor játékélmény szempontjából nem létezik jelenleg jobb sandbox játék.

SR1 és SR2 SOKKAL nehezebb ezért azok nem maxosak. SR3 nagyon gamer friendly, le a kalappal a készítõk elõtt, mert minden percben érzed, hogy nem szopatni, hanem szórakoztatni akarnak.

Shep
Most ezt halál komolyan mondom tényleg eszembe jutott a DX sima és hogy megkérlek. 😊